Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Projektor topic
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam. A lap topikjában lehet folytatni.
-
FehérHolló
veterán
A lapnak van saját topicja: [link]
Ezt kár volt felhozni a süllyesztőből. -
groth99
csendes tag
Az a helyzet, hogy a kézikönyvből semmi újat nem lehet ezzel a problémával kapcsolatban megtudni. Nekem is ugyanez volt a gondom,a gép mindenféle hibaüzeneteket írt ki (például ezt
), a játékok el sem indultak (Stalker,GTA San Andreas,a többihez még nem volt időm). Aztán újratettem az XP-t,és ugyan eltűnt a hibaüzenetek nagy része,de a játékok így sem indulnak el 
Próbáltam frissíteni a drivert,de nem sok eredménye lett,azon kívül,hogy a gépnek megjött a hangja (legalább filmezni lehet rajta), viszont a játékok így sem mennek... Ja,az is érdekes,hogy a K-Lite kodek pack-et amikor telepíteni akartam,hibaüzenetet írt ki (XP reinstall után történt), aztán másodjára is,de nem ugyanazt,végül harmadjára nagy nehezen feltelepült
-
sherif12
csendes tag
Sziasztok van egy Abit Kd7-raid alaplapon minden működik kivéve a hang
nem tudom
hogyan kell át juperólni tud valaki segíteni? A válaszokat előre is köszi.. 
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anyagi helyzetek és életutak
- DUNE médialejátszók topicja
- Trollok komolyan
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), a játékok el sem indultak (Stalker,GTA San Andreas,a többihez még nem volt időm). Aztán újratettem az XP-t,és ugyan eltűnt a hibaüzenetek nagy része,de a játékok így sem indulnak el 

nem tudom