- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
DeX|
tag
háét most ha azt nézzük akkor inkább a giant megy mert a lap joval több mint egy vga hütő.
-
Ronin
aktív tag
Tessék:
[L]http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/L-HU-TTA1449.html[/L]
Azt írják, hogy szállítás kezdete bizonytalan. Ez sugall túl sok jót, mert valahova azt írják, hogy 5-10nap (mármint a szállítás kezdete) , de kb 1-másfél hónap után hozzák.
Azt nem tudom, hogy máshpl lehet-e kapni. -
DeX|
tag
hát ezaz hogy az abit ezt jol elbaszta:) és nemtudod hogy hol lehet kapni gf4re azt a thremaltake hütést amit fentebb irtam?^^
-
DeX|
tag
hali mindenki.
olyan problémával allok szemben hogy vettem egy abit is7-e alaplapot és a vga hűtésem egy thermaltake giant 2 hütés és nem fér el a chipset hűtés miatt a vga.
ki tudna segiteni? vagy ha nem megoldhato akkor hol lehet kapni ''Thermaltake G4-VGA CoolMOD Highest Performance Cooler''-t. help!!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest