Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanRobert
tag
Hali!
Biztosan szoftveres hiba (bug, featuere...?), de egyszerűen nem találni rá tuti megoldást.
Gyári reset nem segít, mert csak visszaállítja a gyári beállításokat, de nem húzza újra az FW-t.
Megpróbáltam gyári FW-t ráerőszakolni, de folyton lefagyott. Aztán egyszer csak elindult, átállítottam a wifit, azóta megy. Nem állítom, hogy azok miatt, amiket csináltam, de abban egészen biztos vagyok, hogy a földhöz vágás is használt annyit, mint a fentebb leírtak.
Egy dologra gyanakszom, mégpedig arra, hogy a Wifi sebességgel nem birkózik meg a tablet. Esetleg ki lehetne próbálni valami minimál Wifivel (20-30 Mbps...?). Hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest