Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam. A lap topikjában lehet folytatni.
-
FehérHolló
veterán
A lapnak van saját topicja: [link]
Ezt kár volt felhozni a süllyesztőből. -
groth99
csendes tag
Az a helyzet, hogy a kézikönyvből semmi újat nem lehet ezzel a problémával kapcsolatban megtudni. Nekem is ugyanez volt a gondom,a gép mindenféle hibaüzeneteket írt ki (például ezt
), a játékok el sem indultak (Stalker,GTA San Andreas,a többihez még nem volt időm). Aztán újratettem az XP-t,és ugyan eltűnt a hibaüzenetek nagy része,de a játékok így sem indulnak el 
Próbáltam frissíteni a drivert,de nem sok eredménye lett,azon kívül,hogy a gépnek megjött a hangja (legalább filmezni lehet rajta), viszont a játékok így sem mennek... Ja,az is érdekes,hogy a K-Lite kodek pack-et amikor telepíteni akartam,hibaüzenetet írt ki (XP reinstall után történt), aztán másodjára is,de nem ugyanazt,végül harmadjára nagy nehezen feltelepült
-
sherif12
csendes tag
Sziasztok van egy Abit Kd7-raid alaplapon minden működik kivéve a hang
nem tudom
hogyan kell át juperólni tud valaki segíteni? A válaszokat előre is köszi.. 
Aktív témák
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), a játékok el sem indultak (Stalker,GTA San Andreas,a többihez még nem volt időm). Aztán újratettem az XP-t,és ugyan eltűnt a hibaüzenetek nagy része,de a játékok így sem indulnak el 

nem tudom