Új hozzászólás Aktív témák
-
v-paci
aktív tag
Hmmm...
Nekem a régi konfigom ugyanilyen dolgokat csinált. Visszavittem... garival kicserélték a Vga-t... ugyanúgy megvolt a probléma... aztán kicserélték a RAM-okat és minden megoldódott. A szervizes csóka utóbb elnézést kért, mert, mint mondta nekik ezt tudniuk kellett volna, hogy bizonyos modulokkal nem megy megbízhatóan a deszka. Nem lehet az, hogy nálad is ez a gond? -
v-paci
aktív tag
Na most tisztázzuk egy kicsikét a dolgokat. Az 1.1 arra vonatkozik, hogy hányadik kiadás az alaplap... Az 1.1 javított kiadás, amely már rendesen támogatja a processzor tuningját (ez létezik 3rd eye kiadásnál is, hiszen jókora matrica van ragaszta az én deszkámra is bizonyítva ezt). Tudomásom szerint 3rd eye kiadás annyiban különbözik a sima KV8PRO-tól, hogy adják hozzá a GuruClock-ot. Ha minden igaz a sima KV8PRO-hoz is lehet csatlakoztatni ilyen külső diagnosztikai egységet, amennyiben az alaplapon megtalálható a Guru chip, valamint a csatlakozó, amit a bekapcsológomb, speaker, resetgomb, ház ledek csatlakozója közvetlen környezetében van. Az egyszerűség kedvéért egy 5 tüskés, ha minden igaz fekete vagy piros alapú csatlakozó. Egyébként az alaplapra is van szitázva, hogy az arra szolgál
A Guru Clock-ot meg lehet venni külön is... Érdekes módón leleményes emberek 4-5K körül árulják, míg az alaplapoknál csak 2K az eltérés árban
Remélem sikerült segítenem azoknak, akik ilyen deszka vásárlásán törik a fejüket. Egyébiránt ha nem működik együtt rendesen Ati kártyával a deszka, azt szerintem egy egyszerű biosfrissítés megoldja. Abit weblapon jópár db bios van fent...
Vélemény: megbízható, olcsó alaplap, ami ugyan csak 2 Sata meghajtót támogat, valamint nincs rajta Firewire csatlakozó és nem támogatja a CnQ-t. Jah és kellemes tuningpotenciál lakozik benne
[Szerkesztve] -
v-paci
aktív tag
Üdv.
Hozzászólnék, mert látom nagy itt a zűrzavar. Nekem KV8PRO 3rd eye alaplapom van (Rev 1.1) és teljesen jól működik benne az ATI 9600-asom. Alapból felismeri és tökéletesen együttműködnek... Egyébként én is gondolkodtam már azon, hogy ugyanmár nagy teher lett volna 6db ledet még beletenni abba a szerencsétlen Guru Clock-ba? Esténként nagyon jól jönne, ha látnám is, hogy mit mutat.
Viszont olyan gondom van, hogy az MSN üziket nem jelzi ki, pedig elvileg azt is kellene...
Jah és tényleg a szobahőmérséklet-szenzort nagyon elcseszték abiték, mert állandóan 29-30 °C-t mutat. Asszem akkor kicsit megsülnék idebent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest