Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Mini PC
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiterat
csendes tag
Origó fején találta a szöget
[link] -
whiterat
csendes tag
Red matter 2 akciós a héten, még 18 óra van hátra az akcióból.
-
whiterat
csendes tag
válasz Lacielvtárs #52246 üzenetére
Steam-en ingyenes az Adventure climb vr.
-
whiterat
csendes tag
válasz KilgoreTrout #47820 üzenetére
Szia!
- Live For Speed és Assetto Corsa mehet csak billentyűzettel vagy billentyűzet+egérrel is. Mindkettőt jól beállítva bill+egeres irányításra a kis lassú utcai autókat egész versenyképesen lehet terelgetni. Project cars is megy szerintem bill-el vagy egérrel is. Mondanám, hogy az LFS a legjobb, de VR-hez inkább Assetto + ott még van online élet is.
- quest és rift storeban is megvan a Jurassic World: Apatosaurus és Blue élmények (360fok stereo videok) [link]
+ ingyenes szintén mindkét platformra az Epic Roller Coaster [link] , benne egy dinós pályával. Nem túl szép, de sok dínó látható benne - fokozottan szédülésveszélyes a jellegéből adódóan. -
whiterat
csendes tag
Nem kell beat saberre költeni.
Moonrider [link] -
whiterat
csendes tag
Oculusnál summer sale van még 1 napig. Akad 1-2 crossbuy is közte.
-
whiterat
csendes tag
válasz fatal` #47301 üzenetére
"...controllerek nélkül semmit nem ér, még a linken sem tudsz a monitorra kapcsolni..."
Ha a pc oculus software-be beletennék a hand trackinget, akkor lehetne használni controller nélkül.#47308 Joma >
Kell venni a q2 töltőjéhez egy 3 vagy 5 méteres kábelt, és nincs gond a merülésre. Meg még 25ezerért egy ax routert, hogy menjen az airlink.[ Szerkesztve ]
-
whiterat
csendes tag
válasz -Solt- #47150 üzenetére
Ugyanúgy, mint egy androidos telefonon, rákattintasz a connected wifi nevére quest2 wifi settings menüjében, majd valami "more info". Csak azért kérdezem, mert legutóbb, mikor akartam airlinkezni, akkor próblémás volt a 200mbps encode bitrate, de még 150 is. Megnéztem a wifi connection speed-et, és 286mbps-t írt ki az 5ghz-s antennához (asus rt-ax55). Ugyanennyit írt ki a 2.4ghz-eshez csatlakozva is. Aztán jobban megnéztem a router beállításokat, és be kellett kattintanom az 5ghz-nél az 'ax only'-t, és onnantól már 1200mbps lett a conn speed és ment 200mbps encode is.
-
whiterat
csendes tag
válasz FingR86 #47038 üzenetére
Nekem 10.000mAh-s powerbankom van, 5V/3A kimenettel.
1. eset: A q2 akksija 25% alá süllyedt, és rádugtam a powerbankot: 2 óra alatt 60%-ig feltöltötte a q2-t (közben használtam az eszközt), meleg volt a powerbank is meg a q2 is.2. eset: 90% vagy fölötti volt a q2 töltöttsége, mikor rádugtam a powerbankot: 4 óra után sem mozdult a töltöttségi szint a q2-ből és nem volt meleg a powerbank.
De az nem tiszta, hogy a q2-höz adott hálózati töltőre 5V/2A van írva, és ez 1%-ról is feltöltötte 40%-ra 2 óra alatt használat közben a q2-t (igen, kb. az ölemben volt a hatos elosztó). Ezek szerint a 2A nem csak szinten tart
-
whiterat
csendes tag
válasz kennystyle #47012 üzenetére
Q2 Airlinket még nem próbáltam, de usb3 kábelen az Encode bitrátát 500 Mbps-re állítva nem láttam minőségromlást.
-
whiterat
csendes tag
válasz fatal` #46985 üzenetére
Szabad használni a q2-t, ha a gyári töltőjéről töltöm? 2 hete van meg a q2, első lemerülése előtt nem tájékoztatott (standalone használtam), hogy low pówer van, egyszer csak leállította magát. Feldugtam a töltőjére, vártam 1-2% töltötségig, aztán bekapcsoltam, és használat közben 40%-ra feltöltődött (kb 2 óra alatt).
Azóta is volt, hogy töltőre dugtam használat közben, 90% volt az akksiban, és annyi is maradt 1 óra használat után is. Aztán vettem egy alza carbon 10ezres power bankot, azzal is ugyanez volt, 4 óra használat után is 94%-on maradt.USB-vel gépbe dugva nekem 4 vagy 6 óra alatt merült 25%-ra.
-
whiterat
csendes tag
-
whiterat
csendes tag
válasz Scarletiel #46730 üzenetére
Pont tegnap olvastam az ipon q2 cikkét, és abban írták, hogy van olyan opció, hogy a guardiannal körberajzolt játékteredbe ha belép valaki, akkor a körvonalai megjelennek a játékban. Ez tényleg működik?
[ Szerkesztve ]
-
whiterat
csendes tag
válasz barcalaci84 #42179 üzenetére
Köszönöm.
-
whiterat
csendes tag
Sziasztok! Cross-buy játékot mindegy, hogy a rift store-ból vagy quest store-ból veszem, akkor is megkapom mindkét platformra?
-
whiterat
csendes tag
Ha már ez a téma. Mit kell csinálnom, ha ráugrik a fejemre? Le tudom valahogy vakarni a fejemről, vagy lőjek a fejemre?
-
whiterat
csendes tag
válasz Lacielvtárs #40930 üzenetére
Asztali oculus alkalmazásból kell letölteni. Gondolom PC-ről akarnád futtatni.
-
whiterat
csendes tag
válasz Lacielvtárs #40816 üzenetére
Ezt próbáltad? [link]
-
whiterat
csendes tag
Sziasztok! VR-re melyik érné meg jobban szerintetek? RTX 3060Ti (8GB), RTX 3080 (10GB) vagy RX 6800 (16GB).
- A 3060Ti -nél a 8GB kevés lesz hamarosan, viszont elég jó a fogyasztása.
- A 3080 csak 10GB, ez is kevés lehet, viszont elvileg (novemberi tesztben néztem [link]) jobb a frametime és kevesebb a framedrop a 6800xt-hez képest. Fogyasztásuk hasonló, elméletben teljesítményük is, viszont a 6800xt a 16GB-ájával időtállóbb lehet, a driverei is fejlődhetnek talán és valamivel olcsóbb is. -
whiterat
csendes tag
válasz izomman1 #39355 üzenetére
Problémás USB kontrollerek: [link]
Idézet a linkből:
"Controllers I've seen people report as incompatible here and on the Oculus forums:
- Etron USB 3.0 Extensible Host Controller
- VIA USB 3.0 eXtensible Host Controller - 1.0 (Microsoft)
- ASMedia USB 3.0 eXtensible Host Controller
- ASMedia XHCI Controller
- Renesas USB 3.0 eXtensible-Hostcontroller"Ha ezek közül van valamelyik neked, akkor gond lehet a kapcsolattal. Mielőtt veszel usb kártyát, győződj meg arról, hogy nem ilyen chipsetje lesz annak. Ezért linkeli mindenki az amazonos Inateck kártyát, mert annak Fresco Logic FL1000 chipsetje van, ami full speeden megy.
De ha nálad eddig ment és most kezdett el xarakodni, akkor lehet, hogy nem is ez lesz a megoldás.
-
whiterat
csendes tag
válasz Chapel #39132 üzenetére
Éppen most próbáltam PC-n. Mermaid VR Player tök jól lejátsza a 3D-s filmeket. Elvileg BigScreen is tudja, de azt nem tudtam jól beállítani (pedig ott vannak a beállítási lehetőségek a playerében: ou, sbs, sbslr) , ezen kívül még DeoVR playert és Gizmo VR playert próbáltam, azok nem jelenítették meg 3d-ben a filmet.
A Mermaid használata szög egyszerű, lehet hajlított kijelzőt is választani, van 1db mozis környezete is.
De nem ártana valami frame interpoláció, mert a 24fps ilyen nagy képméretben kissé émelyítő lehet. -
whiterat
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni őket.
Ja UI: Megvettem Alyxot a mostani akcióban. Hát döbbenet! RX5704G kártyával minden lowon, és brutál szép! Sokat még nem sikerült játszani velem, mert mindenfelé csak nézelődtem. Félelmetes, ahogy visszaköszönnek a szovjet műremekek: Vaskapuk, folyosófestés, radiátorok, a retek stb. A hűtőben a cukkini meg a fejeskáposzta, meg az aztalon a Lidlis fágott zsemle mocsok élethű lett.
[ Szerkesztve ]
-
whiterat
csendes tag
válasz Dark197405 #38038 üzenetére
Azt' ki nyert?
-
whiterat
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
-
whiterat
csendes tag
Üdv. Ezt a quest-es wireless szabadságot hogy kell elképzelni? Ha bemegyek egy nagy tornaterembe vagy focipályára, akkor kihasználhatom az egész teret?
Rift S-em van. Játék gépigény szempontjából mindegy, hogy egy vr játékot Oculus store-ban vagy Steam-en veszek meg? Gondolom Steam-en célszerűbb azért, ha később más gyártó sisakjára váltanék, akkor az Oculus software kiesik és az ott megvett játékok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest