- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shad
csendes tag
Hali! Én is csatlakoznék hozzátok. Nekem is váratlan időközönként monitor kikapcs, és fagyi van a gépen.
A konfigom: KV8-Pro 3rd eye, AMD64 2800+, videókártya GeCube Radeon 9600 XT Extreme (ami fél évig ment hibátlanul az előző gépemben, úgyhogy azzal tuti nincs baj!). WinXP SP2 is fenn van.
Mindent frissítettem már. Drivereket, biost (legújabb bios van most is az alaplapra telepítve), próbáltam ATI több videókártya driverét, és gyártó (Gecube) ''házi'' driverét is, de semmi. Kipakoltam belőle mindent (csak videkártya és 1 vinyó maradt benne) + failsafe, és úgy is fagyi. Agyon teszteltem már mindent. A memória hibátlan, a proci is, önmagában minden, csak egyben nem megy.
Cyno, ha szépen megkérlek, elküldenéd mailban azokat a fotókat, amikről írtál? Nagyon érdekelne, mert már hónapok óta küzdök ezekkel a fagyásokkal, és nagyon idegesítő (főleg az adatvesztések miatt...)
A címem: shadowka@vipmail.hu
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)