Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmester
senior tag
válasz
westlake #139 üzenetére
Hát, nem gondolom, a következő okokból:
1. Mindhárom decka (leszámítva az uGuru-t) nagyjából egy kaptafára lett tervezve és kivitelezve. Nagyjából ugyanannyit fognak bírni tuningban is, hivatalosan mindhárman csak a DDR2 800-as memókat kajálják... szóval kb. ugyanott vagyunk mint anno az AB9/Pro totyiknál... ami ugyancsak egyben volt, és köszöni szépen jól van és virágzik.
2. Ha megnézed az Abit honlapját, meg olvasgatod a fórumokat, akkor kiderül, hogy a Júniusi Computex-en, és azt követően több új Bearlake-s decka-sorozatot kívánnak piacra dobni MAX/Fatal1ty/GT és tudom is én milyen néven. Nyilvánvaló, hogy ezeknél már erősebb tuning potenciálra, szélesebb DDR2/DDR3 memó támogatásra, és egyéb nyalánkságokra számíthatunk. Így nagyjából ugyanolyan forgatókönyv alapján tervezi a stratégiáját a cég, mint a P965-ös deckák esetében (AB9/Pro/WiFi széria, aztán IB9, végül QuadGT), csak itt valszeg több új deckára számíthatunk. Ebből következik, hogy lesz még Abitos Bearlake-s decka totyik ezen kívül - ahogy én sejtem - nem is egy...Szóval lesz jó pár Abit P35-ös totyik, de sztem jobb és átláthatóbb 3-4 ilyen totyik, mint 7-8...
Ezért részemről szeretném ezt a totyikot egyben tartani. A MAX/Fatal1ty/QuadGT, stb... deckáknak új totyikok lesznek, ott is inkább a sorozat(ok)/összetartozás/tervezési hasonlóságok alapján, mint ahogy pld. ezt történt az ABIT AW9D /-MAX 975-ös deckák esetében is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest