Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
-
szucsi
őstag
Valóban, ha látok egy űrlapot, arról eszembe jut még egy csomó minden, amit bele lehetne tenni, de egy táblázat az csak egy táblázat. Elvégre a végcél a csili-vili űrlap létrehozása volt, a tábla ilyen szempontból másodlagos. De az elvet értem, csak reméltem, visszafele is inteligencs a ketyere.
:) -
jeges
senior tag
igen, nekem is feltűnt, hogy fordított logikával gondolkodtok... :)
egy adatot/infot először az adattáblákban kell rögzíteni, utána hozhatsz létre erre a mezőre alapozva mindenféle csili-vili vezérlőelemet (beviteli mező, legördülő mezü, stb.
szóval először a táblába vedd fel a mezőt, aztán ha az űrlapot nézed, és a táblát is megjeleníted, egyszerűen ''ráhúzod'' a tábla megfelelő mezőjét az űrlapra, és létrehoz az access egy külön beviteli mezőt az adattáblára alapozva -
szucsi
őstag
Kedves hozzáértők!
Létrehoztam egy táblát az accessben (2000), majd generáltattam vele egy űrlapot. Az űrlapon minden megjelent, ami a táblában benne volt. Majd az űrlap szerkesztésekor eszembe jutott még egy pár dolog, amit belevettem a változók közé. Meglepetésemre ez visszafelé nem jelentkezett a táblában, sőt, az új mezőkben bennemaradtak az adatok is új űrlap kérésekor.
A kérdés, hogy hogyan lehet megoldani, hogy az űrlapra újonnan felvitt változókat a táblázat is lássa.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Facebook és Messenger
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest