Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
xandrush0831 #65373 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ma minden nem 2d pixel játék valami 3d engine-ben készül, amibe a Luke Ross-ból kiindulva tényleg nem lenne nagy varázslat vr kombatibilissá tenni. Azért a legtöbb fejlesztő környezetben ez kb. egy gomb, és legfeljebb ha nagyon lusták, akkor az xbox vezőrlőket rakják hozzá, és akkor nem kell a vandokkal foglalkozni.
-
gulasoft
őstag
válasz
A Metro-t nem csoda hogy bukta lett, ahogy az Alien is egy túlárazott 8 órás élmény. Azért amikor az uevr-osok majdnem minden nem mókolt uevr játékot kb. konfigokkal varázsolnak VR-á, és egy Luke Ross egymagában havi 2 játékot tesz VR kompatibilissé, akkor azért nem olyan nagy meló ezeket vr kompatibilissé tenni.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Így van. Nálam jobb volt a helyzet, a Covidos időkben csomó embert rábeszéltem, akkor sokat toltuk, de azóta a lemorzsolódás kb 90%
A nagyobb megjelenések közül az összes bukta lett, sorban zárnak be a VR stúdiók.
Ami pénzügyileg megéri azok az ilyen Gorilla Tag-szerű borzalmak, amiket 0 Ft-ból le lehet fejleszteni, és buknak rá a parasztok.És őszintén, én már ezt a Behemothot se fejeztem be, annyira unalmas volt. Még ennek a topicnak a gazdája is inkább Beat saberezik meg Skyrimmel játszik az új címek helyett. Én is inkább újra előveszem a Lone echokat, meg az Asgard's wratheket.
A beszélgetésedhez annyit fűznék hozzá, hogy az Oculus márkanév eldobása mutatja milyen dilettáns banda dönt a Facebooknál is. Konkrétan még az én párom is közel 10 éve oculusnak hívja az összes VR eszközt, legyen az bármilyen gyártmányú. Ez lehetett volna a VR Xerox-a.
Szerintem ha lesz is Quest 4 2026-2027 környékén, az lesz az utolsó klasszikus VR headset, és utána már csak MR szemüvegek lesznek, de legalábbis az lesz a fő felhasználási mód (Abrash mondta még évekkel ezelőtt, hogy ez lesz a végső állomás) 1
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 3
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest