Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Ma kicsit foglalkoztam vele, kitakarítottam, hűtőt visszacseréltem, újra pasztázás, miegymás. Aztán meglepően tapasztaltam, hogy nem csippan induláskor. Ráteszem monitorra, se kép, se hang - minden felpörög, 9.0.-es kóddal megáll. Szétszedem újra, majd össze, semmi változás. Kiveszem a lapot és akkor vettem észre, hogy az egyik ellenállást [link]a hűtő rögzítését segítő csavar szépen eltolta eredeti helyéről.
Vehettem elő a pákát, de szerencsére jó lett.
Mondjuk már az legelső szereléskor is figyeltem, vajon melyik okosnak volt ez a frankó ötlete, hogy pont közvetlen a csavar helye mellé tegyenek ilyen kis alkatrészeket.
Szóval, vigyázzatok erre (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged