Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
nem tudom mert ahhoz tunningolni kellene a memot és a procit is, de én csak a cerkát 2.4-ről húztam 2.8-ra és csak 2 fokot emelkedett a hő de nem ment semmi extra és 42 fokot jelzett (nem játszottam csak neteztem)
Azóta viszont kicseréltem a házat táppal együtt és jobb lett a szellőzése is jelenleg 37 fokot mutat miközben lassan 24 órája megy a gép és épp dvd-vel variálok vagyis a proci dolgozik. Ha kihúznám a tápcsatit az nb-nek akkor sem lenne több 40 foknál.
De ha tunningolsz és miután lassan itt a nyár és a meleg hagyjad had forogjon az a venti. Nálam bekapcsolást követő kb 1 perc elteltével már nem zajos. De szintén garis ezért nem távolitottam még el.
Most olvastam csak jobban, hogy te már lecserélted a gyári nb hűtőt...akkor tárgytalan a nyári dolog :p
[Szerkesztve] -
Flashget
félisten
Nem is tudom hogy minek rakják rá!
a sok tunning őrült miatt akiknek az a szokásuk, hogy húzzák mint a barom a memókat és procikat hogy minnél több pontjuk legyen a tesztprogiknál, gyakorlatban meg a húzott cuccoknál pár dolog visszájára üt...
Amúgy ha lehúzod a tápról a gyári ventit (feltéve ha nem húzol semmit) simán elmegy a gyári bordával is.
Legyen az IS7 vagy IC7..az nb gagyi hűtő ugyanaz mindkettőn.
vagy ha már nem garis a deszka lecserélheted egy passzív zalmanra is... -
-Jackson-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest