Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• v-paci

aktív tag

válasz shad #39 üzenetére

Hmmm...

Nekem a régi konfigom ugyanilyen dolgokat csinált. Visszavittem... garival kicserélték a Vga-t... ugyanúgy megvolt a probléma... aztán kicserélték a RAM-okat és minden megoldódott. A szervizes csóka utóbb elnézést kért, mert, mint mondta nekik ezt tudniuk kellett volna, hogy bizonyos modulokkal nem megy megbízhatóan a deszka. Nem lehet az, hogy nálad is ez a gond? :F

• v-paci

aktív tag

válasz TB #37 üzenetére

hát hogy ez nekem nem jutott eszembe vazz
    Gratulálók kollega szerintem sikerült megoldanod a többiek problémáját :C

Egyszerűen a biosban az AGP FAST WRITE -ot kell disabled-re tenni...
    Bár nekem engedélyezve is megy vígan a kártyám... fagyás, minden nélkül :DD

• v-paci

aktív tag

válasz DBoy #24 üzenetére

Na most tisztázzuk egy kicsikét a dolgokat. Az 1.1 arra vonatkozik, hogy hányadik kiadás az alaplap... Az 1.1 javított kiadás, amely már rendesen támogatja a processzor tuningját (ez létezik 3rd eye kiadásnál is, hiszen jókora matrica van ragaszta az én deszkámra is bizonyítva ezt). Tudomásom szerint 3rd eye kiadás annyiban különbözik a sima KV8PRO-tól, hogy adják hozzá a GuruClock-ot. Ha minden igaz a sima KV8PRO-hoz is lehet csatlakoztatni ilyen külső diagnosztikai egységet, amennyiben az alaplapon megtalálható a Guru chip, valamint a csatlakozó, amit a bekapcsológomb, speaker, resetgomb, ház ledek csatlakozója közvetlen környezetében van. Az egyszerűség kedvéért egy 5 tüskés, ha minden igaz fekete vagy piros alapú csatlakozó. Egyébként az alaplapra is van szitázva, hogy az arra szolgál :D

A Guru Clock-ot meg lehet venni külön is... Érdekes módón leleményes emberek 4-5K körül árulják, míg az alaplapoknál csak 2K az eltérés árban ;]

Remélem sikerült segítenem azoknak, akik ilyen deszka vásárlásán törik a fejüket. Egyébiránt ha nem működik együtt rendesen Ati kártyával a deszka, azt szerintem egy egyszerű biosfrissítés megoldja. Abit weblapon jópár db bios van fent...

Vélemény: megbízható, olcsó alaplap, ami ugyan csak 2 Sata meghajtót támogat, valamint nincs rajta Firewire csatlakozó és nem támogatja a CnQ-t. Jah és kellemes tuningpotenciál lakozik benne :))

[Szerkesztve]

• v-paci

aktív tag

Üdv.

Hozzászólnék, mert látom nagy itt a zűrzavar. Nekem KV8PRO 3rd eye alaplapom van (Rev 1.1) és teljesen jól működik benne az ATI 9600-asom. Alapból felismeri és tökéletesen együttműködnek... Egyébként én is gondolkodtam már azon, hogy ugyanmár nagy teher lett volna 6db ledet még beletenni abba a szerencsétlen Guru Clock-ba? Esténként nagyon jól jönne, ha látnám is, hogy mit mutat.
    Viszont olyan gondom van, hogy az MSN üziket nem jelzi ki, pedig elvileg azt is kellene...
    Jah és tényleg a szobahőmérséklet-szenzort nagyon elcseszték abiték, mert állandóan 29-30 °C-t mutat. Asszem akkor kicsit megsülnék idebent :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés