- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
#34512128 #899 üzenetére
Nálam kb. évente mennek a lapok, de itt egy másik topik, ahol a jövő lehetőségeit latolgatják: Bővebben: link. Lehet, már írtál is bele, nem tudom. Szerintem tavasszal még bőven lesz 754 a boltokban. Az ABIT meg csak ad ki majd BIOS-frissítést a laphoz...
-
törölt tag
az AMD Athlon 64-eket még a simákat meddig fogják 754-re gyártani? csak azért mer ha jövőre kb leakarom majd vagy olyan tavasszal cserélni a Sempront és ha lehet ujonnan venném mondjuk a Mobil A64-ek szimpatukusak csak az árak nem.. meg még egyenlőre az ABIT nem nyilvánitotta ki h majd menni fog-e a lapjaiban remélem igen mer remélem 2évig nem kell ezt a lapot lecserélni vagy igen?
-
törölt tag
-
törölt tag
nah látod amúgy a RAM önmagába gyors.. szal szépteljesítménye vna még nem húztam majd kiprobálom amúgy csak kérdezem,hogy szerinted 6600 GF-el ez a gép játékokra szántam de most csak ennyi pízem voltt elég lessz 1 évig? meg holnap majd meghúzom a gépett ill nem mer szar a táp4
hehe elis felejtettem...
-
Vigneau
félisten
válasz
#34512128 #889 üzenetére
Wazze... Már mióta hajtok valakit Micron RAM-okkal kapcsolatban, hogy miként tuningolhatóak... Te vagy az én emberem! A héten én is a gazdija leszek egy ilyen márkájú 1GB-os modulnak. Na, kiváncsian várom az eredményeket. Csak rajta!!!
Ja, a CL3 csak egy dolog, mehet az még a frekitől függően 2.5-ön, esetleg még 2.0-án is. Szerencse kérdése. -
törölt tag
Rendben hát majd holnap megprobálkozok sajnos nekem valami Micron márkájú 400MHz-s CL3-mas ramom van amit gondolom nem lehet jól húzni hiszen CL3-mas meg még egy 333MHz-s CL2,5 Elixir gondoljátok hogy 2100MHz-ig fel megy? az végülis elég jó ...de addig nem merem húzni míg nincs normális tápom szerintem ezzel a vacak 300W táppal nem igazán lehetne ill akkor nagyon bátor lennék ha megcsinálnám...
360W elég már neki nem? vagy 350W valami márkásabb táp ? h tuningoljam
-
pisti
őstag
válasz
#34512128 #885 üzenetére
Szorzót nem lehet felfelé állítani, tehát 7x a max amit beállíthatsz. Ha szerencséd van akkor el tudsz menni 300mhzig az FSBvel így 2100mhz en menne a procid.
Nálam azvan a procinál, hogy 260 vhány fsbig stabil alapfeszen, viszont egy határ fölött hiába adok neki plusz feszt már úgyis instabil, úgyhogy a proci feszt. max legvégső esetben emeld.
Nemtom a memóriád milyen, de a proci végének a megtalálásához szerintem oszd vissza amennyire csak tudod a memóriát, és a HT-t is vedd vissza teljesen.
Ha megvan a proci vége akkor utána próbálgathatod a memóriát meg a HT-t.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
szevssz!
Nah érdekelne engem az,hogy az NF8 SoftMenujében hol lehet szorzót álítani? vagy a ezen a Sempronon nem is lehet álítani ? most jelenleg 7x-n van -
pisti
őstag
válasz
#34512128 #877 üzenetére
Enermaxba a 300Ws ilyen 7, 8k, Chieftek 300Ws olyan 5, 6k viszont a 360Ws Chieftek meg már 8, 9k.
Én másokat is megkérdezve inkább költök most kicsit többet erre. FSP Green Power 400W a kiszemelt kb. 13, 14k viszont ez várhatóan tartós darab lesz amit nem kell 1,2 év után cserélni.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
válasz
#34512128 #869 üzenetére
Legújabb ph!-s cikk olvasd el mivan az alján, ezután nem lehet kétség a felől ,hogy a Sempronod 64 bites is.
Bővebben: link
Egyébként mennyi pénzt akarsz tápra szánni, énis most akarok újat, ebben a Coolinkben csalódtam, 1,5 után kezdenek felpúposodni benne a kondik -
törölt tag
válasz
Rommel6600 #868 üzenetére
hehehe Vargáné és Társa van az 1ik haveromnak!
2600+ Athlon XP-jéhez azon röhögtünk mikor kinyitottuk egyszer ő hát a jövőhéten vennék majd 1 tápot ez éppen pont Mercury ami van a gépben!
360W körül már eléglessz amúgy neki??
-
Rommel6600
őstag
válasz
#34512128 #867 üzenetére
nekem se egyből a windóz telepítése után adta be a kulcsot! ahogy írtam, telepítéstől számított 1,5 hét és 3nap közötti idő eltelte után! mindig rakhattam újra a win-t, fogalmam se volt mi a baj, aztán egy haver javaslata bevált: tápcsere
Ha lehet a vásárlásnál ezeket kerüld: Codegen, Mercury, Vargáné -
törölt tag
válasz
Rommel6600 #866 üzenetére
Hello!
Hmm érdekes de más tápom nincs itt és átalakítóval dolgozik de eddig nagyon stabilan ment... minden volt már windows feltelepítés stb... de jövőhéten beszerzek 1 tápot az biztos... -
Rommel6600
őstag
válasz
#34512128 #865 üzenetére
azt a tápot azonnal szedd ki a gépedből! Nekem nem ment vele a windóz max1hétig, ugyanis a vinyó nem bírt rendesen dolgozni, nem kapott elég kakaót! Pedig akkor még csak egy Radeon 7500volt benne ideiglenesen, meg 256megaRAM! Tehát egy nagyobb teljesítményű táp, egy ilyen konfighoz kötelező
Nem bootolt be a gép egy idő után (3nap-másfél hét), mert a vinyó nem látott rendszer-fájlokat! Tehát az egy dolog hogy nem fog menni vele a géped, de lehet hogy valamelyik hardvert még el is b@szod vele ezáltal! A kötekedőknek pedig üzenem: ugyanazt a vinyót használom azóta gond nélkül!
[Szerkesztve] -
törölt tag
naah sikerült!
Fel ismermi már procit is már 37 fokos szal fasza300W-táppal lehet valamit tuningolni? mer még egyenlőre ilyenem van habár eléggé gyors ez ígyis..
bár a CPUID nevü progitól még mindig resetel a gép...
-
törölt tag
válasz
Rommel6600 #863 üzenetére
és nem tudod mire jó még az az Award flash?
-
Rommel6600
őstag
válasz
#34512128 #862 üzenetére
Szeva
én is Flash menüvel frissítettem biost, nem állítgattam semmit! A hogy az előttem szólóak leírták: ne sz@rjál, töltsd le a file-t, csomagold ki, flash menü elindít (mielőtt megkérded, igen előtte fel kell telepíteni!), update from file, végigmegy (nekem kb 1 perc volt), újraindul/indítod mindegy, nem emlékszem, belépsz a biosba mindent újra beálligatsz, reboot, és élvezed az életet!
Nem értem miért akarod alapbeállításokra ''lenullázni'' a biost a CMOS jumperrelúgyis felül lesz írva a régi, mert új kerül a helyére, nem mid1 akkor?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szevassz!
Úúú viszont elfelejtettem kérdezni,hogy a flashmenüből való telepítésnél is átkell majd álítani a CCMOS Jumpert? -
-
Vigneau
félisten
válasz
#34512128 #855 üzenetére
Igen, lehet. Pont a lusta embereknek találták ki. Eddig én is ódzkodtam tőle, és kizárólag floppy-t használtam erre a célra, hogy bootolásnál csináljam. Aztán, ahogy írtam, nem jött össze, mivel rutinból akartam csinálni - nem olvastam el a kézikönyvet...
De bevált, és igen egyszerűnek tartom.
-
Vigneau
félisten
Gyorsabban reagáltál, mint én...
Spire LionStream? Valószínüleg igazad van, viszont ahhoz hasonlít a legjobban a képek szerint. Nem igazán tudtam behatárolni a honlapjukon, hogy melyik típus is tulajdonképpen, és az is lehet, hogy csak a venti Spire logós egyedül. Majd megkérdezem Iwutól, ha lesz egyszer.
A lap választásom nagyon egyszerű: akitől vettem volna Győrből, visszamondta úgy a cuccot, hogy nem is tudtam róla, mert a lapot és a procit addigra már eladtam és ott álltam gép - és net - nélkül. Ha Iwu nem szól rám telefonon, még ma is várnám a postát...Giannitól ezt szerezte nekem - áldassék a neve Iwunak
-, mert akkor már úgy voltam, maradjunk az ABIT-nál. A procikból meg már csak ez az 1db 2800+ maradt, de nem jártam vele rosszul.
-
törölt tag
Tényleg!
Mire jó az a Flashmenu? -
Vigneau
félisten
válasz
#34512128 #847 üzenetére
Múlt alkalommal elszállt az agyam, mert már nem a jó öreg és bevált Alt+F2 kombinációval lehetett a flopiról BIOS-t frissíteni. Meguntam a kisérletezést, mivel nagyon berágtam és megcsináltam a frissítést WinXP alól a CD-vel kapott FlashMenu és a letöltött legfrissebb BIOS használatával. Ez is egy módszer...
-
pisti
őstag
válasz
#34512128 #847 üzenetére
Megy ígyis szerintem, csak rossz adatokat mutat, mindenesetre ha találsz vkit aki szívesen segít neked és frissített már eleget biost, hogy meg tudja csinálni akkor szerintem ne hagyd ki a lehetőséget.
A lapot nem lehet vele tönkretenni, csak a biost. Ami ha tönkremegy nem tudod elindítani a rendszert, bios cserével persze orvosolható ez a dolog.
Egyébként egy bootolható CDvel is nyugodtan meg lehet csinálni, nem kell ehhez feltétlen floppy, vagy (bár van aki szerint ez nem biztonságos, én nemlátom be hogy miért), én WinXP alól frissítettem a biost már vagy 2x. -
törölt tag
huh baxameg..ettől féltem...
hát eddig bevallom őszintén nem frissitettem biost
elrettentettek tőle hogy jóltönkre vághatom a deszkát vele...és nem tudom megmerjem-e meg most nincs is floppy meghajtóm egyenlőre meg a floppykat is 600x elelnőrizni kell elötte mielőtt felfrissitem ... egyébként ha az Everfest meg aa CPU-Z 64 bitet érzékeli akkor valóban 64 bites csak sempron ? most ez hülyén hangzot de érted...
és ha a biost még nem frissitem akkor elfog majd xabódni a lap? vagy megy ez ugyanúgy csak hamis adatot mutat?
-
pisti
őstag
1.7 esre lesz szükséged ahogy nézem.
Bővebben: link -
pisti
őstag
válasz
#34512128 #843 üzenetére
Biost frissitettél már a lapon?
Ha nem, akkor a hőmérséklet azért annyi amennyi, plusz a procit is azért írja ki rosszul mert régi biossal nem ismeri fel az új Sempronokat a lap.
A hőmérséklet probléma ha jól emlékszem az 1.4 es biosban már megoldódott, a 90nmes CPU támogatást meg 1.5ös biossal hozták be asszem.
Szóval biost kéne frissítened.
[Szerkesztve] -
törölt tag
UP!
-
törölt tag
Up! sürgős lenne mer jólenne ha tudnám miért csinálja...
-
törölt tag
Szevassztok!
Nah most beüzemeltem a gépemnagyon gyors sokkal jobb mint ami eddig volt
már csak az az érdekes dolog van h az 1400 MHz-s Sempront miért írja ki hogy AMD Hammer Family Unknow Seria vagy má nem tom mit ír ki és a CPU-Z AMD 64 FX-51-et ír rá és s940-nek érzékeli a procit... ha meg a CPU ID nevü progit elkezdem futtatni akkor meg ujra indul a gép és gyárí hűtéssel 55-60 fokot mér a kijelző... ez már sok ezen nem lehet valahogy csökkenteni vagy ilyen xar a gyári masina?
-
Hun'reeth
őstag
Na először is:
Nem akart engem senki lebeszélni az NF8 -ról mivel az van. Amiről mi pisti -vel vitatkoznuk teljesen más alaplap. bArrAx figyelj oda ki-kinek mit és miről ír!
Az említett MSI lappal kapcsolatosan pedig a belinkelt cikket lehet így is úgy is értékelni. Ezek szerint. De én láttam jópár cikket más cikkeket is és ezenkívül azt hiszem AlvinTi4200 tesztelte is itt a ph-sok közül és nem volt tőle elragadtatva. Sok problémát tapasztalt vele mivel ha tetszik ha nem valahol ez akkor is egy erőltetett megoldás. Annó amikor hírben megjelent a lap én is üdvözöltem az ötletet de aztán megtudtam róla pár dolgot. Ennyi. -
törölt tag
UP!
-
törölt tag
UP!
-
törölt tag
Ha leírom a kódott te megtudod mondani hogy 64bites-e? egyébként már leíttam meg megnomdták h a rajta levő mit jelent de az h 64-bites-e azt nem tudtam csak h PALERMO magos vagy mi a gyík na leírom a kódot... meg a dobozóán van egy AMD 64 felirat... meg az furcsállotam h china van rá írva eddig mindig malay volt vagy ezeket már kínába gyártyák ? na mind1 leírom a kódját!
[AMD Sempron]
[SDA2500AIO3BX]
[LBBWE 0529EAA]
[X003149G50565]
Ezek vannak ráírva ebből kiderül h 64bites-e? -
pisti
őstag
válasz
#34512128 #829 üzenetére
Minden azon múlik a tuningnál, hogy mekkora FSBig bírja majd a procid, ramot szépen vissza lehet osztani azzal nem lesz baj. Nekem 260akárhány FSBig stabil a 2800+om. De ezek az újabb Sempronok jóval tovább is mehetnek, nemtom a te procid mekkora szorzóval megy, de 200 helyett mondjuk 300 FSBvel biztos jóval gyorsabb lesz.
Sandra, Everest szerintem meg tudja mondani neked, hogy van e 64bites utasításkészlet a procidban, bár igazából nemtudom ezek mennyire megbízhatóak. A legbiztosabb ha a procin lévő kód alapján nézed meg az AMD erre való oldalán, hogy milyen magos a kicsike, ez alapján meg lehet tudni biztosra is, hogy 64 bites-e vagy sem. De azért gondolom csak nem viccből tették rá azt a címkét.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
válasz
#34512128 #828 üzenetére
Nem akarom én lebeszélni csak zavart, hogy olyasmit írt le ami meglátásom szerint távol áll a valóságtól, énis jól megvagyok az NF8ammal pl. . Inkább örülni kéne annak, hogy vannak olyan alaplapgyártók akik el mernek térni a sablonoktól, ezzel is szélesítik a kínálatot, és remélhetőleg megkönnyítik a váltást néhány embernek a szabványok között.
-
törölt tag
csak vissza tértem a saját problémámra valaki tudna ebben segiteni?
-
törölt tag
Remélem olyan szerencsém lessz mint anno az ABIT BM 6 PPGA Alaplapba beleraktam egy 566 FCPGA-sat és vitte ráadásul 850MHz-ig tuningoltam de mennyirá az eséj hogy befogadja? amúgy még azt szeretném kérdezni hogy a Sempron 2500+ boxos és van rajta 1 fekete matrica hogy AMD 64 akkor ugye azt nem viccből rakták rá? bocs a hülyekérdésért csak már érdekel h 64 bites cuccot vettem er a kódokból nem tudtam meg idáig hogy az e meg hát érdekes hogy idáig amiket képeken láttam mind1ik malay volt ez meg china... ugye nem hamis? nah ha megválaszolod nekeme ezeket a kérdéseket örök hála...
-
-
törölt tag
válasz
nagyarcz #823 üzenetére
nana! ez megtévesztő az ASUS 9520 az FX5200 128MB ....
hát több gépen is mértem nem volt valami sok a P4-en volt 1400 pont körül de az nem tudta szerintem eléggé kihajtani... majd meglátjuk nem sok pont de még játékokra épphogy jó én karácsonytájtra tervezek 6800-asat de szerintem vegyél NF8-at mer még bőven elfogsz vele boldogulni a többiek lelkett öntöttek belém...
és hát még a 64-bitet szinte nem is használják ki az majd később lessz szal én most kicsit bebiztosittottam magam ezzel a lappal bár lehetet volna 939-est venni de majd az ráér később
NF8 RULZ!!!!
-
nagyarcz
tag
deh ez a 2800+-os proci 1600MHz-es és ráadásul 800-as FSB-s és 256L2-t tartalmaz, ugye?ez a sima vagy a 64 bites változat? -
nagyarcz
tag
oké, akkor valszeg az lesz)))
csak kell szerválnom zsé-t
utána kártyacsere
mennyit kapsz a Radeon 9250-eseddel 3DMark 2001SE-ben? -
törölt tag
válasz
nagyarcz #821 üzenetére
Hát van értelme de szerintem vegyél 2500+ 256kb L2-vel az is kevés nem soknak számít de a 128k az igen csak gyatra én szerintem ha még felhuznád a procit akkorse sokat érnél vele vegyél 2500+ 64 biteset jobban jársz
olcsóbb és kitod belőle hozni kb 2800+ sztem és viszonylag gyors lessz de én direkt nem vettem meg azt a szériát 128k-s az olyan mintha egy TUNINGOLT 64 bites COPPERMINE LENNE
-
nagyarcz
tag
csak azé kérdeztem meg mindezt, me hallottam,hogy van Sempron 2600+ aminek az alap órajele 1600MHz és 128Kbyte L2 van benne és lazán megy 2500MHz-en, nah szted ezt megéri megvenni?bár ez 32 bites, deh van ennek egy 64 bites változata, csak azt nem tom,hogy húzhatóság szempontjából van-e különbség, netán teljesítményben?
írj ha van időd -
törölt tag
válasz
nagyarcz #819 üzenetére
háát mondom őszintén nem probáltam egyik ismerősöm a 2800+ gyári hűtővel 3400+ körüli teljesitményig huzta ami olyan 1 napot ment stabilan aztán vissza álítottamer még fölöslegesnek tartotta hogy eddig legyn sztem gyári hűtéssel nem rossz namost a Sempronok gyárihűtássel olyan azongyák 15-20% van bennünk ami nem sok annyira sok hát szerintem az 1400MHz-sat 1750MHz-ig fellehet húzni nekem ezt mondták itt a PH forumon ... de gyárihűtéssel még mondom majd kipróbálom a Sempronom a héten azt tudok modnani így láttatlanba meg tapasztalat hiány miatt nagyon nem csak annyit hogy ahogy hallotam az NF8 az 1ik legjobb tuning lap nForce 3 csipkészletü lapok közül..
-
nagyarcz
tag
a Sempron 2500+os 64 bites proci ugyebár 1400MHz-en ketyeg, deh meddíg tudtad felhúzni az Abit NF8-as alaplapban?FSB és órajel érdekelne)))naon fontos lenne a tunig szempontjából
és gyári hűtővel nyomatod vagy vettél rá másikat? -
törölt tag
válasz
nagyarcz #817 üzenetére
Én nekem ismerőseim mondták legalábbis az a 2
akinek van NF8-a hogy a leggyorsabb S754 lap és hát ahogy a többiek is mondták igen magas a tuning potenciája..
és stabil lap én azt tanácsolom vegyél egyszer jáccotam is havernál NF8-an 2800+ A64-essel eléggé gyors volt
és hát ha több pénzed van vehetsz 2800+ Sempront de ha későbbiekre tervezel vegyél inkább majd 3200+ vagy a fölötti A64-et és vegyél 2500+ Sempront és igen valószinüleg gyorsabb lessz mint a mostani konfigod nekem is most 2500+ 64bite sempronom van...
-
nagyarcz
tag
hellósztok!!!
lenne egy kérdésem, Abit NF8-as alaplapot megéri venni?ill. melyik lenne a legjobb teljesítményileg a S754-es procikhoz?jah és még 1 kérdés, megéri venni hozzá kezdetnek egy Sempron 2500+-t?vagy vegyek egy 2800+-os Sempront?(csak addíg lesz, amíg nincs pénzem egy erős Athlon 64-re,nos?
ez az összeállítás gyorsabb lenne,mint a jelenlegi 2400+-os Athlon XP-m és az Abit NF7-esem?
kérlek segítsetek -
törölt tag
Remélem olyan szerencsém lessz mint anno az ABIT BM 6 PPGA Alaplapba beleraktam egy 566 FCPGA-sat és vitte ráadásul 850MHz-ig tuningoltam de mennyirá az eséj hogy befogadja? amúgy még azt szeretném kérdezni hogy a Sempron 2500+ boxos és van rajta 1 fekete matrica hogy AMD 64 akkor ugye azt nem viccből rakták rá?bocs a hülyekérdésért csak már érdekel h 64 bites cuccot vettem er a kódokból nem tudtam meg idáig hogy az e meg hát érdekes hogy idáig amiket képeken láttam mind1ik malay volt ez meg china...
ugye nem hamis? nah ha megválaszolod nekeme ezeket a kérdéseket örök hála...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hello!
Aham ez jó nah egyszer biztos feltüntetik már csak az lenne a kérdésem,hogy eddig nem nagyon láttam feltüntetni a 2500+ 256kb 64 bites sempront... ez ez azért van mer új lehet?? és az lenne még a kérdésem,hogy ezt már kérdeztem de mégis nem tudtok mondani valamit arról,hogy NF8-V elfog-e indulni ezzel a procival? mer elvileg az 1.7 BIOSsal támogatja az E6 revíziót vagy mi de ha nem fogadja be a procit hogy frissitek biost? vagy szerintetek elindul vele? -
Balinov
titán
válasz
#34512128 #810 üzenetére
Hali,ennél többet nem találtam,
Bővebben: link
abitusa fórumán valaki olyan topikot nyitott,hogy milyen hűtőt érdemes nf8 és mobil a64 kombóhoz venni,de semmi konkrét nem volt válaszként,csak 1 link egy cpu hűtőhöz. -
törölt tag
Szerintetek az NF8 vagy a V változaton elfognak majd indulni a mobil szériák?
-
törölt tag
amúgy szerintetek miért van az NF8-as kézikönyvemben az írva hogy 1600MHz Hyper Transport...? és a dobozba a matricára is az van írva h 1.6G Hyper Transport?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- World of Tanks - MMO
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest