Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ZsZso

Közösségépítő

Nem tudom hallottatok -e már a GMG Summer Sale -jéről. Ha igen, akkor körbe jártátok -e rendesen? :) Egy picit kacifántos, de akár 4 GBP körül megcsípheted a Star Trek - Bridge Crew -t, úgy hogy mellé még kapsz másik 4 játékot.

1. Keresni kell a GMG oldalán egy GOLD vagy SILVER játékot (bal felső sarokban G vagy S betűt keress). A legolcsóbbak amiket találtam hirtelen a Prey és a Dishonored: Death of the Outsider - 3.80 GBP -ért. Persze a rengeteg cím között biztos akad olyan amit még jobban szeretnél, szóval ez inkább csak egy példa. (Van külön VR szekció is!)
    Az árakat az IsThereAnyDeal és a gg.Deals oldalon tudjátok csekkolni)
    2. Megveszed a játékot. Amikor sikerült a tranzakció, akkor kapni fogsz 3 kódot:
    2.1. Egy kupont (10-15% attól függően, hogy Silver vagy Gold játékot vettél) - ezt a következő vásárlásnál tudod felhasználni
    2.2. Egy kupont amivel a Silver vagy Gold tieres ingyen játékok egyikét ingyen beránthatod
    2.3. Egy kupon az INTEL® SOFTWARE STARTER PACK kupont amivel elballaghatsz az Intel oldalára és ezen az oldalon a FAQ pont alatt található címekből 4 -et választhatsz. Az egyik a Star Trek - Bridge Crew. Ott GMG kuponokat fogsz kapni, amivel vissza kell menni a GMG oldalára és ott aktiválni őket és így fogod megkapni azt a kódot amit mondjuk a Steamnek is odaadhatsz (in-game cuccokról nem tudom hogy működnek, ezek a játékokra vonatkozik).

Lezongoráztam már, tuti működik.

Szerk: Lehet e-mailben kaptál már 10% -os kupon a GMGtől, ha fel vagy íratkozva a hírlevelére. Azt is el tudod lőni a vásárlásnál .
    Szerk2: TopCashBack.co.uk / Quidco (de lehet van még ezer más) cashback oldal segítségvel még további 2-3% -ot takaríthatsz meg.

#Fillérkufircolás lvl10

Új hozzászólás Aktív témák