-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiterat
csendes tag
válasz FingR86 #47038 üzenetére
Nekem 10.000mAh-s powerbankom van, 5V/3A kimenettel.
1. eset: A q2 akksija 25% alá süllyedt, és rádugtam a powerbankot: 2 óra alatt 60%-ig feltöltötte a q2-t (közben használtam az eszközt), meleg volt a powerbank is meg a q2 is.2. eset: 90% vagy fölötti volt a q2 töltöttsége, mikor rádugtam a powerbankot: 4 óra után sem mozdult a töltöttségi szint a q2-ből és nem volt meleg a powerbank.
De az nem tiszta, hogy a q2-höz adott hálózati töltőre 5V/2A van írva, és ez 1%-ról is feltöltötte 40%-ra 2 óra alatt használat közben a q2-t (igen, kb. az ölemben volt a hatos elosztó). Ezek szerint a 2A nem csak szinten tart
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest