- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Alszok egyet rá de szerintem refund lesz. Ritmusjátéknak kiváló, megállja a helyét Beat Saber vagy Guitar Hero mellett de edzésre szerintem nem az igazi. Kipróbáltam az ajánlott pályákat de nagyon egy helyben állós az egész és tényleg csak az ügyességre megy.
Ami leginkább élvezetes volt az a Prism - you know that you love me. Ebből végigtoltam expertet és mastert, elég szélesen jöttek a golyók és kiadott egy nagyon kellemes táncolást. Aki ilyent keres annak nagyon be fog jönni a játék.
Én holnap beizzítom DC-t és végigtolom a Core + Uriel pályákat hogy helyrerázódjanak a combizmaim :)
Nagyon imádkozom hogy jöjjön már Questre.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Mobile
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 GB SÉRÜLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest