- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
Most volt nálam próbán egy Hacker. Nekem nem volt izomláz sem tőle, nem fogok ilyet venni az a helyzet. Labdán szoktam ülni néha, ahhoz képest sokat nem ad. Ráadásul a nyakam eléggé bedurrant amikor használtam, valahogy folyamatosan ment előre, az egész felsőtestemmel együtt. Kartámasz zavaró volt.
Sokat olvasgattam a topikot, lassan költözök és ott végre be tudok rendezni egy home office-t magamnak, már csak igazából a szék a hiányzó pont.
Szóval vásárolnék valamit.179/70, hosszú lábak.
Napi 8-10 óra munka, ebből 2-t azért igyekszem állva tölteni, néha használok labdát.
Egy 3 éve alzáról rendelt valamin dolgoztam, nem volt rossz azért, az ülőfelületet kicsit nagynak éreztem és süppedősnek, de ennyi.- Deréktámaszt azon a széken én személy szerint leszedtem, mert baromira zavart. Nem volt puha mondjuk, de eddig bármilyen székbe ültem azt éreztem, hogy szétnyomja a hátamat. Ez normális? Vagy csak megszokás kérdése lenne? 5 percre hátradőlök egy ilyenben az irodában és 15 percig fáj mindenem, egyébként meg semmi panaszom nincs deréktájt. Nem tudom pontosan mi lenne az értelme, mert ráadásul benyomja úgy ott a derekamat, hogy az rossz irányba deformálódik.
- Kartámasz szintén ment a levesbe, szintén megkérdőjelezném, miért is kell az amúgy bármilyen székre, amit számítógépasztallal használ az ember.
Igazából nagyon sok ajánlás van ahogy visszaolvastam, inkább azt kérdezném, hogy "szenved"-e bárki ilyesmivel, hogy kartámla és deréktámasz is zavarja.
-
LLKobe
veterán
Mint székek, szerintem ezért az árért lehúzás. Bármilyen széken széken lehet jól és rosszul is ülni.
Amit ezek a székek tudnak, messze nem áll arányban az árukkal.Ennyi pénzért egy Zody 250k-ért sokkal jobb vétel, és minden is állítható rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest