- OLED TV topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
karmester #4273 üzenetére
gondolkodom új tápon. de 750W a minimum. általában 2-3 évre veszek minimum tápot. ezt 3 2 éve vettem, eddíg szép-s-jó volt, de mostanra kinőttem. egyelőre elvagyok vele, lehet, h még várok picit, és egy új gépházzal egybekötve lesz a csere, mert a mostani nagyon tele van, és nyáron a saját levében fog megfőni, azt pedíg nagyon nem szeretném. valami nagy- vagy szervertorony lesz a következő házikó
monitor csak a jelet kapja a géptől, neeeeem, az 230V-ról megy
-
Az-X
őstag
válasz
karmester #2111 üzenetére
Én Gigát nem vennék, korábban nagyon rossz tapasztalataim voltak vele, lehet azóta sokkal jobb, de akkor sem veszem meg.
Abit uGuru meg egy nagy rakás... nem is használom. Baromi jó funkció, csak ha áramtalanítod az alaplapot akkor nálam elfelejt mindent. Én már nagyon régóta kizárólag Abit lapokat vettem, azokból is törekedtem inkább a jobbakat választani.
A következő lapom ő lesz: [link] csak azért nem Abit, mert az IN9 32X-MAX Wi-Fi-t nem lehet kapni ahol én szoktam vásárolni.
-
karmester
senior tag
válasz
karmester #842 üzenetére
Bocs, javítva így néz ki:
Hát, tuningban kétlem, hogy megverné a Giga lapját, de nem is marad el sokkal. A p35-ds4-en ott a 6 fázisú proci áramellátás, ebből is következően valamivel kevesebbet droppol a Giga, mint az Abit, de viszont vdropban az Abit jobb az Asus-nál. Felszereltségben, kialakításban sokkal jobb, mint a Giga p35-ds4 (2 Gb-Lan, e-sata hátul, 3 PCI sín, ráadásul nem mind egymás mellett ----> jobb bővíthetőség). Ha a Giga-n is volna 3 PCI sín és 2 GbLan, akkor kb. ugyanott lennének felszereltségben...
Kb. ennyi... -
ESP
őstag
válasz
karmester #324 üzenetére
Ez elég megyőző a teszt végén:
Pozitívumok:
tuning
szerelhetőség
HDMI ék
teljesítmény
Negatívum:
1 db PCI-E
Szerintem ez a negatívum senkit sem tántorít el a vásárlástól, főleg annak tükrében, hogy mik a pozitívumok!!!
Földig alázza szerintem az összes konkurens lapot, persze az ár/érték tényező alapulvételével...
Még egyszer köszi az infókat... -
Zájec
veterán
válasz
karmester #78 üzenetére
fsb nem sokkal több, legfeljebb rekordállitáshoz meg magamutogatásra jo..
vagy valaki 500fsb-vel használja a prociját a hétköznapokban..
1066strap az AB9-ben is van.. hát az a kapcsolo nem mindennapi eszköz..
meg nem is müködik rendesen..ahogy olvasgattam a topikját..
digtális pwm: azt is hüteni kell, többiek irták,, nem én !
Az AB9 Pro jó deszka az átlagfelhasználónakduma meg nem igaz..
az AB9 tuninglap, az pedig nem átlagfelhasználás..
szoval lépéssel jobb ennyi.. de az nincs messze!! -
törölt tag
válasz
karmester #17 üzenetére
Nem is baj, hogy nincs hosszú PCIE a lapon. 4x-es sebesség nemelég egy CF, vagy SLI építéshez, fizikai gyorsításra szánt VGA driverek pedig mindkét féltől a habokban vannak valahol. Én is jobban örülnék a GT-n egy harmadik sima PCI-nak...
Bár az AB9PRo-n sem volt második hosszú PCI, mégis sokáig a 965-ös széria csúcslapja volt. -
törölt tag
Az nem baj. Az Abitnak, ha nem a behipe-olt kondikkal van szerelve, az sem gond, mert a normál kondik Rubicon kondik, amik messze az egyik legjobb sima kondik.
Amúgy nem értem ezt az alupolimerizációs hisztériát. A VGA-kon már évek óta ilyenek vannak, mégsem kürtölik világgá.... -
Gorneck
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest