Hirdetés
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scytha
tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani ace mega codec pack-ba, hogy mp4 kiterjesztésű videót is tudjon lejátszani? BS playerbe amikor elindítom, azt írja, ki hogy nem csináltam direct draw surfacet. Azt hogy kell? Vagy ha tudna ajánlani nekem vki olyan kodeket ami lejátszik mp4-es videót megköszönném (K-lite az jó, csak az meg a wmw-t nem tudja lejátszani, zölden játssza le- esteleg erre tudnátok megoldást? Mert a K-lite jobban bejött) Előre is kösz! -
mic
csendes tag
xvid install, divx install, aztan ha vmi nem megy avicodec megmondja mi kell, letolt, install, kesz.
ugy evente 1 uj codecet kell telepiteni. ma pl intel indeot tettem fel, de nem emlekszem mikor fordult elo utoljara, hogy codecet kellett volna feltennem.
anno hasznaltam ace-t is, semmi bajom nem volt vele, havernak egyaltalan nem ment. kep fejteton, nincs hang, nem jatsza le az avi-kat, stb, de ez regen volt. -
-
Fred23
nagyúr
válasz
Intelligencs #69 üzenetére
Tudtommal van ott egyéni telepítésre is lehetőség,ahol te x-eled be,ami kell neked.
De ha az általam belinkelt cuccost próbálod ki,menni fog minden film !
[Szerkesztve] -
A program telepítésekor melyik opciót válasszam ki, hogy csak a legszükségesebb dolgok kerüljenek fel, de minden menjen? (Filmek lejátszása, stb.)
-
Fred23
nagyúr
Szerintem szedd le az Ace-t ! Ha már pakk,akkor codecsallin1 legyen.Bővebben: linkDe még jobb,ha magad válogatod össze azt,ami kell.
[Szerkesztve] -
mic
csendes tag
Hali,
Hogy is hivjak azt a progit a pack-ban ami megmondja egy file-rol, hogy milyen codeccel van tomoritve? -
Nutszeru
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Gratula! Most látom a softmedián már túl van az 1.100.000 letöltésen! Csak így tovább!
Bővebben: link -
thaler2
senior tag
Nekem az a problémám, hogy most szedtem le 2 filmet is a bithumenről. Az egyik az After the Sunset( az utolsó gyémántrablás) és nem az hogy szaggat a film, de olyan lassú. és nagyon idegesítő. Mi lhet a megoldás. A többi filmek jól mennek, csak ez megy szarul.
Bithumenen hozzászólásokban senki sem mondta hogy ilyen lassú a kép.Egyébként Ace 6.03-as packot használok. Valami ötlet??? -
Camelot107
csendes tag
Gyerekek!Most töltöm le a 6.03 at és érdekelne,h ez kezeli e a mobilos 3gp formátumú filmeket? Mist telepítem ujra a kurva XP-met mert meghülyült. aztán felrakom a 6.03at és majd jövök és mesélek!Sűrűbben is ránézhetne a ACE készítő erre a helyre.A válaszok soxor sürgősek lennének.Amúgy elismerésem, alapjáben véve tetszik az Ace mega!Béke!
-
putti
aktív tag
Hi! Én eddig egy nagyon régi codec packot használtam, és minden ok volt, de amióta felraktam a 6.03 Pro-t, azóta nem tudom állítani sok mpg kiterjesztésű film világosságát a media playerben. van ehhez külön beállítás, vagy ha nem akkor mit kell csinálni,mert így nezhetetlenül sötétek az mpgs- filmek. Thanx!
-
pedrohsi
tag
válasz
KAMI/ACEMCP #54 üzenetére
SP2-es WinXP, 9-es WMP. A korábbi ace (köztük a 6-os Prof) nem csinálta ezt, csak a legújabb 6.03.
Ráadásul ugyanazokat a kodekeket rakom fel mindig (ac3, divx, xvid, microsoft, ligos, mp2, mp3). -
KAMI/ACEMCP
tag
Ha AC3-filtert használsz ott külön a filter tulajdonságokból állítható az AC3 Filter. ott van egy csomó hangerővel kapcsolatos beállítás. Azzal tuti hogy megoldódik a problémád. a nem töltődik be az adott filmhez a hang akkor csak a standard hangerő marad, a lejátszóból a hangerőszabályzóról a hanghullám és a master hangerők felhúzása.
-
anulu
félisten
öööö, egy kérdés. hol lehet megnézni, h melyik pack van fent? nem emlékszem ugyanis, h melyiket pakoltam a gépemre...
mellesleg nagyon régóta használom ezt a codec pack-ot és a Colin-okat leszámítva semmivel sem volt gond! -
pedrohsi
tag
Szia Kami, gratula a kodekpakkhoz, egész jó - még nem volt gondom vele.
A legújabb verióban egyetlen zavaró dolog van: a wmv, mov fájlok lejátszása lassú, ha media player clasickal probálkozom, az ablak kirakása is 2 mp-ig tart, valamint a pörgetés is nehézkes. A ringyóz media playeh viszont gond nélkül, a szokott sebességen lejátsza ugyanezeket a fájlokat. ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest