Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
Most nem értem, hogy mit nem értesz...

Persze írhattam volna egyszerűen azt is, hogy szerintem nem valószínű, hogy egy ilyen kérdésben meg tudjuk/tudjátok győzni egymást. (Különben is, ez a téma sem oldható meg sima objektivitással, ahol meg az érzelmek is megjelennek, onnatól meszeltek) A jelenlegi társadalom egy része elfogadja, meg a törvény is, szóval most ez van. Spártában meg Taigetosz volt. Biztos akkor is volt, aki ellenezte, de ette, nem ette, nem kapott mást. Vitatkozni lehet, csak szerintem legalább egy generáció kell ahhoz, hogy megváltozzon az általános nézőpont, vagy eltolódjon annyira, hogy más legyen a szabályozás. Most nem a szigorítás felé tartunk, amennyire látom. Mondjuk amikor törvénytelen volt, akkor is megtalálták a módját. Nem akartam közhelyeket dobálni, hogy a nő két dologért képes mindenre, miszerint hogy legyen gyereke meg hogy ne legyen. Meg mindentől függetlenül úgyis a nő fog dönteni, mert az ő hasában van a ''probléma gyökere''.
Meg azt is írhattam volna, hogy a véleményem nem mondom el direkten, mert nem szokásom. Aki tud a sorok között olvasni, az úgyis kikövetkezteti az ellenkezőjét
Szóval így is leírhattam volna, kevésbé lett volna zavaros, csak nekem a másik jobban tetszik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest