- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Hajimee #17771 üzenetére
Felejtsd el a Delock-ot, vedd azt amit ajanlva van. Eleve haklis erre a Rift, de a Delock magaban is problemas egyebkent mert kb. igy megy a product development naluk:
1) open USB controller vendor product list
2) select column "Price"
3) sort ascending
4) order top row
5) PROFIT!!! -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Hajimee #17771 üzenetére
Nem tudjuk, viszont ajánlottunk 2-t is ami biztosan jó hozzá. Vagy vársz egy olyan kollégára aki azt mondja igen, ezzel tutira működik vagy veszed azt, amiről tudod, hogy működik mert más azt használja vagy megveszed és kipróbálod.
Az én véleményem a Delock cuccokról, hogy a minőség szóval nem szokták egy mondatban említeni legfeljebb negatív jelzőkkel együtt. -
Joshi
titán
válasz
Hajimee #16654 üzenetére
De írja is hibaként hogy a monitor és a rift nem egy vga-n van. Ha mindenképpen játszani akarsz, akkor az Oculus store-ból töltsd le az ingyenes Bigscreent és azt indítsd el, onnan már tudsz indítani bármilyen programot. Gyakorlatilag eléred a Windows asztalt. A lényeg hogy a monitort húzd ki az alaplapi vga-ból.
-
cstibikeee
csendes tag
válasz
Hajimee #16639 üzenetére
Szia!
Én tegnap állítottam be.
Az Assettoban az Oculus volt a megjelenítés mód.
Nekem is egy szürke képernyő volt először.
A Rift and Touch Safety opciót kikapcsoltam, ha jól emlékszek akkor ott egy kis videót végig kellett nézni, és elfogadni. (Settings->genereal)
Valamint utána is jött egy üzenet, azt úgy tüntettem el, hogy az Oculus programban engedélyeztem az "Unknown Sources" opciót (Settings->genereal)
-
Joshi
titán
válasz
Hajimee #16642 üzenetére
Nálam mindkettő a vga-ba volt bedugva, de működik úgy is ha csak a Riftet dugod be csak akkor kell egy kezelő progi mint pl a BigScreen. Nálam a monitor Display porton az Oculus meg HDMI-n volt csatlakoztatva. Akkor van cumi, ha csak HDMI játszik és a kártyán csak egy van.
-
Joshi
titán
válasz
Hajimee #16639 üzenetére
"Oculusban szürke rácsos kép van"
Itt nézz körbe és találni fogsz egy négyzetet, tartsd ott a "kurzort" amíg végig nem megy benne a csík.Amúgy Assettóhoz nem kell Steam VR, elég az Oculus is.
Amúgy mit hova dugtál? Mert azért is rinyál hogy a monitor és a Rift nem ugyan abba a vga-ba dugva.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Hajimee #16550 üzenetére
Szia!
Eddig működött? Vagy sose volt még jó?
Én nem tudom, hogy ez van-e Nálad is, de egy kollegám múlt héten vett egy Rift-et, és hasonló problémákkal küzdött.
Nála az volt a probléma, hogy ékezetek vannak a felhasználói fiókjának a nevében, és így nem tudott rendesen feltelepedni valami driver.
Hasonlóan ehhez a kollégához: [link]
@s7evcsenko : a képen látható egyik billentyűre se reagál? Az elején középre kell pozicionálni a headsetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest