Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem tudom hallottatok -e már a GMG Summer Sale -jéről. Ha igen, akkor körbe jártátok -e rendesen?
Egy picit kacifántos, de akár 4 GBP körül megcsípheted a Star Trek - Bridge Crew -t, úgy hogy mellé még kapsz másik 4 játékot.
1. Keresni kell a GMG oldalán egy GOLD vagy SILVER játékot (bal felső sarokban G vagy S betűt keress). A legolcsóbbak amiket találtam hirtelen a Prey és a Dishonored: Death of the Outsider - 3.80 GBP -ért. Persze a rengeteg cím között biztos akad olyan amit még jobban szeretnél, szóval ez inkább csak egy példa. (Van külön VR szekció is!)
Az árakat az IsThereAnyDeal és a gg.Deals oldalon tudjátok csekkolni)
2. Megveszed a játékot. Amikor sikerült a tranzakció, akkor kapni fogsz 3 kódot:
2.1. Egy kupont (10-15% attól függően, hogy Silver vagy Gold játékot vettél) - ezt a következő vásárlásnál tudod felhasználni
2.2. Egy kupont amivel a Silver vagy Gold tieres ingyen játékok egyikét ingyen beránthatod
2.3. Egy kupon az INTEL® SOFTWARE STARTER PACK kupont amivel elballaghatsz az Intel oldalára és ezen az oldalon a FAQ pont alatt található címekből 4 -et választhatsz. Az egyik a Star Trek - Bridge Crew. Ott GMG kuponokat fogsz kapni, amivel vissza kell menni a GMG oldalára és ott aktiválni őket és így fogod megkapni azt a kódot amit mondjuk a Steamnek is odaadhatsz (in-game cuccokról nem tudom hogy működnek, ezek a játékokra vonatkozik).Lezongoráztam már, tuti működik.
Szerk: Lehet e-mailben kaptál már 10% -os kupon a GMGtől, ha fel vagy íratkozva a hírlevelére. Azt is el tudod lőni a vásárlásnál .
Szerk2: TopCashBack.co.uk / Quidco (de lehet van még ezer más) cashback oldal segítségvel még további 2-3% -ot takaríthatsz meg.
#Fillérkufircolás lvl10
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest