Új hozzászólás Aktív témák
-
shad
csendes tag
Hali! Én is csatlakoznék hozzátok. Nekem is váratlan időközönként monitor kikapcs, és fagyi van a gépen.
A konfigom: KV8-Pro 3rd eye, AMD64 2800+, videókártya GeCube Radeon 9600 XT Extreme (ami fél évig ment hibátlanul az előző gépemben, úgyhogy azzal tuti nincs baj!). WinXP SP2 is fenn van.
Mindent frissítettem már. Drivereket, biost (legújabb bios van most is az alaplapra telepítve), próbáltam ATI több videókártya driverét, és gyártó (Gecube) ''házi'' driverét is, de semmi. Kipakoltam belőle mindent (csak videkártya és 1 vinyó maradt benne) + failsafe, és úgy is fagyi. Agyon teszteltem már mindent. A memória hibátlan, a proci is, önmagában minden, csak egyben nem megy.
Cyno, ha szépen megkérlek, elküldenéd mailban azokat a fotókat, amikről írtál? Nagyon érdekelne, mert már hónapok óta küzdök ezekkel a fagyásokkal, és nagyon idegesítő (főleg az adatvesztések miatt...)
A címem: shadowka@vipmail.hu
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 Alaplap !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest