Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok,
Ma 5 nap utan megerkezett a Secretlab Titan Softweave Black valtozat.
Most van nekik egy mid year sale, akciosan 380 euro volt.Kb 4 evig ezen ultem amit 50 euroert vettem,
de 1 eve mar a deszkan (parnan) ultem mert elhasznalodott a matrac.Sokat olvasgattam de igazabol csak ez a szek gyozott meg igy itteni es netes informaciokbol.
Minden normalisabban kinezo szek ami kb tucat marka 200-250 euroert megy, szoval innen a 380 mar nem nagy ugras, foleg ha azt nezzuk az 50 euroson 4 evet ultem, boven kitrmelte ennek a szeknek az arat.
20 perc volt osszerakni es olyan mint egy tank. Nem mozog, nem nyekeg, jol tart. (190cm 90kg)
Gondolkoztam az XL-en, de igazabol az ugyanez a meret, csak az ulolap szelesebb es nagyobb a teherbirasa, az inkabb "sulyosabb" embereknek valo (no offense), a felarat nem erte meg.5 ev garancia, ha addig kibirja mar jo uzlet volt, havi 5 eurora jon ki.
Annyit szerintem meger, hogy normalis szek legyen alattam.Ajanlom mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest