Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• elmoraan (r)

aktív tag

válasz Shadows #661 üzenetére

Most nem értem, hogy mit nem értesz... :(
    Persze írhattam volna egyszerűen azt is, hogy szerintem nem valószínű, hogy egy ilyen kérdésben meg tudjuk/tudjátok győzni egymást. (Különben is, ez a téma sem oldható meg sima objektivitással, ahol meg az érzelmek is megjelennek, onnatól meszeltek) A jelenlegi társadalom egy része elfogadja, meg a törvény is, szóval most ez van. Spártában meg Taigetosz volt. Biztos akkor is volt, aki ellenezte, de ette, nem ette, nem kapott mást. Vitatkozni lehet, csak szerintem legalább egy generáció kell ahhoz, hogy megváltozzon az általános nézőpont, vagy eltolódjon annyira, hogy más legyen a szabályozás. Most nem a szigorítás felé tartunk, amennyire látom. Mondjuk amikor törvénytelen volt, akkor is megtalálták a módját. Nem akartam közhelyeket dobálni, hogy a nő két dologért képes mindenre, miszerint hogy legyen gyereke meg hogy ne legyen. Meg mindentől függetlenül úgyis a nő fog dönteni, mert az ő hasában van a ''probléma gyökere''.
    Meg azt is írhattam volna, hogy a véleményem nem mondom el direkten, mert nem szokásom. Aki tud a sorok között olvasni, az úgyis kikövetkezteti az ellenkezőjét :)

Szóval így is leírhattam volna, kevésbé lett volna zavaros, csak nekem a másik jobban tetszik.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák