Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyga
senior tag
Sziasztok. hogy lehet a macrokat a gombokhoz társítani? illetve normális leírás a felső gombsorhoz?
-
Sziasztok!
Nekem most az F kezdett el döglődni.
Pár hete volt 1 éves, bizonyos boltokban 1, máshol 2 évet adnak rá, és nem találom a papirt -
kulogo666
újonc
Sziasztok azt valaki nem tudja hogy lehe beállitani hogy valamelyik gomb a cpu hőfokára változtassa a szinét?
-
Helú
friss újonc
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám ami ahogy látom rajtam kívűl még pár embernek. A “w” gomb néhol működik néhol működik. Van olyan mikor 2-3 másodpercig nem jó. Mi lehet a probléma? Talán a szoftver elavult? Mit lehet ez ellen tenni? És bocsánat a zavarásért csak már 3 hete kb ezen rágódom.
-
zera
csendes tag
w gomb nekem is bedöglött...
-
Revel32
friss újonc
Sziasztok
Most vettem egy ilyen billentyűzetet és az a kérdésem lenne hogy mik azok a macrok,és hogyan tudom programozni a 6 programozható billentyűt, és lehet e ráprogramozni pl alkalmazás indítást? -
Nekem elromlott a w gomb, hol érintkezik, hol nem, csalódtam
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Valaki tudna abban segíteni hogy az oldalsó világítás billentyűzeten hogyan tudom állítani ? Köszi
-
Venditor
csendes tag
Köszönöm! Megcsináltam ahogy te is. Gép indításnál a felugró Urage alkalmazást leokézom és így működik. Ami egyébként a fizikai gombbal is egy kattintást jelent. Szóval ugyanott vagyok kb. Már csak a fehér felső gombsort kéne meghekkelni, hogy más színűek legyenek. Lehet rakok alájuk piros fóliát. Kicsit zavaró hogy nem lehet állítani.
-
Viszont ha úgy mented el a profilt, hogy beállítod oldalsó effektet is, akkor a gép újra indítása után, klikkelsz a programra, nem változtatsz, csak mented újra, akkor beáll oldalt is amit beállítottál, de persze ennek igy semmi értelme. Mintha a program nem lenne aktív a windows indítása után. Legalábbis az oldal effekt tekintetében, mert a többit viszont megjegyzi.
-
Nem tudja valaki, az oldal világitásnál hiába állitok be egy effektet, gép újra indítás után, visszaáll az alapra. Miért nem jegyzi meg?
-
r3h125
friss újonc
Csak azért regisztráltam, hogy megköszönjem az infókat. (Én is most vettem egy ilyen billentyűzetet)
Nem értem, hogy ilyen fontos dolgokat, miért nem raknak bele a használati utasításba.
Vagy legalább a weboldalukról letölthető PDF-be.
Mindenesetre, Köszi szépen Rinti. -
rinti
csendes tag
Sziasztok!
Én is most vettem egy ilyen billentyűzetet.
A fenti legszélső makró gomb, a "célkereszt", az a játék / iroda mód választó. A netről azt sikerült kibogarásznom, hogy a hangerőszabályzás görgővel CSAK iroda módban működik, játék módban csak a fényerőt tudod vele szabályozni. Fényeffektet ilyenkor csak az FN + Ins-Del gombokkal, vagy pedig az FN-1-2-3-4-5-ös gombokkal lehet csinálni.
A célkereszttől balra lévő gombbal lehet ki-be kapcsolni, valamint állítani a billenyűzet oldlán lévő világítást. (7 féle mód van)A multimédia gombok azért mennek továbbra is a gép leállítása után, mert az alaplap kikapcsolás után is ad +5V-ot az USB portoknak.
Nekem Gigabyte alaplapom van, ott az egyik menüpontban az ErP módot bekapcsoltam, valamint a windowsban az energiagazdálkodásban az adott séma speciális beállításaiban tiltani kell az USB szelektív felfüggesztést.Ezek után a gép lekapcsolása után már szépen lekapcsol minden világítás.
Remélem sikerült segítenem.
U.i.: Ha a google-ben rákerestek arra, hogy "USB off after windows shutdown", akkor lesznek még egyéb leírások / youtube videók is, ha a fentebb leírt módszer nem válna be.
Driver: (105 gombos) : "00186014-uRage-Exodus-900-software-updated-20191126" kifejezésre keressetek rá a google-ben, habár az oldal épp karbantartás alatt van.
Szép napot, kitartást otthonra!
-
ZoLee1117
újonc
Sziasztok! Nekem is most sikerült beszereznem egy ilyen billentyűt. Nem tudjátok véletlen, ha leállítom a gépet, akkor a felső macro sor és a világító multimédia gombokat hogy lehet kikapcsolni, hogy ne világítsanak? Kicsit irritáló esténként, mikor aludnék, eddig csak kihúzással tudtam megoldani.
-
pelyvasl
csendes tag
Nálam is ugyanez a helyzet... De Apply nélkül a gyári színekkel szépen megy az í betű...
-
Kory0418
újonc
Szia! Írtam a Hama Supportnak és akkor azt a választam kaptam, hogy német nyelven telepítsem fel a software-t. Azóta szerencsére kiadtak egy külön a 105 gombos verzióhoz tartozó software-t is, amit most már ha angolul telepítesz fel is működik a "í" és a görgő is.
-
wabull
csendes tag
-
wabull
csendes tag
Szia véletlen ide tévedtem, olvastam mit irtál eddig fel se tűnt, de megnéztem és nekem is előjött, meg sikerült oldanod?
Illetve a hang tekerő média gomb a mellette lévő M jelű gombbal, hogy hozható működésbe? -
Kory0418
újonc
Sziasztok! Nekem egy Hama uRage Exodus 900 billentyűzetem van, tökéletesen működött addig, amég el nem kezdtem mókolni az RGB-vel, azóta mióta profilt váltottam a driverében nem működik a "í" betű. Ha rányomok a restore- ra a driverben ideinglenesen működik, de amint le Apply-olom már megint nem. Találkozott már valaki ilyen hibával? Vagy esetleg tudnátok valamilyen megoldást javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest