Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor hagy kérdezzek én is. Haveromnak a köv. problémája akadt:
''Szóval, az acdsee slideshow csak akkor jelez hibát, ha gyors egymás utánban nyomogatod a space-t (tudod, a kézi tovább léptetés). Ha békén hagyod, akkor akár órákig is elmegy. Nem tudom viszont, hogy ez mióta van így. Szerintem a feltelepítés óta ugyan úgy nyomkodom a space-t, de csak mostanában csinálta ezt -értsd:amióta fennt van az autocad-. Legalábbis azt hiszem! Viszont a sok próbálkozás közepette el sikerült csípnem egy ilyen hiba üzenetet:
Microsoft Visual C++ Runtime library
Runtime Error!
Program: C:\Program files\ACD systems\acdsee\7.0\acdsee7.exe
R6025
-pure virtual function call ''
És azt kérdezi, hogy vajon ez minek lehet a hülyesége, az AcdSee, az AutoCAD vagy a SP2-es, de net nélküli(értsd frissítetlen) XP-nek? Illetve persze hogy hogyan lehetne megoldani. Arra már rájöttünk, hogy az AutoCAD igen sok hülyeséget csinál maga körül, de egy ideje anélkül is vacakol.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest