- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Analóg fényképezés
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Szia!
Lemértem neked a Markust.
A gyári görgő magassága 63 mm, tehát ha a görgőt kihagyod, ennyivel lejjebb kerül a szék.
A gázrugó alja a földtől (a gyári görgő használata esetén) 57mm.Azaz valóban jogos az aggodalmad, a görgőt csak így simán nem tudod kihagyni, mert a gázrugó lejjebb érne.
Viszont, az a megoldás, hogy veszel olyan fix talpat, ami alcsonyabb.
Nekem konkrétan van ilyen, még le is fotóztam anno, csak ezt a képet nem raktam ki. (5 db helyett 6-ot vettem).Ennek a magassága 35-37 mm. Azaz a gyári görgő helyett ezt rakva, a szék 63 - 37 = 26 mm-rel alacsonyabbra kerül. Ennél még a gázrugó nem ütközik bele a földbe, viszont nyertél kb 2.5 cm-t.
Office Depot-ban kapható, az ára 600 Ft/db . 10 mm-es csapos fix talp néven kell keresni.
A fix talp megnevezés egyébként annyiból csalóka, hogy eléggé csúszik a földön, sima a felülete, főleg szőnyegen, állítom jobban csúszik mint a görgő. Ezenkívül kicsit kotyog is, szóval hangokat adhat ki ha izegsz mozogsz rajta.Remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe