Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
randras #24195 üzenetére
No, ügyi vagy. Valóban kellemesen és könnyedén frissített nálam is. Ez volt az első alkalom, hogy nem néztem meg, DOS alól hogyan kell megcsinálnom. Bár a letöltött fájl azt is és a flashelő progit is tartalmazta, ha nem csal a memóriám. És mit érzel, jobb a géped tőle?
-
nggabi
félisten
sajnos ebben nem tudok neked segíteni. van itt nálunk egy noti szerviz, ők köztudottan jók de drágák is...
esetleg google-ban keress valamit, a belváros tele van laptopszerelőkkel... elsőre ott előtted nézzék meg h mennyire folyt bele, a billentyűt kiszedni kb 2 perc. ha gyászos akkor kb 5-10k a komplett szétszedés, összerakás (legalábbis én ennél többet nem adnék ezért).
-
randras
veterán
-
Vigneau
félisten
válasz
randras #24191 üzenetére
Jó kérdés, én világéletemben piszkáltam a cuccaim, amióta jobban utánaolvastam. Egyébként ha nincs gond vele, no meg annyira nem vagy biztos a dolgodban, akkor felesleges piszkálni.
Nálam ez a BIOS frissítés a ventin kívül hozott még egy kellemes meglepetést. Már nem "szellemképes" a webcam képe - olyan átlátszó volt, amit nem is értettem az első telepítés után. Bár ezekről nem szólt a BIOS leírás a gyártó oldalán.
-
-
mesysil
csendes tag
Hello!
Fél éve vettem egy Aspire 5755G-t. És most csapágyas lett a ventilátor. Olyan szinten búg, hogy azmár elviselhetetlen:S Azt szeretném kérdezni, hogy vajon szerintetek erre is vonatkozik a garancia? Mert nehogy az legyen, hogy elviszik aztán visszahozzák, hogy semmi baja. Valaki találkozott már ilyen problémával? -
Crob
tag
Sziasztok!
Egy Aspire 57452 ZG laptopom van, nincs is vele semmi gondom, viszont hétvégén sikerült óvatlan helyen hagynom, és egy kedves imserősneksikerült vörösborral megitatnia a billenytűzetet... működésében egyelőre nem mutatkozott hiba, tudok rajta gépelni is, csak azért nyilván érződik, hogy ragad benne a cucc a szertncsétlenebbül járt részeken, meg elég durva hangja lett...
Valakinek van tapasztalata az ilyen típusú billentyűzetekkel, hogy mennyire érdemes nekem belepiszkálnom, mert elég rozogának tűnik, eltördelni meg nem akarom a gombokat, szervizben meg gondolom nem kevés pénzért vetnének rá egy pillantást...
minden segítségnek nagyon örülnék, köszi -
afrojak1
csendes tag
Helo mindenki olyan problémám volna hogy van egy acer aspir 3050-es laptomom s meg halt a merevlemezem. Elöször meg probáltam ujra telepiteni a gépet de nem ismeri fel a meghajtot meg sípol a merevlemez. Aki tud segiteni az vagy ide vagy erre az email cimre ijon: afrojak1@gmail.com
Elöre isas köszönöm a segitséget
-
Krike
aktív tag
válasz
szmoli #24183 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az integrált Intel HD Graphics 3000-nél mind az ebbe a prociba integrált megoldás, mind a mellé adott dedikált video vezérlő jobb megoldás. Az integrált 1-2%-al gyengébb egy Nvidia GeForce 520M-nél, a 6470-es pedig 5-10%-al gyorsabb annál, és ezek össze is tudnak dolgozni, ha kell.
-
Krike
aktív tag
válasz
MSLetta #24181 üzenetére
Teljesen korrekt kis jószág. Ha egy jó multimédiás gépet akarsz, akkor jó választás, és esetleg még játék is beleférhet kompromisszumokkal. Processzor erőre nézve alapból egy Intel B950 dual core környékén mozog, viszont ha az alkalmazás, amit használsz, kihasználja mind a 4 processzormagot, akkor már jóval erősebb, akár i3 teljesítményt is tud hozni. A Llano procik kevésbé melegszenek, mint a mostani intelek, ami jó pont, és a hűtés is csendesen teszi a dolgát ebben a gépben. Üzemidő tekintetében jó beállításokkal a 4 órát is el lehet érni akár. A gyenge pont talán a billentyűzet, óvatosan kell tisztítani, mert ha a törlőkendő anyag, hajlamos rá, hogy kipattan. Ezt viszont körültekintéssel, odafigyeléssel el lehet kerülni. Remélem segítettem
-
MSLetta
csendes tag
Sziasztok!
Beleolvasgattam az oldalon a fórumban és látva, hogy vagytok itt páran, akik nem gyengén értenek a gépekhez, gondoltam, kikérem a véleményeteket.
Lassan időszerűvé válik egy új notebook vásárlás nálam, ezt a típust néztem ki:
acer aspire 5560G-6344G75MNRR
Mostanában márkaboltban olyan bruttó 136e körül van.
Ha van esetleg valakinek véleménye, vagy személyes tapasztalata, hálás lennék, ha megosztaná velem!Szép napot mindenkinek!
-
randras
veterán
Ez így van, maximálisan egyet értek!
Egyébként nyilván (ezek szerint nem nyilván) nem a nem működő bluetooth miatt daráltam le a gépet, hanem SSD-re váltok, plusz a telefonomat sem ismeri már fel egy ideje USB-n keresztül, illetve a vásárlás óta (7 hónap) azért tele lett szeméttel a Windows, kicsit belassult, stb., szóval érett már egy ideje.
Egy szó, mint száz, köszi a segítséget!
-
Peak
addikt
válasz
randras #24173 üzenetére
Sok esetben annyira kevés információt adnak az itt posztolók egy adott problémáról, és annyira sok féle megoldása lehet, hogy egyszerűen a legáltalánosabb dolgokkal érdemes kezdeni a tanácsadást. Legfőleg azért, mert a legkülönbözőbb tudással rendelkező emberkék fordulnak meg itt, kezdve a teljesen tapasztalatlan cukrászlegénytől kezdve a rutinos öregrókákig.
Őszintén szólva azt sem értettem teljesen, hogy miért kell kompletten ledarálni egy egész operációsrendszert azért, mert az egyik eszközzel kapcsolatban problémát észleltél.
Ez nem vall sem rutinos, sem tapasztalt informatikusra.(ez nem sértés!)
A dokik sem pakolják ki a beteg teljes hasát, beleit, máját és veséjét a tüdővel és szívvel együtt, ha egy vakbélműtétet végeznek el.De örülök, hogy megoldódott a probléma.
-
KisBundi
őstag
Volna egy Aspire 7520 notim törött kijelzővel. Milyen kijelzők jók hozzá, mert ami benne van AU Optronics b170pw06 Magyarországon drága, de külföldről nem akarok hozzá hozatni a törékenysége miatt?
Vagy a legtöbb 17"-os kijelző jó bele? -
randras
veterán
Először azt gondoltam nem segítettél túl sokat a komenttel, de annyit biztosan elértél, hogy elővettem a helyreállító program által kiírt 4 DVD-t, és láss csodát, a negyediken ott volt minden.
Meglepetésemre nem csak a bluetooth oldódott meg, hanem a hivatalos termékoldalról letöltött driverek többségéből frissebb volt a DVD-n, mint amit ma reggel letöltöttem...
Érdekes, minden esetre a tanulság: nem hülyeség az a helyreállító mód!
-
Peak
addikt
válasz
randras #24170 üzenetére
1.) a gyári előtelepített operációsrendszerben benne vannak a megfelelő driverek.
a saját általad készitett telepítőlemez ugyan ezt teszi vissza, de az ALT+F10 rejtettparticiós rendszervisszaállítás is. ebből arra következtetek, hogy a TDK-s vagy Verbatim verziós vindózt tetted fel.
2.) van AIDA64 letölthető próbaverzió... az pontosan megmondja a hardverchipet, de a matrica is biztosan a valóságot mutatja, ergo az acer oldaláról letöltöd a megfelelő drivert, vagy a CHIPGYÁRTÓI honlapról
3.) ha mindenképp nem a gyári OSt használod, akkor javaslom fordulj szakemberhez a pontos és hibátlan telepítés érdekében -
randras
veterán
Helló!
Acer Aspire 5755G-m van, előre telepített Windows-al és driverekkel vettem. Első Windows újratelepítés után megszűnt működni a Bluetooth, annyira nem érdekelt. Most viszont megint újra kell húznom a Windows-t, mert elkezdte nemszeretni a telefonomat USB-n keresztül, így egy füst alatt a Bluetooth-t is megoldanám.
Az alján azt írja, Atheros bluetooth chip van benne, de az ennek megfelelő driverrel nem megy. Az Acer Hardware Vendor detektáló progija Hon Hai-t ír Bluetooth-ra, szerintetek honnan szedhetnék ehhez drivert? Vagy mi a gond?
-
bagyusz
őstag
válasz
Kolondrum #24165 üzenetére
Formázni nem szabad a litium ion/ polimer akkukat, gyorsabban elhasználódnak. Abban a 3% elhasználódásban benne van az elektronika bontatlansága is, ergo nem számottevő.
Havonta kétszer leszoktam vinni 15% töltöttségi szintre, de sokat nem szokott segíteni.
A probléma forrása SANYO belépőszintű celláiban van. Sajnos ez van, akkor 1 évvel ezelőtt 130k ért I5 3GB Ram, GT420m videókarival ez érte meg legjobban. -
r3dsnake
nagyúr
Nekem a tulaj azt írta volt valamennyi elhasználódás, aztán feltöltötte teljesen, majd teljesen lemerítette, utána küldte ezt a screenshotot (hogy 0%). Akkor ez így rendben van?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Van köztetek 3830TG tulaj? Kaptam screenshotot az akksi állapotáról: [link]
Ez így rendben van? Szerintem az eladó elnézte, és az aktuális töltöttséget nézte az elhasználódásnak. Viszont az normális, hogy a töltöttségi százalék után azt írja "Ismeretlen", valamint a teljes akkumulátor élettartamnál is? Megköszönném, ha valaki rálesne ezekre az adatokra a gépén.
Köszi szépen!
-
joker1220
őstag
Emberek!
Úgy tűnik megoldódott a hűtés problémám
Aspire 5750G i5 + GT540M;
Eddig több órányi játék után a procihő lazán felmászott 91-93 fokra úgy hogy
hűtőpadon volt a cucc.Igaz ha hirtelen kiléptem a játékból, winfos ba 87-88 fok ot mutatott, tehát
ennyin futott a játék..Az elébb frissítettem a bios-t 1.11 ről 1.20 as verzióra és láss csodát,
most max 81-83 fokra melegszik max hűtőpad nélkül!!Ugyanúgy hirtelen kilépésre 77-78 fok...
Hűtőpaddal 70-72
Jó hülye voltam hogy nem frissítettem azonnal amikor kiadták az 1.20-őt...
-
Peak
addikt
válasz
r3dsnake #24152 üzenetére
senkit sem érdekel, hogy hányszor töltött az akku, rohadtul semmi köze nincs a garanciához. az akkudra 1 év gari vonatkozik, a géppel együtt szállítottra.
akkor lenne cserés, ha cellazárlatos lenne 1 éven belül.
de a törlés-merítés ciklus számláló az egy egyszerű biztonságtechnikai fícsör, amely a felhasználó testiépségét hivatott védeni, nem a garival való jó magyar szokás szerinti trükközést. -
r3dsnake
nagyúr
Amúgy egy acernél (3830tg) hol lehet megnézni, hogy pontosan hány töltési ciklus van az akksiban eddig? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
-
Krike
aktív tag
válasz
jooker82 #24149 üzenetére
Mekkora a sebessége a net kapcsolatnaK? Azért kérdem mert 50Mbit/s felett gigabit ethernetes router kell, nehogy ez legyen a gond. Ki lehet próbálni usb-s wifi adapterrel is, hátha, de TP link-kel nem szokott gond lenni, alapból jól működnek. Jó lenne látni valami logot akár a routerből, akár a gép eth portjáról.
-
Krike
aktív tag
válasz
r3dsnake #24135 üzenetére
Akkura mindíg annyi a gar, mint amennyi a gépre, csak a külön(spare) vásárolt akksira van 3 év gari. De: a timeline akkuk 1000 teljes töltési ciklus után is megőrzik a 80%-át a kapacitásuknak. Használd jól az akkut, ne tartsad full minden nap töltésen, legalább hetente 2-3x meritsed le addig, míg a win nem jelez, és utána töltsed fel teljesen. Azok, akik kiveszik az akkut, nem teljesen vannak tisztában annak müködésével, és nem is helyesen járnak el.
Üdv
Krike
-
(Bundás)
addikt
válasz
jooker82 #24147 üzenetére
És nem is észlelik a szakadást a központban? Elvileg a telefonos is látja a logokat, mikor szakadt meg a net és miért. Ha meg tudod nézni még egy géppel akkor már 100%-ban mondhatod hogy a se a router, se a géped hibája. Innentől az Ő reszortjuk.
Más kérdés milyen sűrűn csinálja ezt és fogja-e akkor amikor kijön a szervizes... -
(Bundás)
addikt
válasz
jooker82 #24145 üzenetére
Nincs a kábel megtörve a csatlakozónál (mozgatással nem tudod szakadásra bírni)? Ha most router nélkül megszakad akkor elvileg a központban látnak valamit miért csinálja ezt a kapcsolat, főleg hogy kiszűrted a routert. Hívd fel Őket, mert úgy is tudnak tájékoztatást adni.
-
jooker82
nagyúr
válasz
(Bundás) #24137 üzenetére
Routerrel szerintem semmi gond..telefonon is szoktam wifizni...csak 1-2 percre szokott elmenni a net,de pl most egész éjszaka nem volt...És már harmadjára jött ki a szervizes és ő azt mondja,h a lemérése alapján mindent rendben talált a bejövő jellel,meg a modemmel is...
ha mégegyszer le kell jönnie,már kiszámlázzák..Az Acer oldalán milyen néven keressem,mert a tipusnál nincs ethernet néven driver...Melyiket töltsem le??
-
(Bundás)
addikt
válasz
jooker82 #24136 üzenetére
Szia!
Routerrel minden oké, nem melegszik? Más vezetéknélküli gépet nem dob le? Ha a router gond kizárva meg kéne lesni milyen wlan kártyád van a gépben. Bizonyos márkákhoz, mint Intel van hálózatkezelő szoftver is, ami stabilabb lehet mint a Windows hálózatkezelője. Bár több mint valószínű Atheros lesz benne. Esetleg Acer support oldalán kezelőszoftvert keress, de lehet túlmelegszik, illetve instabil a router.
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Az eszközkezelőmbem az ethernet vezérlőnél sárga felkiáltójel van..milyen drivert töltsek le Acer aspire5742ZG tipusú laptopra??
Mert a wifin állandóan elmegy a net és a szolgáltató azt mondja,h nem az ő hibájuk,használjam vezetékesen ruter nélkül...
Valaki segitene?? köszönöm -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Hol tudnék utánajárni, hogy mennyiért cserélnének akksit egy 3830tg-ben? Még 2 év hivatalos garancia van a gépre, azonban mivel beépített akksija van, ezért házilag nem tudom cserélni. Írtam IDE, de csak egy telefonszámot tudtak adni hol érdeklődjek. Gondoltam megkérdezem itt, hátha tudtok bővebb infót, esetleg mail címet.
Köszi!
-
(Bundás)
addikt
-
codec
senior tag
Üdv!
Segítséget kérnék acer 5750G laptophoz nem lehetséges vga driver telepítése.
Win7 32bit alatt próbálom.
Valami "intel first" üzenetet dob, és megáll a telepítője... mondom WFT! már minden intel driver felkerült.
Vga típusa GT520M, és ami nvidia drivert csak lehetett kipróbáltam, de semi.
A legújabbat szeretném felpakolni de esélytelennek tűnikHa valaki tudna segíteni egy működő driverrel azt megköszönném!
-
bagyusz
őstag
válasz
szoszo1973 #24124 üzenetére
Bios frissítésről tudni kell, hogy ha hibásan íródik a rom akkor asztal dísz lesz a gépből.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy kockázatos. Windows alól nem szabad biost frissíteni mert bármikor közbejöhet egy windowsos fail vagy más egyéb.
Ha így mégsem vettem el a kedved akkor annyit tudok segíteni, hogy keress rá a gépednek a bios fleshelés billentyű kombinációjára.(ez alatt azt értem, hogy mikor közvetlen bekapcsolod a géped valamilyen billentyű kombóval előlehet hozni a recovery biost és pendrive/cd-ről beolvassa a frissebbet)
-
szoszo1973
aktív tag
-
bagyusz
őstag
válasz
szoszo1973 #24122 üzenetére
Ha bios-ban sem látod a meghajtót akkor vagy meghalt ODD vagy alaplapi probléma van. Első sorban egy bios frissítéssel kezdenék, ha utána is fent áll a probléma de már látja az eszközt mint a bios mint a win akkor ODD firmware frisi.
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Az alany egy Acer Aspire 5520G.
A hiba a következő:
Nem olvassa a DVD-CD lemezeket illetve nem látja a meghajtót.
A jelenség úgy kezdődött, hogy filmet akartam nézni, beraktam a lemezt és azt írta ki hogy rakjak be egy lemezt. Totalcommander meg: nincs ilyen meghajtó.
Már elég sok mindent próbáltam, már a Win7-et is újratelepítettem, de most még rosszabb a helyzet, mert már az eszközkezelőben sincs DVD meghajtó és a Bios sem látja.
A meghajtót már cseréltem benne, nem az a baja.
Egyébként a meghajtó most is működik, ajtaja nyílik, lemez pörög, lámpa villog.
Olyan mintha valami driver hiányozna de nem jövök rá a hiba okára.Légyszives segítsetek !!!
Előre is köszönöm.
-
bagyusz
őstag
válasz
vv5204 #24118 üzenetére
Igen ugyan arról beszélünk. A .fd/.rom kiterjesztésű biosokat olvas be és abból is AMI féléket.
Beolvasás hiba oka lehet a más gyártó által készített bios is, valamint a bios file kiterjesztése és a program verzió száma. Nálam pl egy asus bios-t csak a 4.53 verziójúval tudtam beolvasni.
(#24119) Vigneau
Hát igen, ezet a programokat nem átlag usereknek készítették. -
-
vv5204
senior tag
Köszi a választ. Tehát akkor nincs nagyon megoldás.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az új V3-ok is produkálják-e ezt?(#24108) (Bundás)
Szerencsére a gépemet 3 év garival vettem, 1 éve van meg és eddig nem
volt baja. Kábé 2 havonta a munkahelyemen nagynyomású levegővel
átfújatom, akkor egy kis ideig jobb. Ezt benzinkúton autómosónál is meg
lehet tenni. Iszonyat, hogy pár hónap használattól is mennyi por gyűlik
benne össze. -
TotO'
aktív tag
válasz
vv5204 #24107 üzenetére
Csak moddolt BIOSban tudod átállítani a throttling hőmérséklet határát, de egyébként szólj szervízeseknek. (mondjuk Peak nekem azt mondta, hogy jóarcok voltak h nem kellett fizetnem.. de azért mégis, legalább fifa alatt ne szaggasson)
Én már kétszer küldtem el, igaz nem segített sokat rajta.. Először sztem csak átfújták, másodjára pedig ventit cseréltek benne (mert állítólag az én panaszom az volt, hogy túl hangos, pedig világosan megmondtam a csókának a telefonba, hogy nem tűnik egészségesnek az, hogy játék közben kikapcsol, de előtte azért thorttlingol szépen) ..
Valamit mindig segített rajta, de szép lassan megy fel megint a hőmérséklet, vettem alá egy hűtőpadot, így legalább tudok jobb grafikával fifázni 77-79 fokon (nem full lowon 87en)
-
Üdv! Remélem valaki tud segíteni. A majdani notimba SSD-t szeretnék tenni. Terveim szerint egy átlagos notit veszek, semmi csicsa ezért biztosan csak HDD-s lesz. Idővel, 1-2 hónappal vásárlás után kapna egy 7.5mm-es SSD-t. Garancia ugrik vagy sem?
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
5750ZG-m van és néha már kerregett a ventilátor, pedig még nincs fél éves sem. Eddig nem igazán piszkáltam a laposokat, számomra túl kompaktak az asztali gépekhez képest. De mivel azokat is nyaggatom, így utánalestem ennek is a neten.
A gyártói oldal alapján kissé lemaradtam BIOS terén. Decemberben 1.13-as BIOS-sal vettem (az tavaly augusztusi keltezésű), de idén március végén a gyártó felrakta a honlapra az 1.20-at. Letöltöttem és elindítottam a Windows verziót - asztali gépeknél viszont szigorúan dos párti vagyok
- és azóta mintha nem kerregne. Lehet, javítottak a venti vezérlésén, de mindenesetre most sokkal normálisabbnak és kulturáltabbnak tűnik - nincs szakaszos morajlás -, egyenletesen teker.
Vigi
-
(Bundás)
addikt
válasz
vv5204 #24107 üzenetére
OFF: nem téged bántásból, csak úgy általánosságban kíváncsi vagyok ezek az új generációs i5-i7-es "gamer" gépek hány nappal a garancia lejárata után (vagy előtt?) fognak megdögleni... Telepakolják a laposokat erőművel, de már pormentes korukban se képesek kritikus hőmérséklet alatt tartani magukat. Mi lesz később...
-
vv5204
senior tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5830 TG-m van, Core I5-tel és a legújabb(1.10) BIOS frissítés
ellenére is fent áll a CPU throttle jelenség játékok közben.
Tudtok olyan progit, amivel én határozhatom meg hány fokon tegye magát
takarékra a proci? -
ba3_2107
tag
Műszaki ember vagyok, úgyh érzék van, neki is fogok állni már többen is ezt mondták.Szervízbeamúgy se ment volna, csak egy barátom haverjához aki szervízben dolgozik. Amúgy HD 3200 van benne, úgyh komplett lap lesz. Csak úgy gyorsan ránéztem, 30 körül van postával.Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget! Majd megírom mi lett belőle!
-
Muerte
addikt
válasz
ba3_2107 #24103 üzenetére
Hát ha az ati HD3200 van benne akkor az integrált ami azt jelenti hogy egyben van az alaplappal,ergó alaplap csere a megoldás.Fentebb írta a kolléga a megoldást
Márka szervízbe semmiképp sem vinném a helyedben mert attól gusztustalanabb lehúzást még nem láttam mint amit azok művelnek.Nekem néhány éve ilyen 100-120+áfá-ért cserélték volna az akkor 20e ft-os 9600mGT
A komplett gép nem ért már annyit ember
Aztán 25e-ből megvolt az új szállítással, új pasztával és 20 perces
kemény munkával amíg beleraktam.
-
ba3_2107
tag
-
Muerte
addikt
válasz
ba3_2107 #24101 üzenetére
Anno az enyémben is így szállt el a vga.Simán kikapcsoltam,normálisan leállt aztán nem indult másnap,bár nekem jelzett sípolással vmi kódot mikor elindítottam,de kép és bios nuku.Ha nem garis kiveheted a vga-t belőle és próbáld meg úgy indítani bejön-e a bios.HDD-t is meg lehetne nézni egy másik gépben,bár ha azt kiveszed akkor is a biosnak be kéne jönnie attól függetlenül,hogy a vinyó benne van-e vagy sem,úgyhogy ez biztos hardver gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest