- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
supercow
üzenetére
hát nemtudom. az aeron nekem kifejezetten nem jött be (használtam pár hétig), de biztos ergonomikus. negyedmilliót nem ér. az egyik olcsóbb modelljén (az asszem akkor 100-as tételben csak 150e volt) lehúztam közel egy évet, attól sem dobtam hanyatt magam - szép, jó, de ennyi. a sima 50e-s kategóriájú irodai szék ugyanazt tudta.
steelcase? asszem egynek kitört a kereke, egynek széttört a támla állító karja, meg még egy lesérült a kb 30-as rendelésből az egyik ügyfélnél nemrég, ezeket alig pár hónapig használták.
ikea markust használok itthon. 10 év gari, ez sem rosszabb, mint a többi, és valami 35e volt akciósan. csak azért vettem meg, mert mondom ennyiért még "csak úgy" is belefér, de semmi gondom nincs vele. ha meg lesz, még mindig vehetek másikat. igaz ugyan, hogy a "hálót" én nem szeretem, mert huzatban kicsinálja a derekad, így ráterítettem egy plédet a hálóra, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LLKobe