Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
Wowos21 #7747 üzenetére
Szia
Kicsit más, mert Supremet vettem tőlük, de szerintem az áráért korrekt székek az arenák. Szerencsére a deréktámasz nem kattog, minőség érzetre rendben van, persze nem egy noble, de ez volt a legelérhetőbb árú normális, 150kg körüli teherbírású szék szövethuzattal. Annyi a hátrány, hogy van azért pár centis holtjátéka a lezárt mechanikának is, ez valakinek nem fér bele. (Ha az aftertől vennéd, akkor a TANARUR kuponkód -10%) -
Wowos21
csendes tag
Sziasztok!
100-130 ezres kategóriában van az arenaracernél jobb? Egy Craftsman-t néztem ki, de ha esetleg van olcsóbban hasonló minőségű inkább nem költenék ennyit. Például a fentebb említett Arozzi 90 ért mennyivel rosszabb minőségben?Természetesen a saját tapsztalatokra vagyok kiváncsi.
-
Cry0
őstag
Sziasztokaz alábbi székek közül melyik a legjobb választás ?
Nitro Concepts S300
Arozzi inizio illetve torretta -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
évekkel ezelött vásároltam egy gammer széket, arozzi verona v2 wt, és folyamat megyek lefeleGondolom az a gázhenger adta meg magát, tudok ilyet rendelni?
-
Eiki
tag
Olyan céget/vállalkozót keresek aki 12 éves Ergohuman v2 szék karbantartásával tud segíteni (gázrugó, egy takaró élen pótlása ami költözés közben eltűnt, mechanika zsírozása ilyenek). Ismertek ilyet?
-
(ex)Cat
senior tag
Van valakinek tapasztalata az alábbi 2 szék/márka közül vmelyikkel?
[Emagra X5M Net] vagy [Spinelly Spinális]
Napi 8-10 óra, 192 cm/92 kg. (Ha a kor is számít, lassan 60 éves) -
Cry0
őstag
Sziasztok! 40-55 e Ft körül van érdemes gamer vagy irodai szék ?
-
TamasM05
csendes tag
Sziasztok,
Valakinek tapasztalat a Secretlab-es székekkel? Egy ilyennel kacsintgatok [link] csak ilyen összegnél szeretnék kicsit többet tudni róla, hátha valakinek van személyes tapasztalata!
Előre is köszi
-
Beelzee
tag
Sziasztok!
Eljött az ideje,hogy vásároljak egy kényelmes széket.
Nem igazán vagyok tisztában milyen irányban kellene elindulnom.
Méreteimről:
191cm magas vagyok és 110 kg.(széles vállam van az biztos)A keretet egyelőre 150 és 200 ezer forint közé gondoltam.Viszont ha nem kapható ennyi pénzért normális szék ,akkor hajlandó vagyok áldozni rá ezenfelül is.
Előre is köszönöm.
-
Sziasztok!
Irodába nézünk széket ilyen 100-120k környékén, az IKEA GRUPPSPEL-t néztük, ez mennyire ajánlott?
A fontos, hogy napi 8 óra ülés után otthon egy lehajolásnál ne könnyezzem el magamat, a mostani székkel néha ez megesik. Valamint azért lehessen benne hátra is dölni, ne úgy kelljen egész nap ülni, mintha karót nyeltem volna.
Ha esetleg tudtok még más széket is ajánlani, azt szivesen veszem -
blupatrik
csendes tag
Hali
A régi székem csillaga eltört, ha jól emlékszem 120 kiló volt a teherbírása, olyan 23-25k között vettem 7 éve. 120 kiló alatt nem sokszor voltam közben, szóval elég jól bírta ahoz képest hogy nem valami márkás darab.
Úgyhogy most az a kérdés hogy vajon melyik időtállóbb, mennyit számít egyáltalán a max teherbírás?
Nitro concepts x1000 amit kinéztem, ennek 135 kg a teherbírás, 90k környékén lehet szerezni boltban ( csúnya fekete-piros színben). Vagy az s300, ami viszont picit keskenyebb, de majdnem ugyanez, vagy Noble Hero ami drágább, de 150kg teherbírás. A Noble hero jelentősen tartósabb lenne mint a nitro, ha azt a teherbírása környékén használnám? A mostani székem tapasztalata alapján nem olyan sokat számított, másnak esetleg tartóssági tapasztalata van ezekről? Sokat ülök benne, nem hintázok, nem gurulok sokat.
Minőségben van jelentős különbség közöttük? -
FragMaster
addikt
Sziasztok! ~115kg mellé ez mennyire lehet vállalható? [link]
Esetleg hasonló áron inkább egy S300?
Vagy egyik se? -
Imy
veterán
Gyorsan kellene rendelnem egy széket...
Dönthető háttámla, állítható magasságú kartámaszok, strapabíró irodába hosszabb üléshez mi ajánlott? Kipróbálni nem tudom, mert meg kell rendeltetnem, csak tipp kellene.
Szövet legyen, ne bőr. -
krisi047
senior tag
Sziasztok! Herman Miller és Steelcase székeket Budapesten hol lehet és érdemes megnézni? Olyan helyekre gondolok, ahol szóba állnak velem egy darab esetén is.
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
192 cm/92 kg-hoz keresnék hálós háttámlájú, forgó széket. Maximum 150e-ig. Tudtok valamit ajánlani? -
Timoboy
tag
Sziasztok!
Erről van véleménye valakinek?
-
mikk2000
őstag
válasz
AeSDé Team #7724 üzenetére
Ja, így már más. Következő székednél tegyél magad alá valamit, mondjuk egy memóriahabos ülőpárnát szerintem, a szék is tovább bírja majd...
Próbálom elképzelni hogyan lehet térdelve ülni egy széken.
-
-
mikk2000
őstag
válasz
AeSDé Team #7720 üzenetére
Mennyi idő után lett ilyen?
-
gebro
aktív tag
válasz
AeSDé Team #7720 üzenetére
Ha ragaszkodsz a székhez, akkor én egy kárpitostól kèrnèk árajánlatot, hogy mennyiért csinàlná meg.
-
BarracudaHUN
csendes tag
Hali, szétnézvén most a magyar piacon, nagyon kevés olyan opciót találok, amiről egyátalán lenne review. Az összes neten ajánlott szék, mind kizárólag USAban érhető el. Tudok valami normális ergo széket olyan 150-200 környékén, amit itthon is meg lehet venni vagy legalább Európában?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Ez sokkal inkább egy "hogyan ne vegyek új széket" kérdés lenne.
Sok éves DXRacer Racing Pro fehér székem lumbar párnája és ülő-felülete eléggé széjjel van, és ez önmagában nem is igazán zavarna, inkább az a baj hogy a lakás tele van ezekkel a kis műbőr-foszlányokkal.
Szeretném a párnát és ülőfelületet kicserélni, vagy valamiféle huzatot venni rájuk, hogy ne vedeljenek tovább.
De sehol sem találok sem komplett cseredarabokat, sem huzatot. A gyártó oldalán sincsenek már ilyenek készleten, csak 1-2 újabb modellhez találtam huzatokat, nagyon drágán.
Ti ismertek olyan helyet ahonnan lehetne ilyesmit szerezni?
-
-
zolika15
tag
Sziasztok valaki ismeri ez az irodai széket, ha igen mennyire lehet használható Haworth Comforto 3960
-
ITrex
tag
Pfuuhh ez jó átfogó válasz volt. Köszönöm! Akkor pontosítanék, ha semmit nem nézek, csak valóban a súlyom, magasságom (65kg/189cm), akkor ennyiért (40k HUF) létezik valami általános ajánlás, vagy engedjem el? Tényleg semmi extra igényem nincs, hátamnak és az ülő rész legyen kényelmes, de nem kell se állítható kartámasz, kartámasz se feltétlen igény. Dizájnban meg elég nekem a minimál, nem kell csillivilli gamer széknek lennie.
-
törölt tag
No, engedjétek meg, hogy módosítsak a kérdésen és engedjétek meg, hogy megkérdezzem, ti milyen boltot/webáruházat/széket/akármit ajánlotok, amire azt is mondjátok, hogy rendben vannak?
Egyébként félre ne értsetek, én sem rajongok a nagyáruházi csodákért, illetve a nagyon durván konzumer cuccokért, sőt laptopoknál kifejezetten idegesít egy hasonló helyzet, mint ez a székes eset. Viszont azt még mindig kiemelném, hogy én egy ideiglenes megoldásként keresnék jelenleg egy széket, így csodát nem várok. De természetesen el fog jönni annak az ideje, hogy egy 100+ ezres széket vegyek, hiszen infosként pontosan tudom, hogy egy jó szék ugyanolyan fontos, mint egy jó monitor, vagy egy jó klaviatúra.
-
bepken
veterán
itt is személyes megtekintést, tesztelést tudok csak javasolni (nem tudom, mennyire macera IKEA online vásárlásnál az elállás)
csak hogy egy kis kontextust adjak, miről beszéltem gojani02 kollégának is az előző hozzászólásomban: én egészen pontosan ezt az "olcsóságot" vettem meg tavaly - [link]
tehát nálam ez minősül egy ultragagyi, még az ellenségemnek se ajánlanám soha, inkább felejtsük is el kategóriánaka továbbiakat ennek megfelelően írok az általad kinézett példányról.
preferencia kérdése persze, milyen paraméterekkel rendelkező széket keres magának az ember, azt azonban szerintem érdemes szem előtt tartani, hogy mit kínál egy szék az áráért....
amit Te linkeltél, az szög egyszerű ülőalkalmatosság, kvázi arra szolgál, hogy ne a kanapéra, puffra, vagy épp a földre kelljen leülnöd. véleményem szerint semmi több ennél.a kartámasz - ami egyébként nem állítható! - egybe van csavarozva a háttámlával, egyébként ebből adódóan, amikor izomból hátra döntöd a széket, azt a 4 csavart + karfát feszíted, ebből adódóan idővel úgy tudom ezek hajlamosak eltörni. mármint a teljes kartámasz, ami a háttámlát tartja... (nyilván egy felsőbb kategóriás széknél is 4 db csavar tartja össze a háttámlát és az ülőlapot, de ott van egy mechanika, nem pedig derékszögben feszül az egész)
méretek alapján ez a szék kicsinek tűnik... súlyodból adódóan úgy vélem, nem vagy vállas, viszont 3 centivel magasabb vagy nálam. ennek a széknek a háttámla felső íve valahol a lapockád aljánál lenne (nem feltétlenül szempont ez, engem pl irritálna) - elve ha megnézed a kialakítást, van benne egy nagyon elb@szott ív (nem tudom szebben, bocsi
), ami miatt a háttámla felső része kvázi valahol vállad fölött kellene legyen, hogy kényelmes legyen...a videó alapján a fickó olyan 170...max 180 centi lehet és neki is válla beleér ebbe a felső "kidomborodó" ívbe....nagyon remélem, hogy érted, miről beszélek, bocsi a hülye magyarázásért
aztán pl az ár velejárója, hogy ez a műbőr már képről is undorító minőségnek tűnik....nyáron ebbe bele fogsz olvadni szerintem (persze klíma alatt "no problem")
ahogy írtam korábban is, az általam vásárolt (fent linkelt) olcsó szék alapvetően egy elfogadható szék lett volna, azonban az, hogy 1 hónap leforgása alatt minden mozdulatnál nyikorgott vagy recsegett, az ülőpárna részt ennyi idő alatt teljesen laposra sikerült kiülnöm (110 kg), továbbá a gázrugó is konstans eresztett.....én soha többé nem vennék multiban irodai széket.
-
ITrex
tag
Erre esetleg valaki?
-
bepken
veterán
válasz
#73500928 #7695 üzenetére
az a baj, hogy anélkül, hogy beleülsz egy pár percig, nem nagyon fogod tudni kiválasztani a megfelelő széket... mindenképpen érdemes volna élőben megnézni, legalább látnád, hogy egy termékfotó mennyit tud "hazudni" - főleg ha széket akar vásárolni az ember. és az árhoz viszonyított minőségről is képbe kerülnél legalább.
ha ezek közül kellene választanom, én legfeljebb a másodikat vállalnám be. nem állítom, hogy széthullik alattad már a boltban, de hosszú élettartamot ne nagyon várj tőle. arról nem is beszélve, hogy én pl állítható kartámasz nélkül biztosan nem tudnék meglenni.... ám ennek hiánya ránézésre is csupán a legkisebb gondja ezeknek a székeknek.
-
Viktor77
titán
válasz
pacilos #7699 üzenetére
Kicsit hazabeszélek, de a legolcsóbb amit megvennék (így is tettem), az a Nitro Concepts S300 70K-ért apróról (vadi új, gari).
Tisztában vagyok vele, hogy nem csúcs, de ha több mint 2 évet kibírtam valami 25K-s vackon, akkor ezzel is elleszek.
Az ilyen áruházi vackokat bőven lelépi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest