- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonkiller
csendes tag
Hi DAVE_CH!
Nekem pontosan ugyanaz a problémám, mint amit írtál (#13, lassú játékok). A CMOS reset segít rajta? A lap manual-ben bent van hogyan kell CMOS resetet csinálni? Ugyanakkor ezeket az adatokat (L2 cache, meg 512KB) hol lehet leellenőrizni? (BIOS, vagy egy rendszerelemző progi (pl Everest?)?)
A gépem röviden: NF7-S2, AMD Sempron 2600+, ASUS ATI RAD. 9550GE 128MB, 512MB RAM)
Nagyon zavar az, hogy a tesóm gépén szinte szebben megy (szebben = szaggatásmentesen) sok játék, azonos felbontással és beállításokkal (pl: HL2, GTA SA, Blackhawk Down) pedig az ő gépe: ASUS valami, AMD 'XY' 1400+, GF4 MX440 64MB, 512MB RAM. Tehát az enyémen jóval szebben kellene mennie!!!
Gondoltam, hogy beállítási gondok lehetnek (BIOS vagy videokártya), de mivel hozzá nem lövök a témához, inkább a segítségedet/segítségeteket kérném, hogy mikre kell odafigyelni. Köszi!! -
Bp
tag
Hello.
Na nekem detto ez van, athlonxp 2400+, everestbe kukk ott azt irja a külsö gyorsitotár letiltva.
Egér kurzorján látni, mintha nem lenne elég memoria akadozik, pedig benne van 2* 512 Mhz plussz 1 256 333mhz-n.
Azokat cserélgettem de semmi.
Van itthon egy NF7-S, abban ugyanilyen CPU,és ott engedélyezve van.
És ez a CMOS irás se segitett -
zso73
veterán
Nem minden bioszban van benne a lehetőség!!! Nem tudtam, hogy a tiédben van-e.Úgy emlékszem, hogy a K7S5A-ban van ilyen lehetőség. A mostani lapomban nincs! De a Tomshardver oldalán megtaláltam!!! És ez egy fél sör minimum!!!!
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Ukrajnai háború
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest