- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
redstar_
csendes tag
-
v-paci
aktív tag
Hmmm...
Nekem a régi konfigom ugyanilyen dolgokat csinált. Visszavittem... garival kicserélték a Vga-t... ugyanúgy megvolt a probléma... aztán kicserélték a RAM-okat és minden megoldódott. A szervizes csóka utóbb elnézést kért, mert, mint mondta nekik ezt tudniuk kellett volna, hogy bizonyos modulokkal nem megy megbízhatóan a deszka. Nem lehet az, hogy nálad is ez a gond?
-
TB
tag
Ha más megoldás nincs,akkor kapcsold ki a BIOS-ban a gyorsírást,az AGP 3.0-t és rakd 4X-es AGP-re.Nekem is csak így volt jó,amikor állandóan lelőtte a monitort.És sebességre nem igazán vettem ésszre különbséget,szinte ugyanúgy megy 4X-es AGP-vel is.
Persze jobb lenne találni valami más megoldást is.Nekem kicserélték a karimat,mert még új volt.
Most vettem egy Inno 3D 6800-at,ezzel nincs ilyen gondom,de ezzel sem stimmel valami.A Fifa 2005 szaggat,amikor a 9600XT-vel simán ment.Meg az új medal of honor medium-ban 800x600-ban nem megy rendesen???Nem hinném
3Dmark-ban viszont hozza a pontszámot.Nem igazán értem.
Ha valaki Abitot vesz,mindenképpen 1.1-es revíziót vegyen,én ennyit tudok tanácsolni!
By -
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudtok ajánlani valami más alaplapot, ami ____garantáltan____ együttműködik az ATI-val??? Csak mert már lassan ott tartok, hogy vagy kettétöröm az alaplapot, vagy az eladó fejéhez vágom!! Ma eddig 8-szor fagyott le, és persze a legnagyobb meló közben...