Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hama Urage Exodus 900 "í" hiba
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Most ha a steam VR -ban 70% -on van a render, de az ACC -ben 90% -on, akkor melyiket veszi figyelembe a HMD?
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Ma csak sikerult elinditani, most megy. Shift+tab kell neki, akkor jo lesz indulas utan az eger is. De ehhez mar kell az uj VGA, mert 12,5-13.8ms kozott vagyok a 11ms helyett, VR Epic beallitason. Meg 2100/1575 -on is csak 11.6ms, amit kitudok belole preselni. Erezni, hogy nem smooth.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #31898 üzenetére
Ez a legidegesitobb egyebkent... Felbontas a desktop -on is 4k, es a jatekban is.
SteamVR -hoz egyszer nyultam, azota ugy van. De a 60HZ miatt bele kell turnom. Amikor 60HZ -en indul a Rift, akkor hiaba lepek be, hogy visszarakjam 90HZ -re, nem jekenik meg a valaszthato frekik kozott.
Mindig a portal indul eloszor, ahogy felveszem a szemuveget, mar startol. Sot, a game -et is VR -bol inditom, siman csak ott nyitom meg a desktop -on.Semmi gond nincs az ACC -vel VR ugyileg, Rift -el mindig flottul ment. Leultem, es jatszottam. Ma mar betelt a pohar, inkabb inditittam monitoron, de 1s -el lassabb voltam a mellett, higy elmenyrombolo volt. Szoval azt is hagytam...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Raymond #31891 üzenetére
70% -on van. De majd ranezek, de fel, foglalkoztam vele.
Az idegesito az a jatek indulasa, mert hektikus, reagal e az alt+enter -re. Nem is ertem, miert korlatoz le egy kis negyzetre, ahol mozgathatom az egeret. Olyankor a ctrl+space se mukodik, szoval a menu alt. alattam van 1 meterrel.
Ez ACC egyebkent.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Nagyon nehezen baratkozok meg a HP -val. A kovetes nagyon darabos a regi Rift -hez kepest, es nem ertem, miert bugos a game indulasa. Neha csak 60FPS -el fut, neha jo. Neha nem korlatozza az eger mozgasat egy kereten belul, neha igen. Vagy mukodik az alt+enter, vagy nem.
Rift sokkal problemamentesebb volt szvsz. Inditottam a jatekot, popzicionaltam ctrl+space -el, es mar mehettem is.
Most ez miatt monitoron tolom, de szenvedes... Megszoktam a 90FPS -t a Rift -ben, es darabos a 60HZ -es monitor, hiaba a GSync.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #31114 üzenetére
Automatice indul a WMR, ahogy felrakom a fejszettet. SteamVr csak utana lett elinditva. De sejtem, hogy valami szimplan osszeakadt.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Elvileg adtak ki update -eket, amik javitottak a VR teljesitmenyen. Rift -nel is feltuno volt.
Akkor azt a beallitast jo, ha beta -n hagyom?
Dyingsoul: Koszi. Most mar csak egy day off kell... Ma melo, holnap lehet, aztan vagy vasarnap vegre tudok korozni, vagy hetfon. Ezert tartott eddig besetupolni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Okes. Cseles, mert egybol indulasnal kell az alt+enter, utana mar nem reagal ra egyaltalan. De legalabb a ctrl+space mukodik a pozicionalasra.
Gecc, ez brutalis. Megerte a szenvedest. Mintha monitoron FHD -ban jatszenek, kb. ott van a kepminosege a jateknak igy szemuvegen keresztul.
Koszi a segitseget am mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Dyingsoul #31105 üzenetére
Siker!
Azt a budos k*rva eletbe, megszenvedtem. Lehet az Oculus miatt buggolt. Azert majd megprobalom ujra feltelepiteni, hatha most jo lesz.
Jacek, azt meg megmutathatnad, hogy SteamVR -ban hol tudom azt a bizonyos high(beta) -t allitani, mert rohadtul nem talalom. Tovabba a 70% -os erteket levettem autorol, az ugy jo lehet?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
90HZ -et. El sem inditom a jatekot, es 60HZ -en megy a SteamVR. Ez nem a jatek hibaja. Az, hogy az eger mozgatas csak egy bizonyos szegmensre korlatozodik, erthetetlen. Na meg a legtenger a menuben. fel perc alatt rosszul lettem, amig probalkoztam.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Tovabbra sem jo... Barmit csinalok, az eger csak egy bizonyos negyzetben mozog. Es a menu laggol, mint a k*rva isten.
Jah, es 60 HZ a Steam VR room is, es a game menu is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #31033 üzenetére
Ezt nem tudom. A wines hulyeseget nem lehet lekapcsolni. Jo lenne, ha az nem futna, ha hasznalom a hmd -t.
Nem ertem, miert csak 1db negyzetben tudtam navigalni. Valszeg a miatt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
MPowerPH
félisten
Oke... Szoval hogy inditom az ACC -t VR -ban ezzel? Csak mert a Steam VR nem latja a headset -et. Lama vagyok meg ehhez, meg kapkodok.
Don't Tread On Me
-
-
MPowerPH
félisten
Mielott radugom a gepre e HP -t, es elkezdem feltolni a drivert, erdemes az Oculus Store -t letorolni a driverekkel egyutt? Hasznalni szeretnem, google maps -ot megneznem ezen is.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Megjott a Reverb -m. Meg nem tudtam teszteni, csak belekukkantottam. Majd holnap emelem anyatt vag az elmeny a CV1 utan.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Ehhez van VR Cover. Akkor en miert nem talalok? Vagy lehet az a Samsung Odyssey -hez kiadott, ami azt hiszem ramegy a HP -ra is?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Dyingsoul #30931 üzenetére
Kabel elfarad? Mert a PC az stabilan tudja, legalabbis tudnia kellene a jelet sok-sok ev utan is. Pont ezt csinalta nekem is egyebkent az Amazonon vasarolt, kinai USB 3.0 -as hosszabbitokkal. Neha jo volt a jel, neha meg csak 2.0 -nak ismerte fol.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Dyingsoul #30928 üzenetére
Na, nekem ezzel soha nem volt gondom. Marmint a kovetessel. Pedig jatek elott mindig csak kipakoltam a szenzorokat, radugtam, es csokolom. Ha meg kell hosszabbitani valamelyik kabelt, akkor lehet problema. Nekem 6db USB3.0 hosszabbitobol 2 -vel gondok voltak a szenzoroknal.
Viszont a Rift S a hasznaltpiacon jelenleg dragabban megy, mint a Reverb. Es olyan 60% -al dragabb, mint a CV1, ami azert sok.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Dyingsoul #30913 üzenetére
En sem ertem. Nem egy draga dologrol beszelunk, de sokat hozzaad a komforthoz, teljesen mas vele a Rift.
Ahogy nezem, Reverb -re nincs nekik.Na mind1, szerettem a CV1 -et, sok elmenyt szerzett, es en a reszemrol elegedett vagyok/voltam azzal, amit nyujt. Egyedul a szenzorokat utaltam benne, pain volt in the ass.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30907 üzenetére
Ez hasznos info, koszi. Nekem pont olyan 63,5-64 -es.
Orulok neki, hogy rabeszeltetek a valtasra, remelem ezzel mar nem jarom meg. HP garos egyebkent meg 19 honapig. HP support milyen, van vele tapasztalat? Pl. ha csak a kabel szall el, gondolom nem kell visszakuldenem a teljes pakkot.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30902 üzenetére
Na most mi az az atlag IPD? Ez miatt aggodok, mert a Reverb -nel ugye nem allithato. En minimum kozeleben hasznalom a CV1 -el.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz kennystyle #30888 üzenetére
Na most ezt kivulrol en sem tudom. De en siman nem setupoltam be.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Most vettem egy 3 honapos HP Reverb Pro -t £317-ert, special delivery -vel. Mar megerte azt a kettot visszakuldeni.
CV1 -ekert meg ugyan ilyen aukcion megadnak £250 -et.... Nem ertem, azert messze nem egy arkat. En lassan 2 eve a CV1 -et is £285 -ert vettem, ujonnan. Ennyit nyom az Ocolus markanev, vagy ennyire felnek a HP -tol?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz izomman1 #30865 üzenetére
Az a baj, hogy barhogy nezem, ezekhez keves a vas abban az alkalmazasban, amit en hasznalok. Hiaba, az 1080Ti nem mai darab, de ezen meg a 2080Ti sem segitene.
A HP Reverb 2G -rol meg csak infok vannak, user altal krealt teszt nem. Jobb kijelzoket kap, ugye? Kb. ennyi. Arra mar nem akarok varni meg honapokat, foleg, hogy az elso szeria biztosan megint selejt lesz.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30859 üzenetére
Igen, sima 8k, sima pentile pixel LCD. A vas miatt aggodok, az ala mar keves, Ampere meg csak osszel jon.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Csak azert kerdem, mert van itt egy ilyen.... Olcso, meg alkudnek belole, alig kellene a CV1 -re radobni. Ez joforman apropenz, csaj azert, hogy kiprobaljam. E melle meg megveszem a Reverb -t, es amelyik jobban bejon, a marad. Kerdes a kompatibilitasa, mert olvasom, higy Steam -vr -al gondja van. Nekem meg ACC -re kellene.
Mar beszeltem a csokaval, £300+pk odaadja, eBayen kivul. A CV1 -ert meg kapok £200 -at.
Bevallalnatok?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Es a Vision 8k -val van mar tapasztalat? Bar ezt nem tudom mi kepes kihajtani...
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Jovo hettol en is Reverb tulaj leszek, es ez biztos mukodni fog.
Alig varom. CV1 mar a dobozban. Sensorok nem fognak hianyozni.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz Magyarfarkas #30809 üzenetére
En csak ulok a rig -ben, es vezetek. Meg neha kikapcsolodaskent google maps -el tokolok. Kb. ennyi, nem ugralok. Igy a kovetes is kimerul annyiban, hogy forditom a fejem.
Nekem a CV1 most mar 2 eve nagyon jol birja... Csak ugye kicsit jo lenne mar feljebb lepni grafikaban is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz bunnyhu #30804 üzenetére
A boltbol vasarolt, frissen kibontott, b@szott draga headset -nel ne mar azzal kelljen kezdeni, hogy kabelt kell cserelni. Adjak olyan kabellel, ami jo, ne Alis fhossal.
Az elsonel nem vagyok benne biztos, hogy kabelhiba volt. Mert a gep sem akarta felismerni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Az elso nem adott kepet, semmit. A gep is csak pillanatokra erzekelte. A masodiknal pedig villodzott a kep. Szoval meg azt sem tudom, hogy igazan milyen. Kicsit fosok attol, hogy nem lehet szemtavolsagot allitani.... A Rift -en nekem minimumra lehuzva a legjobb. A HP -nel ez hogy nez ki?
Egyebkent nagyon elgondolkodtam egy Pimax 5K Plus -on. Dupla penz, de van par nem gyenge pozitivum.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok,
Ez melyik verzio? 4k, 90HZ?
Elmondom a velemenyem a HP -rol egyebkent. Amazonrol vettem egyet, hibas volt. Visszakuldtem, kuldtek egy masikat. Hibas volt. Visszakuldtem, es nem kertem egy harmadikat. Verlazito.
Inkabb nezek hasznaltan, azok biztosan jok.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Gigi01 #30441 üzenetére
En ugye csak szimezek, ugy altalaban es VR -al is. Multkor leultem a monitor ele, 4k, GSync, hudejo. Gyonyoru volt a game, na de hahgyjuk mar... Ossze sem hasonlithatoaz elmeny, pedig nekem meg csak CV1 van. 1 kort bukdacsoltam vegig, es eleg is volt.
Witchert es a Skyrimet viszont monitoron szeretem... Ott a tererzet nekem nem fontos, ellenben a latvanyvilaggal.En most meg maradok CV1 -el, megvarom a Reverb 2 -ot. Hacsak nem szaladok bele valami jo deal -be, es nem remeg meg a kezem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz gulasoft #30437 üzenetére
En reszemrol tojok a megjelenesre, ha olyan valosaghu elmenyt kapok, ami monitoron nem lehetseges. Simeztem 3db monitorral is, 55" -os TV -n is, 0.5m -rel ulve tole, mindegyik gyonyoru volt, de szvsz azt amit a VR tud, ezek soha a budos eletben nem fogjak atadni. A terhatast, es hogy a hardware elhiteti veled, hogy Te ott vagy.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30381 üzenetére
Nem tudom mi az az SRS. En Michelisszel es Baldival szoktam korozgetni, de sima AC -t csak a Nordon. Most mar vagy 1 eve be sem leptem. Viszont nekem nagyon zavaro a 45FPS ACC -ban is. Azonnal eszreveszem, hogy valami nem jo.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30368 üzenetére
Ugye nem mind1, mit jatszol. Simnel garantalt a rosszullet(nekem nem vol soha), vagy a szemed elfarad, es meg a kanyarok sem adjak ki, ha gyenge a hardware.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30333 üzenetére
No, koszi a megerositest, nem voltam benne biztos.
rockit: Ha nem az Amazon, akkor a Caseking is jo, tulajdonkeppen Nemetorszag legnagyobb online szamitastechnikai oldala. Nem simlisek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Azoknak nem tudom, mi a gepigenyuk, de nem vagyok meggyozve, hogy az 1660Ti eleg lesz az S ala.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Megvettem ezt a fpsVR -t. Most nezem, hogy nekem a SteamVR gomb nem jelenik meg. Regen ott volt. Az fpsVR se talalja a HMD -t, nem indul el. Mi a franc van?Storno, valamiert nincs is feltelepitve. Pedig fent volt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30291 üzenetére
Mivel raktad ki? Nekem VR -ban semmi nem jelenik meg, Rivatuner nem adja be.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30291 üzenetére
Jah, simeknel kell a CPU is. Azzal mondjuk nalam nincs baj, bar 5GHz es 5.2GHz kozott nem igen van kulonbseg, erosen limital a kartya. Es ezen a 2080Ti sem segitene, nem lenne fix FPS -em azzal sem, annyival nem bikabb. Az 1080Ti meg hataron van, 2100-on megy 6GHz -ramokkal VR alatt, es felhuzott hutessel.
Mindig zavart ha hangos a gep, de vazz, a kormanyom annyira hangos, hogy edes mindegy, mennyin tekernek a radikon a ventik, azt nem tudjak uberelni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30287 üzenetére
Koszi mindkettotoknek!!! Ha mar eltunik a szunyoghalo, megno a latohatarom, es 'olvashato ' lesz a dash, az mar fenomenalis. Tan igy tenyleg kevesbe lesz faraszto. Most meg visszaveszem a grafikat... Hiaba, VR uri dolog. De megvagyok love, mert a szemuveg hasznalat utan nem tudok monitoron menni. Eltunik a tererzet, es nem tudok vele mar mit kezdeni. Tegnap probaltam par karikat, es elegge elmenyrombolo volt, a sebessegemet nem is emlitem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Szoval aki simezik, es fent van az ACC, az eltudna mondani, hogy a Reverb miert nem mukodik jol vele? Mi a konkret problema? A pontos poziciot itt is a shift+space billentyukombinacioval allitom?
Csak azert, mert ha megy, dobok egy offert eBayen, es het kozepere mar nalam lesz a cucc.A VGA -t meg lehet akkor ido elott lecserelem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz barcalaci84 #30265 üzenetére
Felcsigaztal, lehet megis berendelem. Ha mar a Rift S -hez kepest is ekkora az ugras.
Egyebkent en a CV1 -el is jol olvasom a muszerfalat, ezzel nincs gond. A latotavolsag igen, az nem az igazi. Egyszeruen meg nagyon pixeles a kep, es gondoltam ezert valtok.
Nem adja dragan a csoka, ezen nem bukok semmit. A Rift S is ennyiert megy.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Akkor lehet varok. Addig boltolok egy Rift S -t maximum, mert az nem lenne nagy kiadas sem. CV1 es az S kozott van erezheto es lathato kulonbseg?
Addigra az Ampere is megjon, egy 3080Ti elvileg csuklobol elviszi majd ezeket az uj rift -eket is.Nekem sajnos kell a folyamatos kep rift -el, 45HZ halal, de meg a 60 is erzheto. Amikor beall 90 -re, azt szeretem. Persze 144HZ -en biztos allat lehet.
En ACC -vel tolom a legtobbet.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- League of Legends
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest