- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Új fejlemény: Mindkét merevlemezen win 7, IDE leválasztva, SATA marad. bios frissités 24esre, majd reboot. megcsinálom az új bios beállítást, és hagyom hadd menjen. Belép a rendszerbe a satás vinyóval, és úgy műxik facán... Mondom király, leállítás. Leáll, IDE visszakapcsol, indít. választani kell, mondom menj a satás rendszerre. nem tölt be most sem, ahogy eddig se, mert ütközik a másikkal. restart. kiválasztom az IDE-s rendszert, betöl minden, ugyanott vagyok ahol eddig, satát nem látja. fogom, vinyót kihúzom bekapcsoltan (! tudom nem szabad!) majd vissza, eszközkezelő, hárdverváltozások keresése, kis idő után előbukkan a vinyó. most várom mi lesz, lefagy a gép vagy sem.... ja és bocs ezért a futi kínai nyelvért, remélem azért érthető voltam
5 perc múlva: vinyó eltűnt....
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest