Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Ha már engem kérdezel, leírhatom a saját, szubjektív nézőpontjaimat, a hozzászólásokat is figyelembe véve, de nem értek hozzá. De talán majd válaszolnak hozzáértők is.
Én 35-40 ezernél kevesebbért nem nagyon vennék új széket. Legalábbis ennél kevesebbért én még nem találtam számomra megfelelőt.
Én legutóbb [TAMDRUP] széket vettem 35 ezerért. Jelenleg ugyan 60 ezerért árulják, de havonta változtatják az árakat, és augusztusban vagy szeptemberben szerintem biztos le fogják vinni valamelyik GOLD szék árát. Eddig 35 ezernél nem vitték még lejjebb a TAMDRUP árát. A TRIGE volt már 25-30 is, de azt én nem éreztem kényelmesnek, és az anyaghasználata is silányabb.
Pozitívumai:
- fotelszerű kényelem
- testhez idomuló, nyomáskiegyenlítő, emlékező habszivacs töltet a hátrészen is
- párnázott ülés- és hátrész
- párnázott fém karfa
- fém láb
- fékkerekekNegatívumai:
- 2 éves szavatossági idő
- műbőr
- nyikorog
- csak függőleges helyzetben lehet rögzíteni a háttámlát, viszont elég jól hátra lehet dőlni benne
- gyakorlatilag nincs fejtámasza, így hátradőlve nyakban fárasztó, ez egy kispárnával orvosolható, amit akár rá is lehet rögzíteni egy kis leleménnyel
- nagy40 ezerért meg lehet venni [MARKUS] széket. A legtöbben ezt a széket ajánlják a magyar és a külföldi fórumokon ebben az árkategóriában. Sajnos ezt még nem tudtam kipróbálni, csak ritkán járok az Örs vezér tere felé.
Pozitívumai:
- 10 ÉV GARANCIA
- hálós háttámla
- alumínium láb
- a beépített deréktámasz leveszi a terhet a hátról
- többi jellemző a termék linkelt oldalánNegatívumai: ?
Ha lenne ebben az árfekvésben egy emlékező habos, de nem műbőr szék, az lenne az ideális.
Ajánlott minél több széket kipróbálni vásárlás előtt, mert mindenkinek mások a paraméterei, igényei, problémái. Ami az egyiknek jó, a másiknak nem biztos, hogy az a megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Mesterséges intelligencia topik
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe