- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
#48613632 #3449 üzenetére
Na akkor leírom, de nem biztos, hogy rövid lesz.
Fájt a fejem, hónapokon keresztül. Elmentem háziorvoshoz, ő mondta, hogy neurológus, orr- fül- gégész és optometrista. El is mentem az optikába, mondom nekik, hogy mi van, és kérdezem, hogy lehet-e ez rossz szemüvegtől. Mire a válaszuk az volt, hogy egészen biztosan rossz szemüvegtől van, az aktuális szemüvegem rossz, aki felírta orvos az egy idióta volt (szó szerint így), de majd ők megmondják nekem, hogy milyen szemüveg kell. Meg is vizsgáltak, megrendelték a szemüveget. Az új szemüvegtől még rosszabb lett a helyzet. Visszamentem, mondták, hogy akkor most megint megvizsgálnak. Ekkor írták fel a speciális szemüveget, ekkor hangzottak el azok, hogy most már biztosan ez lesz a jó, garantálják, borítékolják.
Miközben készült a szemüveg, nekem volt időpontom egy orvoshoz. Megvizsgált, és megmondta, hogy dehogy kell nekem szemüveg, felírt egy tablettát, hogy azt szedjem három hónapig, és ellátott tanáccsal, hogy mit változtassak az életmódomon. Két hét alat meg is szűnt a fejfájás.
Ez az egész helyzet nem alakult volna ki, ha az optikában odafigyelnek arra, amit mondok. Mert többször megpróbáltam elmagyarázni nekik a fejfájásom körülményeit, de néhány mondat után lesöpörték, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest