Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_8519
tag
Sziasztok!
Találtam egy nagyon jó és olcsó gaming széket és gondoltam megosztom itt, hátha valakit érdekel.
Ez előtt AK Racing Premium széket használtam és mivel egyszerűen kitört alólam, és nem volt egy ugyan ilyenre pénzem, elkezdtem keresgélni a neten egy olcsóbb alternatívát.
Nitro Concepts C80 Comfort néven találtam 44k-ért egy vélemények alapján is jónak mondott széket.
Már fél éve használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mind anyaghasználat és kényelem szempontjából teljesen megfelelő. Annyi negatívuma van, hogy nem dönthető az ülés és a kartámasz is fix.
Mondjuk én az AK Racing-en sem állítgattam sosem, így nekem ez nem volt lényeg. A hátat nagyon jól tartja és az egész napos gép előtt ülés után sem fáj a hátam.
120kg teherbírást írnak a gyártó oldalán, ami véleményem szerint meg is felel a valóságnak. 183 cm magas és 95 kg vagyok és kényelmesen elférek benne. Van belőle "Pure" néven futó változat is, de nekem a "Confort" masszívabbnak tűnt képek alapján.
Ennyiért egy nagyon jó alternatíva azoknak akiknek nincs 100ezer forintjuk rá, de egy minőségi széket akarnak venni.
A legtöbb ismertebb hazai webshopból meg lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LLKobe