Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam. A lap topikjában lehet folytatni.
-
FehérHolló
veterán
A lapnak van saját topicja: [link]
Ezt kár volt felhozni a süllyesztőből. -
groth99
csendes tag
Az a helyzet, hogy a kézikönyvből semmi újat nem lehet ezzel a problémával kapcsolatban megtudni. Nekem is ugyanez volt a gondom,a gép mindenféle hibaüzeneteket írt ki (például ezt
), a játékok el sem indultak (Stalker,GTA San Andreas,a többihez még nem volt időm). Aztán újratettem az XP-t,és ugyan eltűnt a hibaüzenetek nagy része,de a játékok így sem indulnak el 
Próbáltam frissíteni a drivert,de nem sok eredménye lett,azon kívül,hogy a gépnek megjött a hangja (legalább filmezni lehet rajta), viszont a játékok így sem mennek... Ja,az is érdekes,hogy a K-Lite kodek pack-et amikor telepíteni akartam,hibaüzenetet írt ki (XP reinstall után történt), aztán másodjára is,de nem ugyanazt,végül harmadjára nagy nehezen feltelepült
-
sherif12
csendes tag
Sziasztok van egy Abit Kd7-raid alaplapon minden működik kivéve a hang
nem tudom
hogyan kell át juperólni tud valaki segíteni? A válaszokat előre is köszi.. 
Aktív témák
Hirdetés
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a játékok el sem indultak (Stalker,GTA San Andreas,a többihez még nem volt időm). Aztán újratettem az XP-t,és ugyan eltűnt a hibaüzenetek nagy része,de a játékok így sem indulnak el 

nem tudom