Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
válasz
Dolphine #5946 üzenetére
Én is maradok annál, elvileg 28-án, (vagy lehet 18? már nem emlékszem mit mondott a srác) érkezik Magyarországra, a készletértesítőt már beállítottam, és azonnal meg is rendelem amint lehet. Csak én a világosszürkét néztem ki, de az nem zárja ki hogy a sötét lesz belőle
-
Boss81
senior tag
válasz
asdasdasd #5937 üzenetére
Nézegettem én is azt a széket, nem tűnik rossznak, csak nem tudom mekkora emberre van tervezve, magasabb embernek is kényelmes lehet?
Illetve kb mennyi idő alatt kaptad meg megrendeléstől számítva? Mert most igencsak április közepét írta a rendszerük, addig pedig nem tudok várni, mert a mostani székben kinyúlok addig. -
asdasdasd
tag
válasz
sarkanyolo2 #5936 üzenetére
Telefonon beszéltem velünk, tisztázódott a dolog, küldik a széket.
-
asdasdasd
tag
válasz
mandroo #5902 üzenetére
Hello,
Hol vetted az Ergochair 2 széket? autonomous.ai?
Kicsit parázom, mert törölték a megrendelésemet, pénzt nem utalták vissza és mindenre azt válaszolják, hogy csináljak egy új megrendelést. Ilyennek képzelek el tipikus kínai kamucéget. Csak hát sokan ajánlották, linkelték, megbízhatónak tűnt... -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Van esetleg hosszabb távú használat utáni vélemény a Cooler Master Caliber R1 gamer székről? Most 60k ez Edigiben. -
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Erről vkinek vélemény, tapasztalat?
-
beach head
senior tag
hát ez szuper... akkor nem is tudom milyen széket vegyen az ember ami megfizethető... már ha mondjuk 185 cmvel talál olyat ami nem a tarkójáig ér. A legtöbb áruház meg még a támlamagasságot se képes leírni.
Külön elszomorít, hogy a munkahelyen 200000- ftos székeket használunk. 1-1,5 év alatt nagyon sok eltört, meghasadt, kilazult a karfája... erősített intenzív használatra szánt székek...
Akkor végülis mire számíthat az ember ha otthonra akar magának olcsóbban beszerezni valamit. -
garga01
őstag
Sziasztok! Otthoni munkához szeretnék egy új széket venni, mert a régit már eléggé elültem és ráadásul nem elég magas ahhoz, hogy 8 órában rajta üljek (megfájdul a vállam, karom).
A mostani székem ülőlapja kb. 50 cm magas. (vmi hasonló)
Ettől magasabbat szeretnék mindenképpen. A cél textil/szövet borítású lenne, mert a műbőr nem jön be annyira, mindig pléddel takarom le. Gamer is lehet, de ott a legtöbb amit néztem nem szövet bevonatú. Árban 30-50 körül nézelődök, 50 a teteje amit rászánnék.
Sajnos nem segítenek sokat a webshopok, sok helyen a teljes magasságát adják meg, az ülőlap helyet...
Eddig ezeket néztem ki, akinek bármelyikről van tapasztalata, írjonÉrtékelés sincs a legtöbbről sajnos.
SKODSBORG
XORA FŐNÖKI SZÉK
XORA GAMER SZÉK
Ikoni 109-es prémium vezetői irodai forgószék
Főnöki Szék Us 64
Forgószék Szürke Szövethuzat Ingo
Kring Bokai Ergonomikus irodai szék, műbőr, világosszürke
UnicSpot 109 irodaszék -
JoinR
őstag
Ez a V2, a kartámasza jobban állítható (oldalirányba is).
Igen nagyon drága újonnan, de miután már a cégek elszámolták költségként, azután ennyiért dobják ki (meg gondolom egy 100-as nagyságrendű beszerzésnél hirtelen fele annyiba kerülnek). Nekem még 150-et se érne az új, mivel jófogáson 42-ért most is lehet venni (én vettem már 29-ért is), de egyébként megértem, ha valakinek mégis megéri, megfelelő szín esetén pl., meg hát az mégiscsak új. Viszont tartósságban nagy diffit nem várnék, kb. örök élet így is, úgy is. -
wwhy
veterán
válasz
beach head #5919 üzenetére
Minden kérdésedre a válasz: relatív
Kényelmes? Ülni benne igen, 8-10 órát dolgozni már nagyon nem (nekem).
Hátat tartja? nekem nem tartja szinte semennyire, mert a magam 169 cm-ével ha hátraülök, hogy tartsa a hátam, akkor a lábam nem ér le --> kartámasza nem állítható, ez nekem nagy hátrány.
Párnázott? Nekem határeset, azaz vékony, ~70kg-val ráülve kilapul , pár óra után már mintha a deszkán ülnék.
Nekem a háttámla kb. 3-4 ujjal a fejem fölé ér ...JoinR: köszi szépen.
Nem tudom, h V1 v. V2, ez a kép , és ez
Ugyanilyen lenne, csak vadiúj.
40e?? 400e az új forintára, én ~150e-ért kapnám meg (1290USD helyett 475-ért). -
JoinR
őstag
Nekem ilyen van (V1), de a V2-t használtam irodában 1 évig, én nagyon szeretem. Kipróbáltam a Markust IKEÁban, nem összehasonlítható a 2.
A Think-en van állítható deréktámasz és nekem maga az ülés is elég magas (lapocka közepéig ér, 188 cm). Szerintem ár/érték arányban a legjobb, jófogáson 40 körül ki lehet fogni. -
ELectric1
csendes tag
Sziasztok Nitro concepts E250 székel van valakivel tapasztalatta ?
-
wwhy
veterán
válasz
beach head #5909 üzenetére
-
wwhy
veterán
Steelcase Think-be ülnék át Markusból - ez utóbbi nagyon nagy csalódás számomra, a derekamat egyáltalán nem tartja, így 5 nap használat után küldöm is vissza az Ikeának. Van-e valakinek/irodában Think tapasztalata? kipróbálni sajnos nem tudom, de kapnék hozzá egy közel 50%-os árcsökkentést .... De csak emiatt nem ugornék bele a vásárba.
-
diebold85
csendes tag
Sziasztok,
Informatikusként dolgozgatom eléggé sokat otthon, ami miatt sokat üldögélek a gép előtt.
Jelenleg egy kb 40ezres ikeás székem van, ami már eléggé elhasználódott és nem is túl kényelmes. Ezt minél hamarabb le szeretném cserélni, és érdekelne, hogy milyen székeket tudnátok javasolni. Az asztalom állítható, ha ez számít. A keret az 150 max 200. Feljebb nem szívesen mennék.
Esetleg a székek javaslata mellett tudtok javasolni jó, segítőkész bemutatótermet, ahol meg is lehetne tekinteni azt/azokat? Budapest 13 kerben vagyok jelenleg.Előre is nagyon köszönöm,
András -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki esetleg ArenaRacer Supreme széket? Ha igen esetleg tudna írni véleményt, tapasztalatot?
Köszi előre is
-
paatrick
őstag
Nagyon komoly cég ez az Office Plaza, 2 napja fel se veszik a telefont. Ilyenek után ne sírjanak a vállalkozók hogy jaj bezárás meg kiesett a forgalom...
Kicsit ideges lennék ha valami garanciális ügyet kéne intézni, és így állnak az emberhez.
-
beach head
senior tag
Sziasztok, 12 órás ülőmunkában vagyok, home officeban jelenleg, keresnék egy széket ami nem túl drágán de azért bírja a strapát. Fontos lenne a magas háttámla mert 187 cm vagyok. És persze ha 120 kg terhelhetőség is, illetve hogy tartsa is a derekam/hátam. Sajnos nem sok megoldást találtam a neten, főleg nem olcsón. Egyelőre az ikea markus ami talán jó lenne támlamagasság alapján, bár nem tudom mennyire tartja a hátam eze a hálós háttámla, jobban preferálom a tele támlásakat. Mekkora ennek az ülőfelülete? 47 cm az ülésmélység (ennyi pénzért lehetne mélyebb is), de milyen széles?
Ennél esetleg akad olcsóbb valahol? -
bepken
veterán
sziasztok!
újra nekifutok a székvásárlásnak, hátha. sajnos a keret nem nőt azóta se, tehát 60k körül keresgélek széket. legutóbbi tipp alapján az Antares székek között néztem kicsit szét és ezeket találtam szimpatikusnak adatlap alapján:
UFO 7201
1640 ASYN ATHEA
PANTERGOS LX
XENIA LX
NETSY
NOVELLOszerintetek ezek közül melyik az, ami megfelelő lehet az én 186/110 paramétereimmel? sajnos félek, hogy nem sokat fogok tudni kipróbálni közülük, bár debrecenben van egy cég, ahol forgalmazzák. telefonon azt az infót kaptam, hogy pár darab talán ki van rakva ezekből az "olcsóbb" székékből is.
-
mandroo
tag
válasz
Dolphine #5900 üzenetére
Dehogynem. Nagyon jó. Én is Secretlabot vettem. Kb ugyanaz a minőség. A Noblechairs mellett az szól, hogy Magyarországon ki tudod próbálni, olcsóbb, ( kevesebb pénzért, kevesebb garancia). A Secretlab drágább. Nem tudom, hogy jobb e annyival. Mivel volt pénzem, így Secretlabot vettem. Teljesen meg vagyok elégedve vele. A másik választásom, az Autonomous Ergochair 2 volt. Ezt azért kényelmesebbnek érzem. [Egy teszt róla]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch 2
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Panasonic Toughbook CF-54 eladó
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Assassin s creed shadows ps5
- HP t740 Thin Client AMD Ryzen Embedded V1756B CPU Radeon E9173 16GB RAM 128GB SSD HP GAR 2027-ig
- Legrand 077402 Program Mosaic 2x2P+F DLP aljzat, sínezett, rugós, fehér Összesen 10db van belőle
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest