Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezbcsak sajat velemeny, de tempoban a nexus mindent visz, fajt is erte a szivem , de a 7 col nekem kicsi sajnos. Az acert meg nem probaltam, de az elozo tabom egy kinai csoda volt 2 mag kozel 10000 antutu pont, aztan megis szaggatott, akksi ido kaksi... most egy tiomap soc-os tabot nyuzok es megis ezerszer gordulekenyebb mint a brandelt cucc volt. Ha acerek odafigyeltek , akkor egy kinai csodanal ezerszer jobb pl hosszu uzemido, nem tudsz tojast sutni a hatan es tsai. Persze nyers eroben az n7 mindent visz... de ha jol emlekszek azert az acernek sincs miert szegyenkeznie.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA 2025.09.
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest