- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
ViZion #11941 üzenetére
Steelcase Let's Be-ről mit lehetne írni?
Másoljak be képeket? Hasonlítsam youtubeos videókhoz? Mondjam el hogy mit nem értek?
Első óra utáni benyomások. (Vagy még annyi se.)
Kezdem hát:
Emailben előre informáltak hogy kárpit tisztitottan jön a szék. Ez oké.
Látok bőven dzsuvát. (Utolsó kép)Végignéztem már párszor a Let's Be Chair Adjustability Guide Steelcase
videót youtubeon.Próbálom úgy beállítani hogy nekem jó legyen, de nem vagyok
biztos a dolgomban. Eleve nem állítható magasságú az asztalom.
Majd ha lesz fölös 100 ruppóm akkor az lesz. Így hát billentyűzettartóhoz igazítom az ülést és a karfát. Az fel-le kb. 3? fokozatban állítható. Ez teljesen jó, talán ez az egy amit eltaláltam.Ülés előre-hátra hajtás: opcionális. Nekem ilyen nincs.
Háttámla állítás: Egyszerűnek tűnik, háttámlán lévő két gomb benyomásával állítható föl-le, kb mittudomén 10 centi intervallumban. Legmagasabb pozicióban kényelmes, talán, nem tudom, ha hátrahajlik a háttámla, ez a magasság már nem jelent semmit. Legalsó fokozaton, hozzáér a nagy valagamhoz; talán nem a legkényelmesebb. Feljebb húzva oké.
Háttámla előre-hátra állítás, szorítás vagy engedés.: Egyelőre lazára állítottam amennyire lehet én hátra fogok benne dőlni, így kényelmes.
01:37
A video szerint 4 pozició elérhető, így kedvemre választhatok köztük. Hát nálam nincs ilyen. Vagy megszorítom lefele hajtással és kisebb háttámla hátrahajtási szöget enged, illetve zárom hogy ne lehessen hátrahajulni. Másik opcioként lazitom teljesen hátrahajolhatok. Nincs egyébként annyira nagy szöge hogy mondjuk elaludhassak benne, ez nem egy fotel.Egyvalamit nem értettem még. Mi ez hogy szinkronizált mechanikás. Hátradőlök akkor minimálisat mozog csak az ülés, de csak pont annyit mint amikor ránehezedsz valamire és az kicsit meghajol. Én azt gondoltam hogy ez ilyen egy az egybe a háttámlával együtt, és ugyanakkora terjedelemben mozgó valami lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PR-Telecom
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató - aktív zajszűrés - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest