Hirdetés
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
DeX|
tag
háét most ha azt nézzük akkor inkább a giant megy mert a lap joval több mint egy vga hütő.
-
Ronin
aktív tag
Tessék:
[L]http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/L-HU-TTA1449.html[/L]
Azt írják, hogy szállítás kezdete bizonytalan. Ez sugall túl sok jót, mert valahova azt írják, hogy 5-10nap (mármint a szállítás kezdete) , de kb 1-másfél hónap után hozzák.
Azt nem tudom, hogy máshpl lehet-e kapni. -
DeX|
tag
hát ezaz hogy az abit ezt jol elbaszta:) és nemtudod hogy hol lehet kapni gf4re azt a thremaltake hütést amit fentebb irtam?^^
-
DeX|
tag
hali mindenki.
olyan problémával allok szemben hogy vettem egy abit is7-e alaplapot és a vga hűtésem egy thermaltake giant 2 hütés és nem fér el a chipset hűtés miatt a vga.
ki tudna segiteni? vagy ha nem megoldhato akkor hol lehet kapni ''Thermaltake G4-VGA CoolMOD Highest Performance Cooler''-t. help!!
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Eladó ASUS TUF Gaming B450-PLUS II alaplap + AJÁNDÉK Ryzen 3 1200
- Kingston 8GB DDR3 1600MHz / MINDENBE IS JÓ /
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- MSI Z97I AC ITX (5Ghz WiFi)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest