Hirdetés
- Apple MacBook
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vice
csendes tag
Én nem akartam kibontani, és van maradék olyan pasztám. A Zalmi az elég nagy hírnevet szerzett a hűtésben. Jók a hűtői mért pont a pasztát szarnák el. szerintem nyugodtam próbáld én csak azt tudom, hogy megvettem a múltkor sima mezei fehér normál pasztát. porci terheletlenül 46 fokos volt a zalan hűtővel terhelten ment simán 56 fölé. Aztán a múltkor mikor lapcserét tartottam akkor már nem bírtam és megvettem ezt amit most használok. Hmm szinte semmi nem változott
500 huffal volt drágább most per pill a proci 33 fokos
ami nem kis javulás szerintem plusz ha azt is beleszámolom hogy azóta egy wincsi is bekerült pluszba. Zalmi pasztát egyszer régen hazsnáltam még anno egy húzás nélküli 2500 bartonon ha jól emélkszem az is 30 fok körül volt szintén ez a cooler vitte ami most van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
500 huffal volt drágább most per pill a proci 33 fokos
ami nem kis javulás szerintem plusz ha azt is beleszámolom hogy azóta egy wincsi is bekerült pluszba. Zalmi pasztát egyszer régen hazsnáltam még anno egy húzás nélküli 2500 bartonon ha jól emélkszem az is 30 fok körül volt szintén ez a cooler vitte ami most van.