Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fahrii
üzenetére
Nagyon kevés olyan vélemény található, ahol egy emer mind a műanyag, mnd fém vázassal rendelkezik, de általános tapasztalat az, hogy a fém valamivel összerakottabb, precízebb. Persze ez lehet nem mondható el általánosságban néhány ember tapasztalata alapján.
Az árral kapcsolatban éppen ezért írtam, hogy a fullos, teljes áras Fern-hez képest már megondolható lehet Embody-hoz még hozzátenni, de mind tudjuk, hogy mindegyiknek van előnye és hátrány és azt is, hogy embere válogatja kihez mi passzol jobban. A Fern nagyon jó szék (390 volt az akció+kupon). Ugyanakkor a Fern-re hiatalosan csak 2 év garancia van, 5 pedig arra ami amúgy sem szokott elromlani. Embody-ra pedig teljes 12 év. Ez sem mindegy. Office-nál a Gaming Embody-t néztem ami csúnya 870e. Nagyon túláraznak.
A Fern-t anno a bemutatóteremben 4 órát használtam, most itthon jóval többet egy nap, barátkozom, szokom.
A kartámaszon a kartoncsomagolás által okozott sérülés viszont zavaró. Ha nem cserélik ki visszaküldöm akkor is, ha egyébként nem küldeném. Remélem tudják azt csinálni, hogy csak a kartámaszt küldik és kicserélem, mert szerencsére egyébként minden apró ismert , az EU-s hírhedt, gyengébb QA miatti "típushibától" mentes darabot sikerült kifognom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest