Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
Flashget #837 üzenetére
''... 667-re kell állítani és máris működik a PAT. ......... amúgy szvsz gyakorlatilag ennek semmi értelme mert nem lett tőle jobb a DC után. ..... parasztvakításnak tartom ...''
Hááát, ... sajnálom, hogy ez a tapasztalatod. Nekem nem!
Talán érdemes megnézni a linket, különös tekintettel a GA különböző állásaiban mért Everest sebességek összehasonlítását (föleg az automatikusan aktívált PAT állásokban) a PAT nélküli eredménnyel.
[link]
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
válasz
Flashget #794 üzenetére
''gondoltam, hogy csak a zalmi félét ismered
''
Nem, nem csak a ''zalmi félét'' ismerem, csak ezt adják a 32-es bordához ..., és a felhasználok nagyon nagy hányada ezt használja.
Némi ''rálátásom'' van a tts-nél kapható ragasztóra, mivel hajdanán, igaz más célra, én is vettem tőle.
Ventik, ... hagy ne mondjak semmit, ... erről inkább Janit kérdezd. -
sz.j
nagyúr
válasz
Flashget #791 üzenetére
Nana, ez nem olyan bíztos!
Itt a PH-n is, de más fórumokon is olvasható, hogy a két komponenses Zalmi ragasztóval felrakott bordák egynémelyike a VGA-ra pottyant!!!
Ezért nem árt ha egy bringaküllővel még ''biztosítjuk'' a felrakást. (Vagy csak egymagában a küllős leszórítás, én is így raktam fel és szuper!)
-
bolcsodal
addikt
válasz
Flashget #733 üzenetére
Húúúú...olyan Fanductor nekem is kell!!!!
Nem tudod, hogy külön hol lehet kapni ilyesmit. Kéne a Casetek 1016A-ba.
Mit hűtessz azzal a szörnyeteg Zalmannal? Ráadásul az opcionális ventivel együtt.
Nekem úgy tűnt prohardver tesztcikkből, hogy az Aerocool VM-101-es csak kevéssel marad el a Zalman hűtésétől, viszont fele annyiba kerül..ezér szereztem egyet. -
bolcsodal
addikt
-
sz.j
nagyúr
válasz
Flashget #718 üzenetére
A CPU-Z progi ''Memory'' fülén nézd meg, hogy milyen időzítéssel megy, ill. a dualt valamint a PAT-ot is ellenőrizheted.
Ha érdekel van egy Tw865 nevű progi amivel win alól ki-be kapcsolható a PAT, valamint szintén win alól állíthatóak az időzítések.
Ha úgy gondolod próbáld ki, a neve: Tweaker i865/i875/i848.
Fórum: Bővebben: link
Progi: Bővebben: link -
bolcsodal
addikt
válasz
Flashget #709 üzenetére
Az Abit honlap által legfrisebbnek tartott BIOS-t flesseltem fel rá. Asszem IS7-24 verziószáma. Kellett is, mert nagyon felül mért az alaplapi winbond.
Viszont Northbridge hűtő az a gyári van rajta. Sztem, felférnének a Zalman-ok is, csak a lefogatórendszerűk csavarozós, ennek az alaplapnak meg ilyen drótbeakaszós-ventillátoros northbridge hűtője van. Maximum kétkomponensű raqgasztóval tucc feltenni egy Zalman NB hűtőt, vagy inkább a Revoltec passzív bordáit használod. SpeedFan-al szoktam halkítani.
Azt akarom csak kérdezni hogy ez a PAT ez vmi féle tuning az alaplapra nézvést? Tehát számíthatok melegedésre, ha alapból nem nyúlok az FSB-hez, vagy a procihoz?
Tehát símán az 1.-pontban leírtakat manuálisan beállítod és működik a PAT? És mennyire bírja a lap, voltak fagyásaid miatta?
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
Flashget #697 üzenetére
Nekem egy 7000B-AlCu hűti a procit egy IS-7 ben.
Nem értem ezt a PAT-ot. Vagy esetleg újabb IS7-ben (V2) működik. Egyébként egy JPEG-től nem fogok hasra esni, az everest különben is szokott furcsaságokat írogatni. Az én IS-7 lapomat például konzekvensen IS7-G ként ismeri fel.
MEgkérhetlek, hogy vmi linket, vagy esetleg a saját tapasztalataidat is írd meg? Télleg érdekel ez PAT, annak ellenére, hogy az Intel honlaptól elkezdve az Abit honlapig minden rácáfol a PAT érvényesítésére Intel Springdale-ben.
A Zalman honlapon nem szerepelnek Abit deszkák, amelyek nem szeretnék a 7000-A/B-AlCu-t.
http://www.zalmanusa.com/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm
[Szerkesztve] -
Jade_Forest
csendes tag
válasz
Flashget #437 üzenetére
Miért cseszhetem ha sikerült zárlatot generálnom?
Mi megy tönkre akkor? Mert ugye a gépem működik, miután sikerült beindítanom, már lassan 4 hónapja. Nemtom sajnos mi az a PFC-s táp. Sima 400Wos van benne. De monnyuk lehet hogy sikerült zárlatot csinálnom azzal, hogy a tápból kiálló vmi szöszmöszt rákötöttem a sysfanra. Ha valami rossz elismerem, hogy az én hibám
. Végülis hibáiból tanul az ember. Csak pontosan szeretném tudni, hogy mi a probléma, hogy mit cseréljek ki.... Köci Flashget, hogy törődsz piciny demólényemmel
.
-
Jade_Forest
csendes tag
válasz
Flashget #434 üzenetére
Nem hogy matattam a gépben, de én is raktam össze
. Na majd tesztelek egy tápcserével....De ha beindul a gépem, akkor megy rendesen
sem proci sem videókárty sem memóriahiba nem jelentkezett eddig. Az alaplapról meg nem tudom milyen hibákat szok generálni. Elvileg van tápvédő áramkör a gépemben, nemtom az micsinál ilyen helyzetekben, de mielőtt beraktam volna, akkor is voltak ilyen paranormáis tevékenységeim
.
-
Jade_Forest
csendes tag
válasz
Flashget #430 üzenetére
Úgy értettem, hogy bekapcsolom a gépet, és mielőtt a ''pitty'' hang létrtejönne kikapcsol, szal nem hallom, és nem indul el. Ezekszerint hardverhiba okozhatja...
túlfeszültség lehet az oka esetleg vagy valami hasonló tápdolog, vagy egyszerűen nincs valami rendesen ''bedugva''? -
sz.j
nagyúr
válasz
Flashget #363 üzenetére
Én már ebben sem vagyok olyan bíztos!
Mostanában cseréltem le a gyári NB hűtőt egy Zalman ZM-NB47J passzívra, és ahogy nézegettem a két bordát ugy tünt mintha a gyári nagyobb felületű/terjedelmű lenne!
Amikor megnéztem, hogy Zalman-al, alapon hány fokos, ugyan annyi volt mint a gyári bordával venti nélkül!!
Tuningnál még nem néztem, de ha az is hasonló, akkor lehet, hogy teljesen felesleges lecserélni a gyári bordát!
[Szerkesztve] -
Kuvik
tag
-
lock
csendes tag
válasz
Flashget #353 üzenetére
edig oke igy volt nalam is de nem talalta az usa oldalt es rogton ment az ukranra idom se volt semmit csinalni meg az igazsag az ,hogy utana jo darabig jio volt de most hogy ujra inst az xp es ujra fris, biost mar megy 3800 stabilan eddig csak''3500'' volt a stabil ja 1 2800prec -rol van szo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest