Hirdetés
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #35716 üzenetére
De max csak a VD egyszeri összelövéséhez kell az IT-s véna. Ha már beállítottad akkor annyi a mutatvány hogy bekapcsolod a PC-t, felteszed a HMD-t, rányomsz a Virtual Desktopra, nyomsz egy bal system gombot és a Games fülről indítod a játékot. Teljesen asszonybiztos
Szerintem még egyszerűbb/gyorsabb mint a Link kábel.Nekem is volt pár olyan mozzanat mikor elgondolkoztam hogy ezt egy Riftes hogy csinálná meg? Pl volt egy szabadulószobás játék ahol az asztal alá kellett négykézláb bemászni és az oda felragasztott kódokkal kellett csinálni valamit. Elég hülyén nézhettem ki a szőnyegen térdelve de simán megoldható és immerziv volt.
Quest 3-ra visszatérve: én először a 256-os verziót rendeltem. Aztán belegondoltam hogy 38e Ft a különbség, és hogy az már közel a fejszett árának harmada! Szóval inkább visszamondtam és maradt a 64-es, ezt a pénzt pedig képzeletben már félretettem a következő generációra. Persze már rávertem azóta
Kontrollernél tényleg zavaró ez a felső karika, főleg boxolásnál védekezésnél. De ez az inside out velejárója. Inkább ez mint a lighthouse-ok. Nem beszélve a mobilitásról.
Ja és az akksi egyszerűen nem akar kifogyni az enyémből. Quest 1-nél azért pár hetente cserélnem kellett. Ez komolyan fekete mágia.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest