Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sijink
újonc
válasz
sijink #11246 üzenetére
Voltam náluk, a székek állapota megegyezik azzal amit a képeik mutatnak. Kipróbálgattam őket, a mechanika rendben van rajtuk, vészjósló sérüléseket nem láttam, legfeljebb karcolásokat. A mesh ülőlapon csak esztétikai hibát láttam, a tartása rendben volt, és az alatta lévő szivacsréteg is jó állapotúnak tűnt (hozzáteszem hogy fogalmam sincs, újként milyennek kéne lenniük). Összességében elég piszkosak, végigtapogatva kissé ragacsos hatásúak, de azon lehet segíteni.
A karfák nem állíthatók, illetve front tilt-et sem tud, minden mást viszont igen (állítható ülésmélység, 3-way tilt lock, tension, stb.).
185cm 65kg vagyok, nem túl széles vállakkal. Nem éreztem úgy, hogy a karfa magasság vagy a köztük lévő távolság jól passzolna hozzám (kissé alacsonyak, illetve túl távol vannak egymástól). A mesh alatti szivacs picit nyomta a combomat alulról, illetve a háttámla alsó részén van egy bumszli kitüremkedés ami ott a farokcsont tájékán kissé zavart, ha tövig beleültem a székbe. Kb. fél órán keresztül próbálgattam, nem tudom hosszútávon ezek mennyire zavartak volna. Ezektől eltekintve viszont tényleg marha kényelmes volt
-
sijink
újonc
Múlt héten elfogytak a möbelkunst-nál a használt Mirra 1-ek, ma reggelre viszont ismét van náluk néhány darab raktáron... holnap délután beugrok hozzájuk körülnézni (ha addig el nem kapkodják mind), majd beszámolok
https://mobelkunst.hu/termek/herman-miller-mirra-1-irodaszek/
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest