Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
poffsoft #581 üzenetére
Most nem csak ram csere volt. Viszont eredetileg 512mega Samsung volt a gépben, mikor először próbáltam a játékot, akkor azzal nem ment és csak XP volt a gépen, így hagytam az egészet. Aztán megvettem a mostani ramokat. utánna a vinyó formáz, XP-Vista felrak, majd újra kipróbáltam mindkét oprendszeren a PS-t, de egyiken se ment, ua a hibajelenség...
Azóta nem raktam újra a rendszereket, de a lényeg, hogy se frissen telepítettel nem megy, se beálított, frissített stb.. rendszerrel se, szóval sehogy se.
Azthiszem ezzel a játékkal meg kell várnom az új gépem, ha azon se fog menni, akkor összetöröm a game dvdjét és kidobom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest