Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Fujifilm X
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanRobert
tag
Hi!
Ha amúgy nem szívesen válnál meg a géptől, akkor nézz körül a prohardver hirdetések között (esetleg vatera, jófogás), én szoktam találkozni használt 810-esekkel.
A fagyásra még megér egy próbát, hogy keresel rá FW-t.
Vagy ezt: OS_Acer_AV052.RV27RC03.AV052.RV31RC03.WW.GEN1_A42J_A
vagy ezt: WW_GEN1 4.4.4 RV0HRC03 1.055.00Sajnos nem tudom nálam melyik járt, csak a nevük maradt meg egy txt-ben... Asszem zipként kell felmásolni a memória kártyára.
-
sBc
aktív tag
Köszönöm az információkat, lassan két napja nem fagyott. Remélem így is marad.
(kopp, kopp, kopp)
-
vanRobert
tag
Hali!
Biztosan szoftveres hiba (bug, featuere...?), de egyszerűen nem találni rá tuti megoldást.
Gyári reset nem segít, mert csak visszaállítja a gyári beállításokat, de nem húzza újra az FW-t.
Megpróbáltam gyári FW-t ráerőszakolni, de folyton lefagyott. Aztán egyszer csak elindult, átállítottam a wifit, azóta megy. Nem állítom, hogy azok miatt, amiket csináltam, de abban egészen biztos vagyok, hogy a földhöz vágás is használt annyit, mint a fentebb leírtak.
Egy dologra gyanakszom, mégpedig arra, hogy a Wifi sebességgel nem birkózik meg a tablet. Esetleg ki lehetne próbálni valami minimál Wifivel (20-30 Mbps...?). Hátha. -
bekes.andras
tag
Szia!
Nálam a nagyjából három év alatt egyszer viselkedett hasonlóan. Talán fél éve. Fagyott, kínlódott. Kapott egy gyári resetet, azóta rendesen működik. Igaz nem használom annyit már, de be van kapcsolva, és ha kell, lehet rá számítani. A páromé nagyjából két év után megadta magát...
-
sBc
aktív tag
válasz
vanRobert #545 üzenetére
Azon van.
Nem hiszem el, hogy nem valami szoftveres gond lesz, pedig csökkentett módban is előjött a fagyás.
Eddig böngészve és play áruházt frissítve fagyott, de még csak puhatolózok.
Két napja kezdte, hogy csak magától újraindult, majd sokszor fagyott. Most gyárira visszaraktam, de már frissítgettem és újból előjött. Remélem meg lesz a probléma okozója, mert eddig semmi panaszom nem lehet rá. Most kapott új tokot. Hmmm?! Lehet hogy az nem tetszik neki? 😀 -
vanRobert
tag
Hali!
A "Tartsa bekapcsolva a Wi-fit alvó üzemmódban" menünél állítsd át arra, hogy "Csak ha töltőn van". Valamiért ha alvó módban van, akkor "elfárad" a Wifi modul és a sok ide-oda cikázó bittől lefagy...
Nálam is ez volt, amióta viszont erre átállítottam, azóta egyszer sem volt fagyás. -
sBc
aktív tag
Hali géptársak! ☺
Elkezdett fagyogatni a tabletem. Itt a vég?
Wifi alvó üzemmód a töltőn nem alszikra van állítva . Volt hard reset is ami kicsit segített, de fagyogat naponta.
Most systemui reset-tel próbálkozom.
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Működik még a technika, vagy ez tényleg típushiba? -
fil
őstag
Acer Iconi A1-811-et szeretnék rootolni ,mivel az sd kártya enékül az írásvédettsége miatt gyakorlatilag használhatatlan. Valaki tudna egy működő leírást adni a szükséges img-ek elérhetőségével. Az XDA-n lévő linkek már nem működnek.
-
gertamas98
újonc
Sziasztok lenne egy problémám
Amikor megpróbáltam bekapcsolni csak az acer logó jött ki máskor is csinálta már ezt ilyenkor egy factory reset/wipe data mindig segített, Csakhogy most mindig restartol és az Android logó jön ki és kiírja hogy törlés majd a recovery tölt be...
és akárhányszor restartolom ez történik
Valaki tud rá valami megoldást?
-
bekes.andras
tag
-
vanRobert
tag
válasz
bekes.andras #539 üzenetére
Hali!
Mit jelent az, hogy "elhalálozott"?
A fagyásra úgy tűnik, hogy az a megoldás, ha a Wifi-t átkapcsolod folyamatos készenlétből a csak töltőről vagy a nem alvó módra. Vagy valami ilyesmi. Az enyém hónapokig szívatott a fagyással, már majdnem szervízbe vittem. Aztán egy hírtelen ötlettől vezérelve átkapcsoltam a Wifi-t, azóta minden OK. -
bekes.andras
tag
válasz
Achilles209 #538 üzenetére
Volt hivatalos szervizben, ott lett ez a diagnózis. Ugyanott, ahol az USB csatlakozót is cserélték.
-
Achilles209
tag
válasz
bekes.andras #537 üzenetére
Én megnézném az USB csatit, nem az lett-e zárlatos. Simán hazavághatja a gépet, ez esetben ingyen javítják gondolom.
-
bekes.andras
tag
Két év után sajnos elhalálozott a párom ACER tabletje. A szerviz szerint alaplap hibás, így nem érdemes javítani sem. Viszonylag intenzíven használta napi szinten, úgy tűnik ez eddig bírta. Az enyém nemrég meghülyült és fagyott, de egy gyári resetet követően megint a régi. A vicc az, hogy a halott tabletben kb. két hete cseréltek USB csatlakozót... :/
-
vanRobert
tag
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
Pár éves a gépem, de ilyent még nem csinált. Nem indul, vagy ha nyögvevelősen be is lép a kezdőképernyőn végérvényesen lefagy. Resettel próbálkoztam, meg a hang csökkentő+bekapcs megnyomásával... Mit tudok tenni? Aksit nem lehet, vagyis én nem tudom kivenni..
Köszönöm a segítségeteket előre is! -
Ombre85
tag
válasz
vanRobert #532 üzenetére
Mivel tiltod le? Szimplán a kikapcsolással a menüből?
Azt vettem észre, hogy ennek tök mindegy, ki van-e kapcsolva a wifi, az e-mailek és egyéb értesítések akkor is eljönnek néhány óránként, szóval valami felülbírálja a wifi beállítást és időnként sutyiban felcsekkol a netre egy pár percre a készülék.
Ilyet másnál is csinál? -
vanRobert
tag
válasz
vanRobert #531 üzenetére
A sorozatos lefagyásokra azt találtam ki, hogy alvó állapotban letiltottam a WiFi modult.
Azóta megint megy a cucc.Három dolog merült fel bennem ezzel kapcsolatban.
1. A WiFi modul (a kis panel ott belül) és a Mainboard között olyan sok zaj jön össze, ami feldolgozási problémát, túlcsordulást és végül lefagyást okoz. Ennek van kisebb valószínűsége, mert sokszor már bekapcsolás után is simán kifagyott, ott pedig még nincs WiFi adatforgalom.
2. A készülék WiFi modulja letérdel egy bizonyos “sebesség” felett. Nem tudom, olyan összesküvés-elmélet szaga van. Ha Mbps -> Gbps emelkedés lenne, akkor sem lehetne, mert elektronikailag ez ki van zárva. Feltéve, ha nem kavar be az 1. pont.
3. A Wifi modul elhasználódott, kábelestől, csatlakozóstól együtt elfáradt. Simán előfordulhat.A 3-ik pont miatt rendeltem egy WiFi modult, hátha megoldja.
Egyenlőre az alvó állapotban kikapcsolt WiFi is megoldani látszik a problémát.
-
pasa21
csendes tag
Sziasztok az én gépem" Erasing "felirat után nem csinál semmit van értelme javíttatni vagy nem éri meg, és ha igen ki csinálja meg melyik szerviz? Köszönöm.
-
vanRobert
tag
válasz
Norbbika1985 #528 üzenetére
Az enyém detto. Pár hete kezdte. Volt pár gyárilag felrakott fos, azokat már az első bekapcs során, 2 és fél éve letiltottam. Meg pár olyasmit is, amire úgy gondoltam, hogy nincs szükségem, Google filmek, Google újságos, Zinio, ilyesmik.
Sokadszori factory reset után ezeket most nem tiltottam le, játékokat még nem raktam vissza. 2 napja megy a vas, azóta nem fagyott be.
Erős a gyanúm, hogy valamelyik frissítés nem teljesen kompatibilis a géppel... Ha másoknál is jelentkezik a fagyás, akkor érdemes mélyre ásni. -
Norbbika1985
csendes tag
?
-
sBc
aktív tag
Zavar van a rendszerben azaz a fejedben!
Azaz leegyszerűsítve a GPS az műholdak a Föld körül és ezek jeleit érzékelő vevőszerkezet az eszközökben. A Te eseteben a táblagépedbe van építve egy GPS vevő.
Ehhez kell egy program ami ezeket a jeleket feldolgozza és megmutatja a pozíciódat akár térképen.
Ez nálad a Google Térkép, egy navigációs program.
Ahhoz, hogy a Google Térkép megtudja mutatni a helyzetedet ahhoz internet elérés kell hogy megjelenítse. (leegyszerűsítve, mert most már offline is lehet vele...)Lényeg!!!!
Egyik legjobb ingyenes, internet nélkül is működő navigációs program androidra:
HERE WeGo(különböző országok térképeit a Here WeGo programba külön egyszer kell letölteni és nem kell net a navigáláshoz)
-
Zsoty
csendes tag
Sziasztok!
Igaz nem 810-es hanem 850-es tabletről szeretnék kérdezni. Van benne GPS de nem találom benne az ikonját. Google térképet igen de elvileg saját GPS vevője van és nem kell internet elérés. Vagy le kell töltenem az Acer oldaláról?
Köszönettel Zsolt
-
Norbbika1985
csendes tag
Sziasztok! Van egy ilyen tabletem nekem is vagy 3 éve, még újonnan vettem. Android verrziója 4.4.2
Bekacsolás után egyfolytában kifagy. Már egy jó fél éve volt ilyen, akkor a factory reset megoldotta a problémát, most nem. Mit lehetne vele csinálni?? Előre is köszönöm. -
kirusz1
őstag
Hello.van valami leirás az ujrahuzásról.köszi
-
szeszi123
csendes tag
Sziasztok. Lefagyott a tab, kikapcs után még az acer logó előtt újraindul, recoverybe sem lép be. Valakinek valami ötlet?
-
ecchphoto
csendes tag
Acer Iconia A3 A1-A10-ben szeretnék a dhcp rendszermpappában kicserélni, átírni egy fájlt, de nem tudtam rootolni a dögöt. Fenn van minden driver, mégsem látszódik adb deviceként. A 20-dns.conf fájlt kéne kibővítenem egy bekezdéssel.. Ha valakinek van tuti megoldás, privátban is írja meg pls!
-
Balambeer
csendes tag
Üdv!
A tab-on nem tud végigfutni a factori reset,mert az "erasing" lépéstől nem megy tovább.
Mit lehet vele kezdeni?
Egyszerű magyarázatra vágyom,mert nem nagyon vágom a droidos kérdéseket.
Köszönöm! -
bekes.andras
tag
-
lajszer
tag
Üdv!
Van egy 2013-ban vásárolt Acer Iconia A1-810-es tabletetem.
Sajnos olyan gondok vannak vele, hogy pl. wifi kikapcsolásra kikapcsolja a wifi-t, csak vissza már nem...csak ha a gépet ki- és bekapcsolom, vagy ha töltőn van, kikapcsol egy idő után és úgy tölt tovább...aztán van még lassúság, stb.Szerintetek van értelme újra húzni a rendszert rá? (Ha igen, tudnátok segíteni, hogy azt hogyan kell?)
Vagy elég lenne egy gyári visszaállítás?
Vagy ez a gép már megszolgálta és ennyit bír?Köszi
-
-
Tobika1
senior tag
Valakinek sikerült már rootolni a tabletet? Ha igen akkor írja már le légyszíves! Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Teclast T60 plus táblagép
- iPad Pro M1 5th.gen 12.9" 128GB Wifi/1 hónap gar./Akku 86%/
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest