Aktív témák
-
DeX|
tag
háét most ha azt nézzük akkor inkább a giant megy mert a lap joval több mint egy vga hütő.
-
Ronin
aktív tag
Tessék:
[L]http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/L-HU-TTA1449.html[/L]
Azt írják, hogy szállítás kezdete bizonytalan. Ez sugall túl sok jót, mert valahova azt írják, hogy 5-10nap (mármint a szállítás kezdete) , de kb 1-másfél hónap után hozzák.
Azt nem tudom, hogy máshpl lehet-e kapni. -
DeX|
tag
hát ezaz hogy az abit ezt jol elbaszta:) és nemtudod hogy hol lehet kapni gf4re azt a thremaltake hütést amit fentebb irtam?^^
-
DeX|
tag
hali mindenki.
olyan problémával allok szemben hogy vettem egy abit is7-e alaplapot és a vga hűtésem egy thermaltake giant 2 hütés és nem fér el a chipset hűtés miatt a vga.
ki tudna segiteni? vagy ha nem megoldhato akkor hol lehet kapni ''Thermaltake G4-VGA CoolMOD Highest Performance Cooler''-t. help!!
Aktív témák
- Óra topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest