Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nmate91

tag

válasz Egon #10166 üzenetére

Most volt nálam próbán egy Hacker. Nekem nem volt izomláz sem tőle, nem fogok ilyet venni az a helyzet. Labdán szoktam ülni néha, ahhoz képest sokat nem ad. Ráadásul a nyakam eléggé bedurrant amikor használtam, valahogy folyamatosan ment előre, az egész felsőtestemmel együtt. Kartámasz zavaró volt.

Sokat olvasgattam a topikot, lassan költözök és ott végre be tudok rendezni egy home office-t magamnak, már csak igazából a szék a hiányzó pont.
    Szóval vásárolnék valamit.

179/70, hosszú lábak.
    Napi 8-10 óra munka, ebből 2-t azért igyekszem állva tölteni, néha használok labdát.
    Egy 3 éve alzáról rendelt valamin dolgoztam, nem volt rossz azért, az ülőfelületet kicsit nagynak éreztem és süppedősnek, de ennyi.

- Deréktámaszt azon a széken én személy szerint leszedtem, mert baromira zavart. Nem volt puha mondjuk, de eddig bármilyen székbe ültem azt éreztem, hogy szétnyomja a hátamat. Ez normális? Vagy csak megszokás kérdése lenne? 5 percre hátradőlök egy ilyenben az irodában és 15 percig fáj mindenem, egyébként meg semmi panaszom nincs deréktájt. Nem tudom pontosan mi lenne az értelme, mert ráadásul benyomja úgy ott a derekamat, hogy az rossz irányba deformálódik.

- Kartámasz szintén ment a levesbe, szintén megkérdőjelezném, miért is kell az amúgy bármilyen székre, amit számítógépasztallal használ az ember. :F

Igazából nagyon sok ajánlás van ahogy visszaolvastam, inkább azt kérdezném, hogy "szenved"-e bárki ilyesmivel, hogy kartámla és deréktámasz is zavarja. :D

Új hozzászólás Aktív témák