Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
greatchaos #1968 üzenetére
pff.arra már nem emléxem,mit írt ezzel kapcsolatban Motion_Blur,talán itt a topikiban leírta,olvass vissza,jobbat nemtok.
-
Balinov
titán
válasz
greatchaos #1966 üzenetére
üdv,Motion_Blur hajtott egy ilyen - esetleg 2600+ sempit - ilyen lapban,vhol 8x300 környékén...
-
Balinov
titán
válasz
Balika19 #1924 üzenetére
nálam anno GA-K8NS rev 1.1-ben már a 4-5ik bios revből kifelejtették a feles szorzót,de nem is éreztem hiányát,mostani lapomba még az f1-es biosszal sem volt feles.ha nálad bejött a 8,5-ös szorzó,akkor használd egészséggel.
én nem nnyertem volna túl sokat anno,mert nemtúl húzható ramjaim voltak nf3-as lapban,de most az nf410-ben már 500-as vitesta dübörög szinkronban.
-
Balinov
titán
én kerülném a feles szorzókat,nekem anno a 8,5-ös szorzóval iszonyat instabil volt a rendszer,újabb bios rev-ekben ki is vették a feles szorzót.
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1848 üzenetére
majdnem aszontam,hogy + firewire,de az ált. külső chip
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1782 üzenetére
elég az a 8x250 is, ramok aszinkronban ddr400-on. a lap meg az asrcok gf6100+nf410+s754 megoldása egy Gainward gf6600GS-sel...elég szimpatikus cucc volt.
de már nem tuningolom,vasárnap megkapta a gazdija.. -
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1780 üzenetére
igen, E6 1,4V Vcore-val. Érdekes,hogy everest ultimate 2006 build 2.6x.xxx Venice-256-nak írja,cpu-z 1.31 (32-est nem vittem még haza) is E6-nak Palermo mag megnevezéssel.
8x250-en alapfeszen lazán.. -
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1778 üzenetére
ó,én nyugodt vagyok,mint medve heréléskor,nem nekem lesz a konfig..
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1776 üzenetére
nafasza! ma jön elméletileg meg nakkerből és dobzos.
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1773 üzenetére
ha jól emléxem az a64 tulakok topikja 1-es hsz FAQ-ra,akkor E6-os mindegyik 2800+,nem?
amugy egy asrock gf6100+nf410-es s754-es lap + PCI-E gainward gf6600nongt lesz mellette -
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1769 üzenetére
ja,tényleg,Motion! na ,ha igaz,ma jön a 2800+ box semó,kíváncsi vagyok mit tud,remélem holnap már tesztelhetem is
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1766 üzenetére
csak ámulok és bámulok. ha egy 2600+-os semó így megy,mit mehet egy 2800+-as
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1740 üzenetére
szóval sima 250-es.
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1738 üzenetére
nafasza,akkor kingstonValue2d43 csere projekt lefújva
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1736 üzenetére
ejnyebejnye d43,hát szabad ezt..kingmax hardcore 500as?
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1734 üzenetére
Érdekes,pedig mennie kellene 8x260 + DDR333-ra visszaosztás kombóval.
nálam anno,igaz 9x-nél és aszinkronba simán ment,még 265-ös fsb-nél is,viszont alapfeszen itt vége volt a tuningnak 9x mellett,míg a mostani lapomba 9x275-ön is stabil a gép. nf8-okon milyen nf3-250 van? Sima vagy GB? -
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1725 üzenetére
és még mondják,hogy a64 nem csipázza a d43-akat.
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1722 üzenetére
nagyon dulva
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1720 üzenetére
hát,elég sovány vigasz.
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1704 üzenetére
most kezdett el enni a fene,hogy a kingston value 512MB@DDR400 3-3-3-8-at
vettem meg 7k-ért a TT bordás d43 (9k) helyett....affene -
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1694 üzenetére
azért az sem rossz. 1T-ben hol a végük?azt nem nézted?
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1692 üzenetére
egy kérdés: 520-on a d43-ak 1t-be vagy 2t-be mentek?
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1674 üzenetére
thermal throttling -ot disabled re tedd. nekem a k8ns-nél még 25%-nál is +20FSb és kész volt a rendszer.disabled-re meg még 9x300-on is felállt a winxp
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1670 üzenetére
aztaqrva!
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1665 üzenetére
asszem igen.béta nforce drivereket nem próbáltátok Vig,ehez a laphoz?
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1663 üzenetére
5.10,az tutira jó.
-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur #1658 üzenetére
hát,most már tényleg rád férne egy kis sikerélmény. NF8-akról én is jókat hallottam,uccsó biost bele és egy csomó gondtól mentesülsz.
-
Balinov
titán
csak ezért nehogy ne vedd meg.jó ez az alaplap,nem vitás. hangsúlyozom,személyes tapasztalatom nincs nf3+6800 kombóval.
K8NS -embe lehet-e? passz. ez nem GB-s,csak sima nf3-250-es.mikor 9600np volt benne,tudtam a vga-t tuningolni,most a zafír 9500@pro-t alap órajelen járatom,mivel mocskosszutyok Etrontech 3.3-as ramok vannak rajta,amik zalman vf700 borda ide-vagy-oda,alig akarnak stabilan 280 felett mennia gyári 270 helyett.GPU bírná,csak minek,ha a VRAM a szűk keresztmetszet. nvidia gpu-s vga utoljára a 700-as durcis gépembe volt 2éve.
A64 topikokba mit mondanak?esetleg a 6800 topikokba? -
Balinov
titán
szereti,de mint sok más,nf3-as lap,nem tolerálja a tuningot. mármint a vga tuningot. pl. havernál asus nf3-250-es és s939-es lap (típust nemtom) + 6800GT kombó esetén alig,vagy egyáltalán nem lehetett a vga-t ráncigálni.
ez csak másodkézből származó infó,sem 6800-am,sem s939-em nincs... -
Balinov
titán
válasz
Vigneau #1588 üzenetére
Úgynéz ki,igen. milyen chipset is van az AX8-on? K8T890 már ,nem? lusta vagyok megnézni.Ati megoldások is valszeg jók lesznek,de állítólag az ATi féle southbridge-knek az ide és usb kezelése,khm...hogy is mondjam finoman...nem az igazi. Ezért rak sok gyártó az ATI ''nb'' mellé egy ULI SB-t,mert az meg viszont elég fájintosul sikeredett.
-
Balinov
titán
-
-
Balinov
titán
Üdv Csigi, welkám bekk.
ez nem igaz, volt a jókis kettőezerötös totyik,kikoptak a jófejek belőle,lett ez a nf8,innét is kezd mindenki kiszállingózni,csak én tudom ilyen lassan követni az eseményeket...
Jó kis sztori lett a vga,mi? hálistennek,jól nem sült el.dobtam volna is 1 hátast.
Hajhezlyzetes kérdésedet köszönöm. kopaszodni nem kopaszodok,őszhajszálam meg már 14 éves korom óta van.bár,biztos lett pár újabb ősz hajszálam.... -
Balinov
titán
Ányegin felsóhajthatott. De azért a szívem,na az megált 1-2x.
szóval bevittem pénteken a gépet, beüzemeltük szépségesen, radeon tápcsati+venti bekötve. folyamatos rövid sípolás. levettünk a pólcról egy c3d 9550-et,vga csere,simán postol.vissza rédon,tí-tí-tí...gf4 ti4600 be,ok.vissza rédon, sípol,mint a szentség.
másik táppal próba,ugyanúgy sípol. Se VGA,se DVI kimenteten nincs kép.Konzekvencia: megellett a radeon. Elpityergés, gondolkodás,isteni szikra: Dryman nevü győri fórumtársunk foglakozik alaplapjavítással (pl. agp slot csere,stb.) telefon, este menjek ki hozzá. nézzük a vga-t, nyák tiszta ratyi,mintha felhólyagosodott volna a lakk.tápcsati környékén egyik vezeték cseppre összefolyva,szikével lekapar.tesztgép beüzemel.semmi. nézzük a flopy tápcsatit. hát,laza a 4 tüske,mint az állat.1ik különösen. tápcsati leforraszt, látszik,már volt javítva. friss ón a 4db lyukba,ónszippantóval kitisztít,tápcsati szétszed, 4db tüskét lecsiszol,kiegyenget,újra beforraszt, próba. vga kimenet,postnál még mindig nincs kép. multiméterrel kártya kimér, mérés közbe hirtelen kép van. disk boot failure,bla-bla-bla...hurrá.kép eltűnik,sírógörcsöm lett. mire a srác: nézzük meg a dvi kimenetet,átalakító megkeres,rádug és tádám: post ok. tesztvinyós xp be,win elkezd tölteni,majd fekete képernyő, knopix: 3d-s felület betöltésénél behal.
mondom Dry-nak,hogy mester,köszönöm ténykedésed.otthon még 1 próba és negatív tapasztalat esetén kuka. megyek haza, gép összerak,szépen minden becsavaroz.dvi átalakító beköt.gép bekapcs.post,OK.bios defaults,majd lan,sata kikapcs,boot sequence hdd1 primary. reboot.win feláll.óvatos mosoly.omega catalyst belő 4 pipával.hurrá. 3dm03 install,majd teszt, game 1 testnél befagy.reboot. ati tray tools, find max core---sörér lemegy,cigit elszív,géprenéz. max gpu core is 270mhz. mondom király,legalább nem 230-nál áll meg a find max core,mint régebben. scan for artifacts-> 15percig ment,rambordák alig langyos. hát jó,3dmark def.test 3x loop, lefut. score: ~.2800
nfsu,cod2 beizzít.OK. mondom akkor omega +4 pipa. reboot,ahogy kell. 3dm03 def.test,3x.
ok. 3872 pont.pont,mint szokott.hurrá. szóval úgynézki,hogy a feszellátása kapott egy pofont a korábbi,nem megfelelő javításból kifolyólag, ez valszeg a vga kimenet vezérlését baszta agyon.a dvi kimenet OK. tegnap de most wantedeztem,problémamentesen.
még egy másik srácot megkérek,hogyha lesz egy szabad órája,vessen egy pillantást a vga kimenet vezérlésére,mert vga-ba meg ő a profi (bga ram,gpu csere...)
üdv
Balinov -
Balinov
titán
valamennyit asszem rá kell dobnom, (1-2k-t max,de majd pofátlanul alkuszok)
erősen gondolkodom azon,hogy szereztetek vele egy GA-K8NE-t (nf4-4x,s754+PCI-e)
a Radeon9500@pro-t elpasszolom és beujítok gianni-nál egy x700-at 18k-ért.de majd csak akkor tudok kombinálni,ha ma kiderül a hiba pontos oka. -
-
Balinov
titán
válasz
_Lacos_ #1455 üzenetére
K8NS-ről írtam a totyikjába. ha nem tudják azonnal kicserélni gar-ban,akkor egy nf8-v2 lesz helyette,amin a simához és az nf8-v-hez képest a firewire csati hiánya és a gigabites lan helyett a sima 10/100-as lan a különbség. az nf8-v2 a GA-K8NS-sel egyetemben sima nf3-250-es chipset és nem nf3-250GB,mint az NF8
-
Balinov
titán
kösz
rámfér, egy ideg vagyok most,qrvára nem hiányzik kari előtt egy kényszerü hw upgrade. Srácnál K8N,NF8,NF8-V2 van,megy egy sis-es S754-es ECS deszka,ami árban kb a k8ns környékén van. Apropó,hogy ontopik is legyek, nf8-v2 az is csak a firewire hiányában különbözik a sima nf8-tól?
UI: Csigi, ha kérhetek ilyet és lennél oly kedves,lementenéd az abit honlapjáról nekem az nf8-v2 és az NV8 adatlapját explorerrel, *.mht formátumban és emilen elküldenéd?. 2 napja szinte csak a ph-t és az indexet tom nézni,mert külföldi oldalak abszolúte nem mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest